degardag

Ännu en degarsöndag. Hur skönt som hellst!

Jag vaknade upp i en 90 centimeter bred säng liggandes bredvid min bästa vän, Elin. Den tjejen måste ha världens skönaste och mjukaste säng. Underbart sköna kuddar också, fluffiga och danna. Ja tack för informationen Matilda...

Nu sitter jag iallfall bredvid Per Ohlsson i en två meters bred soffa. Vi har suttit här och kollat OS med familjen, det är mysigt. Innan vi kom hem hade vi vart i ishallen. Jag och Elin är trogna suportrar... Dom förlora iallfall. Så inget slutspel för dom, synd. Efter matchen åkte jag Elin och Per till Mcdonalds. über gött. Sen for vi em till mig, där vi nu sitter och väntar på att OS hockey finalen ska börja! :-D

Så vi hörs kanske senare ;-)


Man kanske ska satsa på ett OS i fotboll?!


middagsdax

Vart kommer denna kväll sluta? Det verkar ingen veta. Madde är sjuk och ingen är ensam hemma... Ute kan man absoult inte vara. Swedens is TO cold. JAG VILL HA SOMMAR NU! Längrat så sjukt mycket efter sena sommarkvällar i bara shorts och tröja eller på dagarna när man åker iväg med mopparna och badar. Nej blä för vintern just nu.

Aja, matchen gick awesome. Min lilla pinutta Elin G domminera och gjorde 11 mål. Det är grymt... Jag åkte tillsammans med henne lollo och Håkan hem. Vi åkte hem till Elin jag och hon. Dusch, käka och massage. MUMS. Så snarrt ska vi äta här hos familjen GU. För himmla jävla go mat. Sen får vi se vart kvällen vill ta oss. Än så länge verkar vi inte veta. Jossan bjöd mig och Elin på tjej middag men det hann vi inte så aa letts se! CIAO!

Yes here we are. Osminkade och töntiga.. Det är sånna vi är. PUNKT


Godmorgon

Jag kom just hem från Per, han skulle på träning och det var väl lika bra att den var tidig för om en timme har jag samling. Ska ju på match i väsby, tror ja att det är.

Men aa matchen som jag kollade på igår förlorade dom, med tre-ett. Så nu gäller det att dom vinner imorgon på hemmaplan!

Idag SKA det bli en tjejkväll. Först ska vi laga mat tillsammas. Eller det är iallafall vad jag och Elin har kommit fram till. Sen kanske det blir lite att se annat folk. Time will tell....


SPORTLOV

Fredag och sportlov, hur jävla skönt är inte det? jo jävligt skönt. Jag kom hem för ett tag sen, jag Elin och pappsen åkte på en kort biltur. Fick min telefon inlämnad och på en ny som låne telefon. Gammal men snyggare än min med tanke på hur gammal den är... Men det här en samsung, hur ska detta gå?


Jag ska iallfall väg med Pers mamma och pappa för att kolla på hockey i huddinge. På per då såklart. Matchen börjar halv åtta så vi är väl inte hemma förns 11 tiden, kanske inte blir någon tjej kväll för min del, vi har trots allt match med SIFEN imorgon vid två. Madde ska på middag också så vi får se. Vi prata om att ha det imogon iställe, låter bättre! Men aa vi kanske hörs senare. CIAO!


money money money, i need money

Jag funderar på vart min lilla månadspeng på typ ska gå till den här månaden och nästa? Det mesta kommer säkert gå åt till Göteborg. Men ja måste ta och investera in lite nya kläder också, haha goodluck Matilda. I need a job.. Iallfall ett sommarjobb.


mellanmål

Jag sitter och äter lite mat. Ingen är hemma och jag orkar verkligen inte göra någon speciell mat nu så det fick bli rejält med mellanmål. Vilket är jätte gott ibland, idag var en sån dag. Ja som sagt så gjorde Madde min sega dag snabb när vi kom till hallen, annars har dagen bara gått segt med alla lektioner. Om inte min kära och rolig klass skulle finnas vette fan om jag hade orkat gå till skolan, gå på alla egentligen tråkiga lektioner. Man behöver ha kul för att orka med skolan. Iallfall jag...

Idag ska bli en sån dag där jag ska gå och lägga mig tidigt. Imorgon väntar en ny dag men nya händelser. Förhoppningsvis en rolig fredag. Måste ju säga farväl till Annis innan hon far iväg till Norge ;-) Och så hoppas jag på att få åka iväg med Pappsen och lämna in min telebobo på lagning. Jag får huvudvärk bara jag ser ur den ser ut nu, och mina sms tar ungefär 1000000 minuter att skriva......

