En dag i vikingahallen

Från klockan två har man då varit i hallen. Två matcher, vinst. Första var väl rätt lätt vann med kanske 7 bollar? Andra var lite spännande, ett tag låg vi under med en boll faktiskt, men vann med kanske 5?
Efter matchen kollade vi landskampen Sverige1-Norge. Norge vann tyvärr...
På vägen hem köpte vi kebab och åkte till kyrkogården. Så jävla fint där nu, hur mycket ljus som helst. Typ överallt! Farfars gravsten har kommit nu så det var jätte fint på familje graven.  
Måste gå och lägga mig snartsnart, vi har samling 8. Helt sjukt tidigt. Orkar inte gå upp så tidigt!!!
I will stop thinking too.

GOD NATT!!!


Snart match dax!

Jamiii, har precis ätit frulle. Och nu är jag sjukt taggad! Ska bli jätte kul att spela nu faktiskt! 
Och nu har jag rätt stor förhoppningar på den nya match tröjan. Alla tror ju att den ska vara ur snygg, så jävlar om den inte är det! Fast dom första vi hade, dom jätte randiga, jag tycker dom var charmiga faktiskt!

Lördag 31 oktober

15.00 Uppland - Hälsingland, B-hallen
17.45 Uppland - Kolbotn (Norge), B-hallen (Kommer nog bli en jätte bra match. Vi mötte dom i kvarten eller semin i Partille... Tror jag)


Söndag 1 november
09.45 Uppland - Westermalm DJ, A-hallen
12.00 Uppland - Spårvägen F93, B-hallen

vi ska få våra collegtröjor. ÄNTLIGEN


Nu fattar jag inte... IGEN!

Försöker göra om min header nu igen, men det blir ju inte som jag vill! Fatter verkligen inte alla siffror och skit. Det här är iallafall bilden jag försöker få upp...
En vacker dag lär jag mig väl...




Rubrik?

Kom nyss hem ifrån hallen, kollat två matcher, typ portugal, Norge och Sverige 1 &2. Kuuuul att S2 vann!!!
Nu sitter jag här och äter, stekt ägg. Jag har stekt själv faktiskt! Svårt liksom...
Haha löpturen som jag och Per skulle genomföra blev faktiskt av, otroligt. Vi sprang i fårhagen. Kändes helt okej. Så självklart ska jag spela imorgon! Nu är jag faktiskt sjukt taggad! har inte tränat handboll på en vecka så vi får väl se hur det går. Det har faktiskt varit bra med lite paus ifrån handbollen för nu börjar jag känna att jag saknar det. Så nu jälvar i helgen! Hoppas det går bra, vi forlorade bara med två bollar mot stockholm när vi spelade senast. Goda förhoppningar!
Ska nog gå och göra iordning min säng snart, tänkte gå och lägga mig i någorlunda tid idag, är verkligen trött. Sätter väl på Prison Break, Sista skivan nu... Vad fan ska jag kolla på sen varje kväll? För just nu är jag typ lost i PB...
Så skönt att vi har samling sent imorgon!

JAG ÄLSKAR DIG PER

 


forfarande hos Madde

-Varför har du tagit min deo när jag har skrivit mamma mia på den!

Haha fick SMS av mamma nyss, vi skratta så vi låg på golvet.

Nej men är fortfarande hemma hos Madde tillsammans med flickorna. Vi har ätit, kolla tv avsnitt och spelat uno! Haha, så roligt. Ska snart hem och ta en liten löptur till... (undra om P bangar ur.)  Måste ju enligt mamma så jag kan se om jag kan spela imorgon. Min teori är att vi bara ska springa till ekilla och sen bada där. Skulle ju vara grymt.

 

 

 

 


HA HA HA HA HUMOR


känner du fisk lukten?

Kom precis i taiming till kladdkakan när jag kom till Madde, Elin och hon hade bakat. Jag och Anna åkte bara räkmacka. Man kan inte sticka under stolen med att den var as goo! Madeleines egna recept eftersom hon inkluderade oboy och bakpulver. Haha!
Nej nu har vi suttit och kollat debatt på datan. Vi som så gärna ville se Kissie och Rosing i debatt, men dom hade ingen debatt. Och nu kan man säga att vi gör ingenting, eller vi sitter och pratar, tjejsnack och det är kul! Länge sen man träffade tjejerna faktiskt, så det är mysigt.
Ha ha kul bild.
Madde Anna Jag Elin


Just nu är jag förälskad i denna.

