våran serie

Onetreehill, det är nog eller nej det är inte bara jag som tittar på det, det är ungefär 60%av min kompiskretts som kollar på det. Och jag säger som alla andra, ja älskar't! Jag kom precis hem ifrån min lilla Peris, han har alla säsonger på sin data så nu håller jag på att skicka över dom till min via USB, det här kan jag kalla segt... Måste ta fyra avsnitt taget. Suckochblä, men vad gör man inte?
En sak som jag är förbannat irriterad på är SPOTIFY! Jag har precis gjort ett nytt konto, och dom har ju tydligen gjort om deras system så att mitt konto kommer gå ut om typ tio timmar och de suger för att då måste jag vänta en månad tills kontot fungerar igen. Så jag funderar på att köpa premium? Får se hur de blir, :-)

Mitt första inlägg

Jag har bestämmt mig, nu börjar jag om från noll. Jag skiter i att skriva om vad jag har gjort i sommar och blablabla. Jag startar här och nu den 30/8-2010. Det här är från och med nu 'min nya blogg'. Så Välkommen gott folk!

Nu är skolan igång på allvar. Än så länge är allt nytt och jag stormtrivs! Nästan så att jag verkligen vill gå upp på morgonen och träna. Bara nästan... Datan har vi fått också, en liten söt sak som jag älskar. Många tycker den är dålig och ful, förmodligen för att dom jämför med sina Mac. ;-) Men äh, data som data..  Än så länge fungerar inte kameran, vet inte varför(?)... Men den kommer nog också igång snart i hope! 

Snart rullar jag och min supermegasnabba moped till vikingahallen för två och en halvs träning.. Humm kommer jag orka, nej. 

Vi hörs! :-D
 


RSS 2.0