'Det ska va gött att leva, annars kan det kvitta.'


torsdagar är lika med sega

Hejsan otroligt sega torsdag.
Okej, nu vart min dag genast roligare. Madde gjorde min dag... Hon börja bråka här i hallen med två tjejer. CATFIGHT!

Torsdagar är sega skrev jag innan detta hände då alltså...

Slangen

Juste, jag Elin satt idag på lektionen och så säger hon plötsligt:
-Matilda, vi har inte bråkat på länge nu.. Ska vi bråka?
Thats my girl!



:D

Holiholaholahola!
Jag kom precis hem, ska hämta some kläder och duscha kanske äta lite gott också. Sen ska jag till Per igen och sova där, han är också här föresten. Kul information va? ;-)
School dagen gick bra. Fick en del jobb gjort faktiskt. Jag och Elin gick och köpte våra smartis och vindruvor som vi satt och snaska med. Gottgoott!


-Många tummar upp för mitt nationella resultat i skrivdelen också! Wiioooo!


Godnatt time

Ja dax att sova för min del. Ser fram emot morgon dagen. Hoppas på en slapp dag. Och sen åka fort och lämna in min telefon på lagning. Den är tyyyp dissikerad. Sen träffa Per hoppas jag!
Pappa har pratat om bra saker idag tycker jag. Först prata vi om körkort och han snacka om att vi ska gå den där kursen snart. Sen prata vi om min friggebod. Som jag förmodligen kommer att få till våren. :-D You makes me happy father! Även utomlands resan till nästa vinter pratas det lite smått om här i familjen, vi får se. Thailand liksom, skulle inte sitta fel under en sån här dunder kall vinter!? Äh, nu ska vi inte ta ut någonting i förväg.
-Lyssnade på annas L's låt på hennes bloggisch.





TISDAG

Kortfattat inlägg. Skola, skola och ännu mer skola. Sen träning nu hemma. Vart inge övernattning. Blää.
Min middag gjorde mig iallfall på lite bättre humör. För när jag kom hem hade pappa gjort iordning min absoluta favorit rätt. Okej jag kan inte ens stava den men typ shortschini. Haha... Falukorv, pasta och campinjoner beeasås, ost gratinerat. Det kan jag säga är mums.

Imorgon är de heldag block. Guuuu så skönt säger ja bara. Men aa vi hörs lite senare. Fanny och Agnes ska kolla Barbie på den här datan nu. Ciao!



osososososososososos

Grattis farmor och Josefine kusin idag också. 16 år och 84 år. Lev livet!

Varför ska allt vara så nervöst när jag kollar? Jo för det är OS såklart.. Nej jag tycker Kalla är cool, Anna Haag också för den delen. Det vart silver iallfall. Congratzzzz.


lallalaala

Hejhopp. Jäkligt skön dag för att vara måndag. Först en härligt handbollsträning, buss, 'nutidsSO', spanska och Engelska. Första lektionen var helt flamm, vi hade vikarie. Som då betyder att våran klass tappar kontrollen. Men sen spanskan i och för sig, det var ett prov. Och gissa vad Matilda Lundin gör? Jo jag läser inte instruktionerna och gör helt fel. Det märker jag då när tidden är ute. Good. Aja sen jävligt bra engelska med underbara Charlie. Hon är bara för bra..

Träningen var också relativt skön, inte Maddes fys då men annars. Du är duktig du Madde!
Nu väntar en lång varm dusch sen städning av rummet som guess what? Jo sen OS.

Juste, krya på dig Elin stumpan!
Ja så här töntiga var jag Anna Lollo och Kalla påvägen till hallen. Så jäkla fula satt vi där på bussen och skratta... 


åååååååhhhhhh

Nej ingen isvak vart det idag. För kallt tydligen, här hemma är det liksom -28 grader. Sjukt va Sverige är kallt nu! Fan nu har man ju typ en typ timmas extra sovmorgon. Sköönt. Tänkte inte sova, ligger och kollar ishockeyn sen ska jag checka in lite kläder till våren. Mumsfillibabba!

Dagen blir väl som en vanlig måndag nu då, snart handboll i kolsta sen tre lektioner sen handboll i vikingahallen...

Våra killar i skolan har ju gått vidare till finalsteget. Det är ballt, för ingen trodde på dem. Men aa nu ska de ner till skåne och spela. Och tror ni va tjejer får följa med? NEJ. Bajs.


promis

Snabba beslut nu. Jag ska gå till Ica med Elin om två minuter. Bra att pigga upp benen när man sovit en timme och sen ätit. Nej så på med varma kläder. Puss!