Synd att den är lite tråkig...


En torsdag

Jag har inte hunnit skriva någonting alls idag. Har avrit helt fullt upp med annat.
Iallafall, mamma kom upp och väckte mig och Per vid KVART ÖVER NIO, sjukt tidigt. Men det var ju tydligen väldigt nödvändigt. Vi åt frukost och sen åkte vi iväg till kista hela familjen. Rätt mysigt, det var länge sen bara hela familjen umgicks... Vi kollade bio. Bröllops Fotografen, om man har humor som på pappas nivå så tycker man den är jätte rolig. Nej men den var faktiskt kul. Efter det käkade vi. Det är ju typ höjdpunkten att äta där i Kista. Så himmla gooo mat!
Jag spenderade mina 500 spänn som fanns på kortet på ett nödinköp på skor också. Eller dom kostade 400 faktsikt. Helt okej, för jag var verkligen i behov av skor. Köpta på Stadium.
Nu ska jag snart iväg till Madde tror jag. Hoppas mamma skjutsar, vågar ju inte gå upp för backen själv nu liksom...
Måste bara säga att jag har hittat min gammla minneskort! Som tappades bort för typ 1år sen. Helt sjuk med gammla saker som fanns på det, så kul att se nu!

Mitt akutköp.


Har man kul med sin lillasyster på 7år så har man...






min tråkiga onsdag

Hey, hela min dag har ungefär bestått av samma sysselsättning. Jag mamma och Fanny har städat ut hela jävla källaren. Och det var helt sjuk med saker som fanns där. Första och sista gången jag gjorde det där... Jag skulle egentligen följt med Elin och köpt skor i stan, men nej, fanns verkligen inte tid för det.
Nu har jag precis duschat, så underbart att ta en varmvarm dusch när man har frusit och jobbat. Nej men här är en bild på allt jäkla skräp, precis allt skulle slängas tror jag. Det är saker ifrån när farmor och farfar bodde här, och enligt farmor är det gammlaste sakerna till och med ifrån farfars mammas tid. Sjuktäckligt...


musik

Ibalnd är musik verkligen helt underbart att lyssna på eller så är det helt jävla hemskt. Jag kan sitta och lyssna och bara tänka. Iband känns det som om låtarna bara passar in till livet, till mitt eget liv. Eller så väcker låtarna känslor och minnen. Visst ibland är det på bra sätt, liksom att man fylls av glädje. Och det är ju helt underbart. Men de gånger när man sitter ensam och lyssnar på låtar som verkligen väcker minnen eller känslor, då kan jag säga att tårarna bara rinner. 

YOU DON'T KNOW!


OnsdagMorgon

Ja, vakanade 10.10 p.g.a att mamma kom in och väckte mig. Man kan väl säga att jag inte vaknat upp på rätt sida idag. Det är en sån där seg dag, som bara ser tråkig ut i mina ögon just nu. Men vad vore livet utan såna dagar?... Jo underbart!
Aja, det är bara att jobba sig igenom för vi ska ju tydligen ta tvätten och gå igenom förrådet, fast tvätten är jag faktiskt klar med! Wiiiiiiiiio.
Nej men jag hoppas att dagen ljusnar upp och att allt ordnar sig... 
Förbi farfars grav ska vi nog också idag, lägga på lite granris. För 17 dagarsen var det ett år sen han gick bort. Det går verkligen inte att förklara hur himmla hemskt och tomt det kändes den dagen... Jag saknar dig farfar.

Ibland är det minnen som ger en styrka

.. ... ... ... .... .... ........ ...... .. ... .... ... ... .... .. ...
922918258446292455684662464495519868222818699944521262191.


