April 21, 2010

Melissa Dress SEK 179, Club L - NELLY.COM Toga Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM Lace Insert Rouched Dress SEK 549, Dark Pink - NELLY.COM
Jag vet inte vilken jag ska slå fast vid, har ju fått mitt barnbidrag idag(?) så tänkte då kan man väl endå ta och köpa en snygg klänning, kanske till valborg eller en sen sommarkväll... Alla dom här tre är super snygga, så får väl se hur långt pengarna räcker till innan man bli snor fattig som varje månad..

Lite skrivande har det varit, och som sagt så vet väl alla som fortfarande läser den här bloggen att jag inte hinner eller orkar skriva så mycket. Fast börjar faktiskt få tillaka suget tror jag! Well, letts seeeee!!!!

Mina dagar på jorden rullar på, finns nästan inga negativa delar. Inte mer än att jag börjar få svårt för dig, irriterande och självisk. Men skit samma livet har även sådanna med i bilden. Du kanske växer snart..


neråt

Efter ingen packning eller sädning känns det som om det är dax att börja nu. Jag måste börja för tåget går 13.27 och vi åker hemifrån vid 13. Hurryhurryricencurry!
Nationella idag gick väl helt ok? Tror och hoppas det iallfall. Har endå bara G i matte så varför ska jag hoppas eller anstränga mig. Nej det orkar jag inte. :'D

Skol tröjorna har kommit och man kan säga att jag har gått + - noll i den affären, hoho! n

Men vi hörs under veckans gång, give us a lycka till och ha det bra i Märsta!

 


'äntligen'

Så nu har jag min höga musik på, nu kan jag koncentrera mig och ta det lugnt. Ska skriva några rader om mina underbara dagar på jorden mellan datumen 1-13/4-2009.
Mitt lov startade med en weekend till Järvsö tillsammans med HELA min familj. Dagarna började med lite moln men klarnade upp till näst sista och sista dagen med soool. På påskdagen hade vi bokat in en påsk-buffé, och inte trodde väl vi att den skulle vara så speciell som den var. Jag kan ju säga att det bara var fint folk där. Fin klädda och fina till bords. Haha där kom vi från hålan Märsta, Fanny hade kängor på sig, och men kan väl säga att hon skämmdes rejält.. Där bland folket fast 'Johan Falk' och hans fru, som även är hans fru i serien. Det var ballt! 
Men som sagt, dagarna var underbar!


Dagarna hemma har också varit så jävla roliga. Samma dag som vi kom hem från Järvsö kom också Elin hem från Umeå, så vi tog tillfället i akt och åkte hem till Madde och sova där. Bara MÖÖÖS och snacka skit, mycket fanns et att prata om den kvällen och natten...
Sen rullade dagarna på, en otroligt jobbig träning hade vi på måndagen. Herrigud det var nog den jobbigaste träningen jag någonsin varit på, helt seriöst. Jag var död kanske tre-fyra dagar i mina ben efter den. TACK KARIN!!!!
Sen kan man säga att de fyra eller fem sista dagarna på lovet var a litle bit of wild... A lot of things happed. Torsdags kvällen spenderades hemma hos Elin K, det var en rolig rolig kväll. Och på lördagen var vi hemma hos Enger-Sällberg. Den kvällen tar vi inte här. ;-) 

Sen den sista dagen på lovet, söndagen. Det var bara hur underbar som hellst. Jag vaknade upp hos en person som jag aldrig kommer sluta älska känns det som *peppar peppar ta i trä*, Per, efter en mysig morgon kom vi upp ur sängen, åkte till Madde. Där var vi tillsammans med Elin Anna Madde och Marcus. Tjejerna hade köpt BJ och snälla Anna köpte mango till mig. Juste, Anna kom hem från Åre på lördagen/Söndagen. Henne hade vi vart ifrån i lite mer än en vecka!? Long time no see! Men aja, efter att vi hade sett Amarican Pie så beslöt vi oss för att åka till döskalleberget. Och hur mysig var inte det med den underbara solen som börjat skina!




Nej så jag kan sammanfatta mitt lov som underbart. Tack!


http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article6936765.ab

Tja fan! Åh jag har så mycket att skriva egentligen. Men varken hinner inte eller har lust. Kanske blir någon annan dag;) För snart ska jag iväg på träning. Om vi säger såhär, jag skriver när jag kommer hem. Då kan jag sammanfatta lovet, det blir gr8! :D

dead by april

Nej nu ska jag ta och klä på mig mina jogging clotes, ska på spring tur med käraste Madeleine. Vi ska köra backe. Im dead already. Sen får vi se vad som händer idag. Känner för att mysa med Peris. Men ja vi får se, det är rätt fint väder idag också. Kanske ska ta en liten prommis. Time will tell...

SNART BÖRJAN SKOLAN OCKSÅ, NATIONELLA PROV I MATTE. Jag kommer faila så hårt. Pooooorrrrr mmeee!


Besviken och lurad

Tro det eller ej, men jag steg upp relativt tidigt imorse för att hjälpa min kära pappa med skogsjobb. Han hade ner träden och jag tog hand om stockarna, och passade Yeppe. Min dag började verkligen inte bra. Men med lite luft och tid i skogen förändrades allt. Det var hur skönt som helst att bara vara där i skogen, och knappt göra någonting. Kört med min nya moppe har jag gjort idag också! Underbart det känns kan jag säga. Nu behövs bara överförings pengarna och att vi sätter i gång bevis körningen så kan jag börja åka ute på vägarna. ;-D

Jag och syster Fanna har precis ätit hem lagade pannkakor. MUMS. Så nu ska jag sätta igång med min SO pluggning. BYEHAY!

ÅH, JAG VILL BARA TILLBAKA. SÅ UNDERBART!







Det finns inga jävla lagar, regler eller gränser. Man går den vägen man väljer att gå, man väljer de besluten man vill ta, men man blir behandlad så som man behandlar.


liar

.punkt


LÖSENORD

Blogg eller inte? Orkar verkligen inte skriva. Men istället för att ta bort den så har jag nu skaffat lösen, som få kommer veta om. Bäst så tycker jag!

Så från och men nu så kommer det häär väl bli ungefär en 'privat dagbok'. GREAT!!!!!


BILDER KOMMER!

.

RSS 2.0