Söndag

Många är negativa mot söndagar? Varför de, det är ju ur skönt att bara vara, slappa och sova. I och för sig måste jag plugga spanischhh också. Kanske inte är så kul men.

AA min lördags kväll spendrarde jag tillsammans med Per på söderg. Riktigt mysigt. Vi ladde hem en riktig drama/romantisk film, -tidresenärens hustru. Den var först svår att förstå, rätt komplicerad... Men jäklar va med kärlek det var i den filmen. En riktig Matilda film. Per höll sig faktiskt också vaken hela och tyckte den va bra. Men aa som vanligt så börja jag stor gråta i slutet. Och det betyder att den var bra. Plus att Rachel McAdams är huvudrollen, hon är nog min favorit skådis.

Den här filmen var grym.


bad

En liten handbolls förmiddag blev det idag. Först förlust mot Rimbo och sen vinst mot Vassunda. Och mellan där hann vi med att käka goooodthai mat. ;-)

Just nu är mormor, morfar Annelie och Jesper här på gården. Vi har käkat ännu mer thai och sen mormors härligt goa fika. Kvällen vet jag inte vart den kommer sluta. Jag ska iallfall hem till Per. Så aa vi får äl se, jag kanske skriver lite senare. :)

Ha en trevlig lördags kväll!


Dubbelmöte

Godnatt säger jag bara. Upp klockan 07.15 ímorgon. Snacka om att ja kommer vara sliiiten. Match först i Rimbo, sen Knivsta. Så aa god natt!


fortsätt prata om din hemliga............

Känns segt det här med bloggandet. Man hinner ju inte, eller jo men inte så ofta.

Aja, fredag är det, alltid lika skön dag. Jag har faktskt hunnit med att göra rätt mycket. Åkte mycket buss tycker jag. Först till kolsta och tillaka. Jag Elin och Anna åkte sen hem till mig, åt lite snabbt och tog en 20 minuter senare buss till centrum och köpte guuuudis. Men direkt när man kom till hallen där alla Shanghai spelare var så var allt mitt godis vipps slut... I wonder why? Aja vill inte snacka om den matchen. Den var bara läskig och knäpp.

Efter shanghai åkte jag Per och Jocke hem till Per, spela lite tv spel och åt. Sen vart det herr mach och ingen komentar till den. 

Nej men nu ska jag kolla OS och C Kalla och A Haag. ;-)

Hello kitty!


elda

Eftersom vi är specc här nere på landet har vi just nu inge varmvatten. S.U.C.K.
Jag har iallfall ätit, vårullar med sallad och en semla till efterrätt. Det var gött.
En skit rolig sak som kommer ske i mars är Göteborg. Näsan hela laget ska dit :-D Fy va kul!
Imorgon bara en månad kvar. 19/3-21/3. En måndag till söndag. ;)


Torsdag

Hallåå? Det är redan torsdag, snart fredag?! Veckorna går verkligen fort. UNDERBART! Så det ska vara, heeeela tiden. Under skolveckorna då såklart. Sen kan det få gå hur långsamt som hellst när det är helg och lov.. ;)

Ja jag kom iallafall hem från hallen nyss, en timmes räning, ingen fys, soooooöönt. Ja tyckte faktisk det var en rolig träning... Ingen dusch för min del i hallen, fick skjuts av Roger, Elins pappa. Så snart ska det bli en varm och skön dusch för min del. Per kanske kommer hit lite senare, får se om päronen tillåter det liksom. Hoppas...

Jag hann aldrig skriva igår kväll, men jag Elin Madde och Kroon åke upp till Eruo igår, bytte my thing och kkäka sen donken. Riktigt jävla förbannat gott. Sen åkte vi hem en snabbis, kolla lite OS sen vart det ishallen för min och Elins del. Mysig stund i en relativt arm ishall, om man jämför med utomhus. Jag gick men Elin en bit för hon var tvungen att gå hem. Och jävlar va mina fötter inte hade någon känsel. Bläää, riktigt kallt. Matchen slutade iallfall med typ 16-0 Nej så sen for jag hem till Per och sov där.

Nu blir det mat, dusch OS. Puss.

Såhär har jag gåt runt hela dagen, pga mitt ÄCKLIGA hår. Måste verkligen göra någonting åt det... SNART.


OHYES

Hallå där peoples. Sitter i skolan och har haft en underbart skön dag. Jag har suttit och skrivit en liiiiten text om min kommande middag. Ni kan ju se på Elins blogg hur vi har det...