Och just nu har jag verkligen ingen lust att skriva

Nej orkar inte. Är bara jävligt pissedoff nu! Ibland förstår jag mig verkligen inte på föräldrar. Dom vill verkligen inte inse att jag faktiskt är 15år nu verkar det som. Dom kallar mig liten, eller att jag fortfarande är ett barn. Visst jag är ett barn, men jag är inte ett barn på 10år.
Enligt dom är det här för mitt eget bästa för att jag är sjuk, som jag typ inte är. Okej jag har varit sjuk i typ tre dagar nu men idag mår jag faktiskt mycketmycket bättre!
Fritid på ett höstlov borde egentligen vara en självkarhet att man bara ligger och degar på dagarna, kollar tv. Kanske åker iväg och handlar någon dag. Men nej, här ska man ställa klockan på 8 för att vara frisk och kry. Nej ibland förstår jag inte.
Men som Madde sa utanför hallen idag - Han vill bara ditt bästa.
I will hope so.
förlåt per.

 

Godmorgon

Ja idag är ett steg mot en friskare dag känns det som. Känner min inte alls lika hängig som jag varit de andra dagarna. Fast så pigg att jag kan vara med på fysen är jag inte... Kan väl förhoppningsvis vara med på torsdag, hoppas jag!
Snart tänkte jag hoppa in i duschen. Ska ta en riktig lång dusch. Det behövs verkligen.
Jag har tänkt på att börja sola solarium någon gång i veckan? Försökte med det förut, men det blev ju aldrig av. Orkade aldrig. Och det kommer jag väl inte göra nu heller. Det bästa skulle väl vara att åka utamlands! Vill verkligen det...
Nej dax för en lång shower! ADIOS!

sova nu blev inte av

Kan inte sova, sitter här uppe och kollar andras bloggar. Börjar bli mer och mer för att kolla in bloggar faktiskt. Förut tyckte jag verkligen att Elin var en riktig bloggnörd. Men jag ska inte säga någonting nu för jag sitter nästan alltid bara och läser bloggar när jag väl sitter vid datan (eller man kanske säger på datan, Madde? haha...). Bra att mina två bästa vänner har blogg också, så man får lite insyn på vad dom gör under dagarna när man inte träffar dom.
Haha nog om mina åsikter om bloggar. HAHA!

Kan inte sluta lyssna på den här låten som Elin 'tippsade' om för ett tag sedan. En perfekt låt att somna till. Om jag nu kan somna, hoppas det för jag vill verkligen inte vara sjuk nu. Men tror faktiskt att jag blir bättre imorgon.  Jag måste ju iallafall vara riktigt pigg till helgen när det är upplandsmatcher hela helgen. Ska bli kul faktiskt. Nya match tröjor ska vi få också. Enligt Anders ska dom ju se ut som Spaniens fotbolls landslags tröjor. Haha jo tjena!
Träffade honom igår och han trodde att matcherna skulle vara 10 och 7 på lördagen och typ 10 och 2 på söndagen. Får väl se när Robban är klar med planeringen...


Godnattförmindel.

Ja som sagt, jag tänker gå och lägga mig snart. Per åkte för ett tag sen. Vi har verkligen bara legat och degat framför tv:n idag. Och mer ska det bli, för jag tänker gå till sängs och kolla prison break och sen gå och lägga mig! Annars har det varit lugnt här hemma, mamma har börjat snacka om möbler till 'min' stuga, eller friggebod. Och det gör mig ju såklart SKIT GLAD! För jag vill varkligen ha en nu, skulle ju vara jätte skönt med lite lite lite own. Fast den är ju inte så stor, typ bara 15kvadratmeter men skit samma. Det är iallafall någonting.

-

Följde med till uppsala och kolla handboll. Först damer, skiiiiiiiit dålig match, mådde fan inte bra alls, sonmade på läktaren och frös om en häst. Fast vaknade upp när Lollo kom och väckte mig. Då var det dax för våra herrar att spela. Jätte booring match första halvlek. Men sen i andra, jävlar va spännande det var! Synd att dommaren blåste sönder matchen. Sätter min vad på att dom var mutade. Så matchen slutade med att Rimbo vann med 1 boll. Sista målet när det är fyra sekunder kvar, på straff! Suuug!
Skit samma, nu sitter jag iallafall här och ska snart göra en kopp te och en gå och lägga mig. Vill verkligen inte bli sjuk nu när det äntligen är lov, som jag har längtat efter så jävla mycket!

Fanny, tack för att du finns. Jag älskar dig syster!

trögt

Vaknade tidigt, har bara legat och myst med Per helva dan. Börjat kolla prison break säsong 2.  Underbart. Men nu har han åkt iväg på match. Troligtvis måste jag följa med pappa till uppsala och kolla handboll. Madde och Elin ska nog också med.
Fast känner mig inte helt frisk om man säger så. har 38graders feber och GRYMT med frossa. Så det blir att klä på sig mycket. Har precis tagit en varm dusch så det känns lite bättre. Jag orkar verkligen inte ligga sjuk på höstlovet. Tråååååååk...
Menmen, ska ta och klä på mig some clotes now. See you!

Kvällsmat

holå, Blev inge kista, istället bara en allmänt härlig myskväll. Ska snart bege mig till stationen för att köpa thai mat, ska träffa Elin på vägen, ska bli spännande att se hennes hår!
Sen blir det kväll här hemma tillsammans med Per.
Tidig uppstigning eftersom vi måste städa i vikingahallen med laget. kul. Eller så var det så att det var mellan 9 och 12? Får ta och kolla upp det sen.
ändrat beslut, ska inte lämna tillbaka tröjan som jag köpte förra fredagen.


godeftermiddag

Per åkte nyss hem han skulle på träning, så himmla underbart att få träffa honom igen efter typ en veckas inte ses. Har ju varit sjuk så. Vi vaknade för ungfär tre eller fyra timmar sen, haha lagade pannkakor till frukost.
Idag måste jag åka och lämna tillbaka min tröja ifrån gina, den var alldeles för lång tycker jag. Så vi får se vad som blir istället för den stickade tröjan.
Nej nu ska jag skriva min svenska klart, sen har jag inga läxor kvar på hela lovet! Tror jag...
CarpeDiem

 


20.00

Nu är middagen avklarad, Gudmor och Johanna kom hit. Fika har vi gjort också...Igen. usch
Skit glad är jag för Elins skull också, hon har klippt sig! Kort, typ axel längd om jag förstod det rätt, och luggen är lika lång ungefär, jag kan verkligen se hur snyggt det är på henne! Hon passar verkligen i kort hår. Nej nu vill jag att hon ska vara hemma! Skulle också behöva klippa mig, funderar på det för mitt hår känns hur slitet som helst. Faktiskt har jag funderat på att tona håret brunt också! Skulle väl vara bra med lite variation ifrån min sida. Rätt trött på mitt hår, det är inte långt men heller inte jätte kort, fan inge mellanting ska det vara.
Nej nu blir det att kolla idol. Tror det blir bra idag! 


missing you


hej och välkommen höstlov!

Så jävla härligt med höst lov nu! Har verkligen längtat... Ska bli så skönt att få träffa Per, sova och bara ta det lugnt.
Kom nyss hem ifrån handbollen, sprang som en galning för att hinna med bussen, och som tur va kom Oscar och hämta mig och pontus på moppen. Så vi hann!
Mormor och morfar är här nu så vi ska ta och fika. Sen känner jag att jag behöver kolla lite prison break sen efter fikat, det är väldigt viktigt nu för tiden...

Man kan verkligen säga att det är höst nu! Gula blad nästan överallt. Faktiskt rätt mysigt.



GodMorgon

Nästan så att en Fredags morgon inte kan bli bättre. Gick upp klockan typ halv sex. Helt onödigt egentligen men det spelade ingen roll, lika glad för det var jag ändå. Sjukt att ett sms kan påverka mitt humör. 
Idag fyller mamma år, 43år faktiskt. Frukost på sängen då såklart, och en massa presenter. Kul att se henne lycklig.

Bara tre lektioner idag, var av en är handboll så det är as skönt! Fast SO har vi idag, inlämnings uppgiften ska vara klar. Nästan klar om man säger så... 'Förklara några typer av skatter, koppla det till begreppet välfärd, och utifrån denna argumentera för din politiska åsikt på en vänster-högerskala.'
Fattar verkligen inte den frågan.
Men aja, skit samma. Det är ju förfan lov om sex timmar! wonderful!


Grattis Mammsen. