Märsta Centrum

Idag vaknade jag upp med världens bästa tjejer, mina bästa vänner. Senare skulle jag tvätta piercingen för första gången, han som gjorde den varnade för att man kunde svimma och att de skulle vara någon i närheten.. Tur att mamma var där, för jag blev svart i ögonen, började svettas och blev illa mående, och kunde inte stå på bena.. Men men nu är det bra iallfall!
Mamma och jag tog en sväng förbi märsta C, köpte lite på apoteket och så shoppade jag loss på Carmen för 200 spänn, jätte billigt och bra! Hemma så vätade väldens bästa Peris!
Det här köpte jag!
Nu bär de av på middag hos familjen Klang-Duner.

Jag gjorde det!


konnupipen

Känner att ett höstlov kommer innerligt lägligt. Kommer bli så underbart skönt att få soooova ut, fast bara på rygg och sidan. Mohaha..
Den här månaden kommer jag ligga på - när de gäller pengar, det är verkligen inte så bra  att studiebidraget kommer den 30:de... För det är mycket pengar jag behöver lägga ut den här månaden.
Min 'lilla' Pipen kom nyss in till mig och visar sina stora hundögon och vill hoppa upp i sängen.. Det är svårt att få ett bra kort på den hunden, han tror själv att han är jätte liten och rör sig med sina stora rörelser... Han är söt han.

Jacka säljes

Just nu är de akut att köpa en ny vinterjacka! Jag vill verkligen inte ha den jag hade förra året, den ska bort. Vill ha en ny, men det kommer jag förmodligen inte få så att jag får stå ut. Äckligt nog, jag mår illa när jag har på mig den fula jackan. Jag måste be mormor sy in den om ja i huvudtaget ska ha på mig den i vinter...
Depp om en liten vinter jacka, men va fan man ska trivas i det man har på sig...

Från och med NU

Ja nu ska jag ta tag i mig själv! Jag vill kunna gå och vara stolt över min kropp, så nu ska de bli en förändring. En liten diffrent kommer nog bli på fredag. Åhhh ja längtar! :D

my weekend..

.......har varit lugn, skön och alldeles underbar. Fredagen var soft i skolan, därimot var fotbollen vild efter skolan. Fight..
Senare mot kvällen kom Peris, vi åkte rätt sent och köpte godis med min supersnabbamotormoped. Laddade ner The Killers som äntligen har kommit ut på tankafetast. Men de var en liten besvikelse faktiskt, den var inte så bra som den verkade på trailern. Jag somnade rent ut sagt. Som tur va i min älsklings famn.
Lördagen blev tidig, klockan åtta var de dax för att gratta min kära mamms. Av Fann fick hon tre par jätte fina handgjorda örhängen, av ag kan man säga att hon fick ett par ulltofflor och av mig och pappsen fick hon ansiktsbehandling, piling, ögonbryns makeover och frans färgning... På dagen fick jag träffa lilla Cillen, sötare beebis växer inte på träd. Och senare mor kvällen hade vi en jätte mysig kväll hos mormor och morfar. Jag älskar min familj...
Och så till idag, jag vaknade upp med ett leende på läpparna när jag reflekterade att jag inte hade någon kudde, sa det till per som låg på soffan och han sa nåt liknande, kom vi delar. Han är min gooaste ägodel!
Matchen vill jag inte prata om, den sööög. Just en heldag med systrarna Gustafsson har det varit idag, ur mysigt. Vi har planerat mycke!
Nu senare mot kvällen har jag bara stor myst med la familia, min mamma slutar aldrig förvåna mig, när jag kom hem hade hon köpt ett par hel fräcka gummistövlar, ska nog ha dom imorgon i skolan och sen vill hon komma överens om en deal. I LOVE IT!
Grattis till er som läst all of this!
Min lördags outfit:
Lång tröja med smalt brunt skörp runt midian, min lovely väska, min gamla halsduk och min älskade stylade skinnjacka med lockigt hår och boots!

Vill ha ge mig

Den här tröjan instoppat i dom har underbara byxorna...


take me to another place

Nu har den två timmars långa historia lektionen börjat. S.u.c.k. Det är inte precis mitt favoritämne..
Träningen idag var den skönaste på länge, den roligaste på länge för den delen också. Vi hade lekar, badminton och massage/avslappning. Sköjnt! På tal om badminton, jag och Anna ägde verkligen! Efter träningen fick vi också reda på att vi har två hela lediga sovmornar nästa vecka! Helt unbelivable men sant! De andra tre dagarna ska vi först ha med Mats och hans övningar, sen ska vi simmar de fyra simsätten klockan sju i väsby och sen ska vi vara på sats och köra spinning eller cirkelbana..
Nu är vi i familjen klara med mammas present också, jag tror faktiskt hon kommer bli nöjd :D
Sötis jag saknar dig!

go ahead

Skolan, skolan och återigen skolan. Fan va mycket skola va har. Nu vill jag hem!

please me god

Cheerlaeders, änglar,häxor? Vart kommer detta sluta tjejer?

En mysig dag i huvudstaden blev det idag. Massa prat lite verkstad, en god, väldigt god kladdkaka i världsklass och byte av skor och tröja vart det. När man ser allt fint som finn i butikerna önskar jag bara att jag vore rich och kunde köpa allt jag pekade på. För jag vill byta ut min garderob. Usch för mina kläder säger jag bara. Snart ska de komma en utränsning och nytt ska in! Snart och snart, kanske blir någon gång efter jul när man har lite pengar...

Halloween

Nu går snicksnacket om halloween, och just nu ser allt klappat och klart ut redan. Det är underbart!

Mysigdag

Som sagt så åkte jag Madde och Anna till Sollentuna C för att handla lite nödvändiga things. För mig blev det ett par leggings, en ring, en fondation och sen en tröja som jag inte vet om jag vill ha kvar. Det var inte riktigt min typ av tröja, och jag tror inte att jag gillade den sådär super mycket från början så då är de nog bäst att byta den... Får se. Efter shoppingen åkte jag förbi Peris. Ångrar att jag inte sov där.. Menmen får bli imorgon kanske. Godnatt på förhand nu ska jag dricka vatten och sedan sova!
Här är mina små inköp..

HANDLA ÄR KUL

Den här outfiten ska jag köpa. Fast med den här grön/oliv färgen tror jag, om ja inte köper båda. Sen ska ja köpa en fundation också, äger ingen sådan nu faktiskt, har aldrig gjort de heller, så från och med nu! :D

Här har du

Elin G som inte tror på att jag inte har ätit upp en kexchoklad..
När jag kom hem tänkte jag, 'jo nu ska jag fan ta och plugga'. Har de blivit något sådant? Nix. Känns som att jag gjort allt utom att plugga.
Tänkte kort bara sammanfatta en helt grym helg hos Fanny! Det var hur mysigt som helst, vissa av oss skratta så vi grät, och sen får vi ju inte glömma att jag och Krisse thaa man vann skridsko tävlingen vi hade, jag ska lägga upp video senare när den kommer in på datan. Nej men det var en grym kväll och lika grym dag efter när vi vann med 79-10. Det är helt sjukt öga siffror, vi har slagit nytt skånelenskt (haha) mål-rekord...

jag vill ha en ny garderob

Jag ska sova nu. Mina ögon går i kors. Just nu ligger jag i min fliströja, yoga byxor och lyssnar på opera. Det är normalt. Imorgon är det SM som gäller, har rätt sen samling så det är skönt, ska ta och packa då, jag orkar verkligen inte ikväll. Egentligen så ser jag nog inte så mycket fram emot jälva handbolls speladet nu i helgen, det är övernattningen hos Fanny som jag ser fram emot, det kommer bli hur mysigt som helst! Tacos och skidskoåkning. Jag älskar mitt lag.
Sleep well cykelställs!
Idag fyller min käraste år, 17 bast. Big boi! Grattis!

sexton månader och jag blir bara kärare för varje gång jag träffar killen

Yes idag har jag och Peris varit ett offentligt par i sexton månader. Det är ganska länge om man tänker ett tag på det..

Har stor städat mitt rum nu, förutom garderoben då. Jag älskar mitt rum, vet inte varför men jag trivs så bra här att jag nästan börjar tvivla på min kommande friggebod... Nej men gu så mysigt de skulle vara med någonting mer eget. Skön också..

Nu ska jag faktiskt plugga lite matematik i en timme sen kommer Per och Ingela och hämtar mig.

Det här pusslade jag ihop under min städning!

Det här var då det jag skulle ha skrivit igår, eller a jag gjorde det. Men så plötsligt så gick det inte all publicera! Men bättre sent än aldrig..

IDAG, nu ska jag packa min väska för att åka upp till Eurostop, sen direkt till träning och sedan vidare till Ishallen. SEEU



telefon jack? Nej tack. Skolfoto? Nej tack.

Plötsligt förvandlades jag till en rädd fjårtis genom att bara kolla på skolfotot på AES blogg. Hoppas verkligen inte det ser ut sådär i verkligheten.. Äh it's not a big deal.
Efter skolan bestämde både jag och Per oss för att gå till ICA och köpa någonting gott att äta. Det blev en nybakad långbaguett och grillad kyckling med någon mango sås. Super gott faktiskt, ibland får man lyxa till det efter en jobbig skoldag.
Nu är iallfall spanska provet över. Puuh. Nu väntar 'bara' Matte och historia. Så imorgon blir det hård pluggning för Matilda Lundins del.
Nu vill jag bara tillbaks till turkland!
min del... 

underbar,underbarare,underbarast,peris

Nu ska jag försöka sätta lite krav på mig själv. För att jag vet att jag vill. Annars skulle jag inte gå runt och tänka på att blogga dagligen. Så nu bestämmer jag att jag minst ska skriva tre gånger i veckan...
Jag kom hem från en väldigt rolig träning. Ni vet när man får skratt-attacker vid tillfällen då man absolut inte ska få det. Det är typiskt. Ja just sådan fick jag idag när vår kära Madeleine gör ett tönt räddning i målet. Det gick inte att sluta garva. Så fort jag kollade på henne föll jag i skratt... Humm inte bra!
När väl träningen var slut ser jag att jag fått ett sms av min wonderfula moder. 'skynda dig hem, skorna har kommit och så väntar det en kanelbulle på dig'. Ja ungefär så. Hon är go hon!
Så idag har jag proppat i mig tre bakverk. inte bra för kroppisch Matilda.
Back to work burkar man väl säga när man ska börja jobba igen, jag har inte börjat än. Men nu så! God natt få readers!

RSS 2.0