Nej men snart är skoldagen slut, då blir det nog eurostop, sen hockeymatch. It was a long time ago now... Donken för hela slanten blir det också. M U M S. Fan det är ofta jag skriver MUMS i min blogg... Mycket som jag gillar alltså. Det är bra.... Hahahaha....
 
Anna är sjuk idag också. Poor you. Krya på dig. Och juste, min A knapp på mobilen är CP lite då och då. Dags för en ny telebobo? JA.


Good night sweet hearts

Jag ska fan ta och gå och lägga mig nu. I TID. Det känns som om det vore jävligt skönt. Så nu har jag bestämmt att jag ska sova innan klockan halv tio.

Imorgon är det heldag block. Funny or not? Lets see! Vi har iallfall ingen handboll, så det kanske blir att jag åker upp till Eurostop för att byta en viss present som jag fick av min kära pojkvän på alla hjärtans dag. Jag själv trodde att vi inte skulle köpa någonting utan att bara gå ut och käka tillsammans, men nej. På kvällen kom han med sitt paket. Och jag kom med det dagen efter. Not good Matilda. Noot good.

Nej men nu ska jag skynka med kvällssysslorna för att honna till sängs. God natt!
kanske ja kanske åker mitt hår på en förändring... Hummm


Lugn dag

Hola amigos! Jag kom nyss hem från hallen, har vart på träning. Såklart... Faktiskt rätt lugnt och skönt. Eller nja, inte skönt, men aa...

Idag är det ju semmeldagen. Vi fick varsinna semmlor i skolan idag. Schysst skola liksom! ;) Vi började HK blocket idag också, med Teja. Det verkade faktiskt jävligt kul, för v ska laga egen mat, på mvg nivå som då alla satsar på så ska man göra bröd, förrätt, varmrätt efterrätt och sallad. Jag ska då ha en avocadosoppa till förrätt, ädelost fyllada kycklingfiléer med skruvade potatis klyftor+ sallad och bröd till varmrätt och varma päron under aftereight täcke till efterrätt. Fy så gött va!?

Nej så nu ska jag duscha och sen äta. Byye :)


!

Nu har jag gjort mina val. Frågan är bara vart jag hamnar...



Val
1.
Sökt program: SMSPVELID-ARN, Specialutformat Samhällsvetenskapligt program irn Elitidrott, Arlandagymn  
Önskemål om inriktning: SMSP, inriktning mot SP  
Utbildningsanordnare: Sigtuna kommun  
Önskemål om skola: Arlandagymnasiet  
Val
2.
Sökt program: SPEI-ARN, Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning ekonomi, Arlandagymn  
Önskemål om inriktning: SPEI, Ekonomi  
Utbildningsanordnare: Sigtuna kommun  
Önskemål om skola: Arlandagymnasiet  
Val
3.
Sökt program: HP-ARN, Handels- och administrationsprogrammet, Arlandagymn  
Önskemål om inriktning: HPLLF-TU, Lärlingsförsök inom HP inr turism och resor  
Utbildningsanordnare: Sigtuna kommun  
Önskemål om skola: Arlandagymnasiet  
Val
4.
Sökt program: SMIT-ARL, Specialutformat program inr IT, Arlandagymn  
Önskemål om inriktning: SMSP, inriktning mot SP  
Utbildningsanordnare: Sigtuna kommun  
Önskemål om skola: Arlandagymnasiet  
Val
5.
Sökt program: SPSP-ARN, Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap, Arlandagymn  
Önskemål om inriktning: SPSP, Samhällsvetenskap  
Utbildningsanordnare: Sigtuna kommun  
Önskemål om skola: Arlandagymnasiet


Inte mycket skrivning

Har verkligen inte haft tid med att skriva. Som ni förmodligen märkt ;)

Igår var en myyysig dag. Alla hjärtans dag liksom, det var en riktigt bra dag. Fast med en seg match mot Spånga. Guu så död match, kändes det som iallfall.. Men vi vann, och det var ju grymt! Efter den matchen spelades elit matchen, den var jag inte med på. Men den ann vi också, mot Gustavsberg. Awesome!

Efter matcherna åkte jag och Per till Kina restaurangen vid centrum. Jag säger bara friterat.. Tjockt och gott. Först räkor och sen banan. M U M S ! Jag sov hos min underbara på kvällen, och vaknade runt åtta då han skulle upp och träna. Jag tog sovmorgon tillsammans med Elin, vi skulle ha badat isvak men nej, vi gjorde endå det förra året och kännde att det skulle vara onödigt att bli sjuka... Rätt beslut!

Så nu kom vi precis hem från hallen och träningen, har käkat lite. Some tacos. Också mums.
Lite bilder från helgen kommer senare ;)


Alla hjärtans dag

Kom precis hem från Per, gårdagen var väl underbar kan man säga. Blandade känslor... ;)

Snart tänkte vi gå upp till hallen och kolla lite handboll. Träffa Madde och some peoples. Nu ska vi iallfall äta en försenad frulle. Får se om jag skriver senare... Vi har nämligen match sen ska jag och Per gå ut och käka. Myyyys!


Snabbt

Ska iväg och döma nu snart. Wish us good luck! Funderar på att ta en varm härlig dusch efter det i hallen, gusåskönt! Farväl ;)

SNYGG BILD!


Godnatt

Nu ska jag äntligen dra mig till sängs. Vi har suttit och kollat på filmen på ettan med Julia Roberts. Gon är grym! Älskar alla hennes filmer...

Imorgon blir det 100 kronor in i plånkan via dömningen. Först ska jag döma med Böööörg sen med ElinG. How is that going to end!? We will see tomorrow ;) God natt unga läsare!



Jag säger bara fånga dagen, Carpe Diem!


-12/2-2010

Egentligen spyr ja på sånna här långa inlägg, tråkiga och långsamma. Men om i orkar så...

Det känns overkligt som i en mardröm.
 
Yes back to the reality now.- Jag sitter här hemma, kvällen blev verkligen inte som tänkt, inte ens dagen blev det.
Jag hoppade över handbollen i skolan på grund av min sjuka hälsa. Istället körde jag fys med Thor. Jag var liksom instruktör. Han har nämligen brytit armen så ja körde min egna lilla fys med den stackars sjuan. But im proud. Så väl efter kolsta trippen tog vi bussen till stationen, väntade där i en halvtimme på 581 bussen, men det gjorde absolut ingenting för under den tiden hann jag trycka i mig en äppelmunk by ica. Gött. Hann träffa Per i cirkus 2 minuter också, muchooo! 

Sen var det ju då meningen att jag skulle till Nyköping för att slå två flugor i en smäll. Men icke. Varken mina syskon eller mina vänner ville/kunde hänka... Så jag for hem med buss tilllsammans med Elin hem till henne. Käkade hotta mackor och hade det mysigt. Tjejen, det är alltid lika kul att spedera tid tillsammans med dig. Jag får ut allt! Efter lite om och men åkte vi upp till hallen för att kolla fotbollen, den traditionella. Som denna gång blev utan Per. Äh, rätt kul match men dom torska med typ 4 bollar. Pooryou. Nej så längre kvar var inte vi där, vi fick skjuts av Gudmor camilla hem. Hon fick komentaren av Givdul Ludvig bakifrån alltså 'shit ja trodde hon spela i erat lag'. Komplimang nummer ett. Sen i bilden på väg hem fråga Elin 'hur gammal är du egentligen? Eller får man fråga det?' -38 'oj ja trodde du va nånting med 20' Komplimang nummer två.

När ja väl kom hem var jag väl hemma i kanske 10 minuter sen kom mamma, vi åkte till mormor och morfar. åt gott och hade det treligt... Sen kom samtalet.

Så nu sitter jag som sagt hemma. Vet ej vart den här kvällen den 12/2 vill ge mer... Skulle egentligen till Per. Men nej, min kväll vart ju som sagt inte som planerat...

Jocke och Elins fågel Folke. Jag kan säga att jag är suuuuuuper rädd för denna fågel.



.

För mycket som hänt nu de senaste timmarna. Ingenting ja tänker skriva här...


Snabbt

Hinner inte med några ord. Det får bli bilder...
Här ser man då min läppspricka, hahaha ser ut som munsår, men det är det inte. Farmor hade bakat när ja kom hem...


nämen patrik söööötnos


Detta var då natten då Malin och Casper firade ett år tillsammans och jag och Per åtta månader tillsammans.
Godnatt!


Nyköping

Imorgon blir det nog Nyköping för min del, då kanske jag hinner med två flugor i en smäll. Herrarna spelar och Per spelar. Hoppas bara hallarna ligger nära varandra. Madde kunde inte följa med, Danmark kommer dit imorgon. Men ja ska höra med tjejerna i skolan i morgon ;)

Idag har vi också konstaterat att det är fler som ska till Göteborg. Skit kul! Jag Madde Felicia och Sofie kommer bo på Scandic cr typ, Anna Agnes och Elin kanske kommer bo hon Annas farbror. Miranda Julia och Lollo kanske bokar hotell dom med. Fanna och Jossan ska tydligen ta flyget ner och bo hos Fannys bror. Resten av tjejorna vet jag inte än... Fy va kul flickor! Om nu allt går som det ska och alla följer med. ;)


Scandic CrownScandic CrownScandic Crown


MJÖLK!?

Möjlk har jag inte druckit på huuuuur lääänge som hellst, va händer? Det är ju skit balle äckligt....
I och för sig åt jag pepparkaksdeg samtidigt...


Nationella del 1+1

Jao nu är den andra delen av skvenska nationella klar. Det var skriv delen. Jag valde att skriva en kröninga om homosexuella. Hoppas det gick bra, för jag satt i typ en timme och hade NOLL ideer först, men sen kom dom rakarna fram och jag skrev en och en halv sida. Inte mycke men aa... En krönika är tydligen inte så lång.

Jag tränade idag, vilket var kul. Mindre kul att Elin krossa min läpp med sin armbåge. Men det är ju snyggt, ser bara ut som munsår men inga sur miner här inte!
Nej men nu ska jag käka pappas goa ungspankaka. "Mumsfillibabba"


Skola imorgon

Det andra nationella imorgon. Det är dax för mig att gå och lägga mig. Då med ett leende på läpparna.-Wonderful...!

Imorgon hoppas jag iallfall på att kunna gå hela skoldagen. För att kunna träna och träffa Per. Fast snart börjar andra avenyn, undra om jag orkar kolla på det? Det är ju trotts allt rätt spännande nu. Jag och farmor satt och pratade om det idag. Och hon tror att det är bögen som är våldtäcksmannen.. Humm let's seeeeeee!



El sallade

Middagen pappa gjorde var en Spansk nationalrätt. Den föll inte riktigt i mitt tycke. Bara tigerräkorna. Så jag gjorde mig en egen grekisksallad. Det var gött kan jag säga er. För pappa hade köpt hem RIKTIG feta ost. Riktig menar jag då anna. Underbart go.
Så här kommer en bild på min exceptionellt goa sallad. Den kanske inte ser så jätte go ut, men ja lovar, den var det.


sjuk var ordet

Ligger i mamma och pappas säng och har det egeligen underbart. Ja kollar film, A walk to remember. Söt film. Har sett den typ en gång tidigare med Madde och Elin, tror ja att det var? Agnes har gjort kladd kaka också. Smaka mums som fan.

Imorn blir det det sista svenska nationella. Då skriv och längre tid. Hoppas jag hinner klart den här gången. Piss om ja inte gör det. För det första gav nog svaga poäng... Ja vill verkligen inte sänka mitt betyg. Men a ja lever i dag och nu ska jag glutta klart filmen. Puss...


Ser gott ut va?


Tulpankungen

Kom just på att man ska göra beställningen för tulpanerna idag. För visst var det idag? Hoppas det, annars måste jag sälja 10 stycken... Har nu sålt två, så det skulle bli en aning jobbigt ;)
Som sagt så är jag sjuk och ska gå och lägga mg nu i tid, eller ja, iallfall gå och lägga mig i min nybäddade säng, slå på tv;n och bara tat lugnt. Ingen skola för min del imorgon heller. SKÖNT fast tråkigt. Men tror inte jag missar så mycket för vi ska till naturhistoriska museet -_-

Juste, nu är Maddes resa till Götet klar, och tror att min och Sofies också är det, vi har iallfall hotell nu! Hoppas det blir fler som kommer med! :D


Nej nu vill jag vara pigg och kry...


BOKAT OCH KLART!

.....nästan....

DD

Idag har jag sovit, sovit och sovit. Men friskare för det känner man sig ju inte. Tror inte jag kommer gå till skolan imorgon, vilkket betyder att jag kommer missa en heldag i NO;n - inte bra. Sen måste jag till skolan på torsdag, för då har vi nationella igen. KUL.

Aja dax att ge datan till Agnes nu, hon har gått runt och sjungit jag vill ha datan för jag vll ha datan nunununu. I typ samma melodi walking in memphis. Och riktigt fult äre.

lIIIIIte mycke fjortis i denna header.


Sjuk

Nu är det första nationella klart, i svenska. Jag tycker det var svårt, eller det blev svårt och slarvigt när man inte fick så mycket tid på sig. De tre sista sidorna stressade jag bara igenom. Jag är faktiskt lite disappointed, menmen.

Jag gick hem efter provet, är verkligen inte friskt. Dumt att jag tränade igår. Speciellt att sringa ute. Dumt... Så ingen träning för mig. Det blir en riktig degar dag. Det är också sskönt ibland. ;)


JUSTE

Vi pratade med Kristoffer ifrån PH idag. I telefon. Så jävla ballt.


MKL

Hola hola, grymt skön dag. Först handboll klockan halv tio sen skridskor i två timmar sen en hallv lektion engelska. Mumms jag gillar såna dagar.

Nu är iallfall min lovely boyfriend här. Han kom nyss, och jag kom nyss hem från träningen. Skiiitjobbigt. Eller nja, vi hade första löpnings fysen på flera månader. Kallt och busigt.
Nationella imorgon också. Och ja är veeerkligen inte nervös. Nej nu hoppar det grodor i munnen på mig, varför de? Men aa ska duscha nu. Vi hörs!


by charlie

Wanting to be someone else is a waste of the person you are.


min dag


Min dag har varit reletivt underbar. Har spenderat dagen tillsammans med Per och hallen. Faktiskt jävligt underbart att bara vara i hallen ibland, till och med i ishallen där typ åtta personer gick. Myys. Jag och Per gick och käkade på Prima innan herrmatchen. Gött om inte annat. Hawaii pizza, muuums!

Så nu är jag hemma efter en lång dag. Tänkte städa mitt rum sen gå och lägga mig.

Ingen kan vara helt perfekt. Glöm inte det.




Yes såhär kul har jag det här hemma...


Härliga söndag

Goddag allesammans, jag vaknade upp för ett tag sen och kollade klart forest gump, jag och per kollade den igår, eller ja kollade och kollade, han kollade inte. Jag kolla halva. Den var faktiskt bra, lite seg men slutet var bra.
Idag är väl ungefär alla i laget och dömmer, inte jag. Jag har nästa helg. Känns skönt. Aja matchen igår gick galant, vi vann med en tillslut. Fast vi ledde typ med fyra bollar hela matchen. Div 1 matchen vann vi också, det går bra nu kompis det går bra nu!
Ja så jag är hemma hos Per just nu, tänkte duscha lite snabbt sen gå till hallen, det är ju ur fint väder. Jätte mysigt. Sen får vi se vad som händer. Kom just på att det är nationella om två dagar också. Man kanske ska plugga lite? Ja.
Men bye for now! :)

NU

Nu åker jag tillsammans med pappa upp till hallen för att spela match med ett par jääääävligt körda och slitna skor, första matchen är halv fem och andra helv sex, jag tror det var så. Men vi åker upp nu och kolla lillsyrran och SIFEN. Goodluck!


Nattliv

Okej, jag skulle kunna skriva 1000 ord om vad som hände igår, men det orkar jag inte. Jag summerar kvällen och natten som roolig i lilla Rosersberg! Vi var hemma hos Anna ett antal stycken. ;)
Snart är det match också. Eller jag snart och snart, men ja snart. Kanske om 4 timmar eller nåt sånt. Funny! Vi möter skuru ett och två. I vikingahallen. Kom och kolla vettja!

Juste, Grattis Malin och Casper på ett årsdagen! Btw har jag och Per varit tillsammans i åtta månader också idag...
Bilder kommmer... Om bara sega Anna kan gå in på datan. Och en sak till, Madde SATSA!!!


Heldag

Idag har varit en hel handbollsdag kan jag säga er mitt folk. Den började med träningar för gymnasiet. Sen dömde jag och madde en match.
Träningarna gick faktiskt bra, heel lugn dag, två pass sen bara fritt. Vi åt lunch och så på arlanda för att se hur skolan var. Haha... Nej men jag tror faktiskt jag kommer gå där, om jag kommer in såklart, annars blir det någon annan inriktning på arlanda, för jag orkar inte pendla...
Min och Maddes dömmning var iallfall grym, vi tjäna 60 kronor på 30 minuter, awsome! Juste vi tjejer och några killar gick och käka på SS, jag åt sallad. UR GOTT!
Nu är jag iallfall hemma hos Madde, hon ska bara duscha sen ska vi hem till Anna med lite folk. Kul!

Arlanda

Yees nu är det snart dax för att åka till Arlanda gymnasiet och spela handoll och kolla in skolan. Tror faktiskt jag ska ta det i första hand. Men vi får väl se efter dagen...
Så nu ska jag proppa i mig frukost för hela slanten. Vi hörs!


Plugg

Okej vi kan ju säga såhär. Jag har pluggat för första gången den här terminen. Jag känner mig faktiskt rätt duktig. Har suttit och skrivit en spanska inlämning uppgift som senast skulle vara inne 24.00. Så tack och lov nu är jag klar!

Idag har vi haft 'pulka åkning' med laget. Guuu så roligt. Det kändes så behövligt att ha lite skojj. Vi körde tre kamp. Lagen fick bli 6meters spelarna mot 9meters spelarna. Gissa vilka som vann? Jo vi 9metrarna. Fast ne, det vart lika... Vi vann iallfall brottningen, lika i rugbyn och så förlora vi i backspringningen. Grymt tjejor!

Snart blir det godnatt, för imorgon är det träningsdag med Arlanda Elit. Ska bli hur kul som hellst faktiskt. Rääääätt taggad. Så aa goodnight my friends, see u tomorrow!

Min exeptionellt snygga spanska...


Slitet hår...

Kom precis hem från ett smockfullt bord med både mat och fika. Det är så typiskt mormor att bjuda på så mycket. Men gott var det, nästan för gott. Aja gratttis morfar iallfall!
Mamma hade inte köpt någonting till honom, men hon hade med sig en katalog som han skulle få välja sak. Jävligt smarta saker, typ spårare till nyckar och plånbok. Haha som gps. Ballt...

Efter skolan gick jag iallfall hem till Per, var där i kanske en timme, sen skulle han väg och fylla  sin tattoo och jag skulle möta pupp mamma... Han kommer hit snat igen, han fick förvånadsfullt sova här. WOW.

Men ciao!


BLÄ

Idag är den värsta dagen i skolan, heldag NO. Usch!

Ingen match i skogås blir det för mig heller, vi ska till morfar, han fyller år. Så lycka till tjejer!
Vi hörs mer sen, carpediem :)


Spännande!

Det värsta som skulle kunna hända om 40 minuter är att tv:n får damp och stängs av. Herrigud nu är jag taggad inför en timme framför tv:n och PH. Fan final, jag hoppas Kristoffer vinner. Helt klart! Min favorit var ju Anneli innan hon åkte ut, så det fick bli att jag föll för hennes partner. Läste Annelis blogg nyss, och det här med Kristoffer och Erika i progrramet har tydligen inte påverkat deras förhållande.

Btw, mamma och pappa har hyrt stuga i Järvsö under påsklovet. Jätte nära backen. Mysiga lilla järvsö. Det var länge sen jag var där nu... Men aa nu blir det TV time!


Tisdag

idag har vi börjat med No blocket iskolan igen. S U C K är ordet! Det är nog det allra tråkigaste som finns! Men det är bara att leva med det. Vi ska ju trots allt ha Nationella i No. Och det är bara en vecka kvar till svenska nationella exakt! Vi fick reda på änet idag. Liiite svårt ämne tycker jag faktiskt... Men det ska gå bra! ;)

Kom hem från träningen för ett tag sen. Det var en skit rolig träning tycker jag, sen efter duschen satt jag och pratade med min barndoms vän Sofie som jag inte träffar ofta alls. Det är mysigt att bara sitta och prata ibland. 

Jag och Anna snackade om hår och så efter fysen också. Och kom fram till att vi/hon ska färga sitt löshår! YES. Funderar på att sätta i lite blonda slingor i mitt också, time will tell....

 


Dear John

Okej jag börja tvivla på att den här filmen är bättre än The nootbook, dom har samma regissör. Men den här filmen har inte kommit ut än...




Underbart

Oj vilken bra dag det har varit idag!
Bara en halv dag i skolan, eller ja tre lektioner. Så sköönt, och ingen riktigt jobbig lektion heller.
Både Mathilda kalla och Elin G var sjuka, så det kanske inte var så kul... Krya på er!

Aja dagen började med en morning på Söderg med Per. Sen blev det skooola sen hem till Anna tillsammans med Madde, och Anna då. Vi kollade Flickan som lekte med elden. Jag tycker att ettan faktiskt är bätte. Men den här var bra också. ;)

Jag och Madde tog tåget ifrån Rosers typ halv sju, sena tåg som vanligt. Jag åkte hem till Per. Åt där och hann inte med så mycket mer. Aja ikväll väntar PH! Oj va jag längtar!!!


S M D , L M B

Hola Måndag och skola.

Alla vet nog hur det gick i Sm och Eskilstuna. Vi åkte ut i semi off matchen med fem bollar. Förra året åkte vi ju också ut i semi off matchen, men då med en jävla boll. Aja, gruppspelet gick endå bra. Vi vann gruppen på målskillnad. Vi vann två matcher och förlora en...  Men som sagt så va de flesta 93or som vi mötte. Så nästa år blir vårat år!

Killarna gick ju iallafall vidare, så jävla underbart! Så det får bli att vi åker och kollar på deras steg 5 istället. Så jag och måååånga andra ser nog fram emot att kolla på dom. ;)
Just nu är jag hemma hos Per, vi vakna för ett tag sen. Jag ska gå till skolan om en timme. Och han ska ligga kvar i sin stora mjuka säng. Allt är inte rättvist när man går på Bergius...

RSS 2.0