Just nu så sover min ögonsten, han har precis pratat i sömnen... Tydligen så drömmer han om troll?

-

i wish you always will be here with me

Min dag har varit underbar, började med en välbehövlig sovmorgon. När jag kom fram till skolan möttes jag av G den Glada.. Skoldagen rullade på rätt skönt, faktiskt jätte skönt så vipps var klockan runt halv tre och vi slutade. Jag och Per gick för att hälsa på mormor och morfar. Det vart inget Bara-Hälsa-På som de skulle bli utan de blev att vi stannade där upp mot fyra timmar. Det var hur mysigt som helst, vi åt gröt, skplade kort och plockade äpplen. Jag har tänkt på de ett tag och idag så frågade jag mormor om det var okej att jag kanske tar och sover hos dem runt en gång i veckan eller nåt, och som tur var så vart hon jätte glad att jag frågade och ville gärna att jag skulle det. Så nu får vi väl bara se om de blir så :D
Idag har jag inte ätit godis på SEX dagar, jag sa till och med 'nej tack' till mormors godis. JIISSSEEES!


Vänskap är någonting man ska bära med sig hela livet, det är en del av kärleken.

Dagarna kommer och dagarna går, varje skoldag är mest den andre lik. Men idag är det den 6/9-2010 vilket betyder att jag och min finaste har varit tillsammans i femton månader..
Snart bär det av mot min käraste vikingahallen för att spela träningsmatch mot Rosersbregs damer, ska bli kul att se hur vi ligger till!


Haha mother...


427 dagar

Min helg har varit toppen, det enda som saknas är mitt hjärta. Det är i Karlstad men kommer hem i eftermiddag. Åh va jag längtar!
Gårdagen var jävligt annorlunda, jag upplevde en sån där jaha känsla.. Också en Bartenderkänsla tillsammans med Madde, Marcus och Anton. Det var roligt! Vi var som sagt i Hova loge.
Matchen igår var överlägsen och säkert rätt tråkig att kolla på eftersom att vi vann ja överlägset. Grymt tjejer, jag ser fram emot den här säsongen med er!
Bilder ifrån logen och Johannas 40-års fest kommer också, snart..

te amo

Sitter i ljusgården, har precis käkat. Och det var så jävla äckligt för jag hade ett typ 15 centimeters långt hårstrå i min sallad. Fy satan va äckligt, jag kommer ha fobi för salladen resten av terminen...
Iallafall, igår efter skolan så åkte jag och Per hem till mig tillsammans med pappsen, vi åt och bara möös tillsammans. Senare var de dax för träning, och usch va jobbigt de var.. Min träningsverk flödar kan jag meddela er!
Efter träningen kom Per och hämtade mig, han var barnvakt till lilla världens sötaste Celine. Hon är ju för gullig! Så runt nio tiden gick vi och lämnade henne.

true life

Se hela bilden
För mammas inköp av busskort till mig idag, plus kort var det också. Tack mammasen!
Se hela bildenFör minna äckliga finnar jag börjar få i ansiktet, jag SKA sluta äta så mycket godis, kokosbollar & dricka läsk. Det har jag lovat mig själv nu!

Idag har varit en lång dag, som nu närmar sitt slut. Jag ska ta och gå och lägga mig snart. Jag har stått i badrummet i cirka 10 minuter och bara gnuggat med jädrans ansiktstvätt. Usch... Vi kom iallfall hem ifrån mitt tredje hem för kanske en timme sen. Herrarna vann, och det var jävligt sköjjnt! Min prins följde med slitigt till hallen också, det får också en tumme upp!
Natti!

Matematik A? Bläääääääää


RSS 2.0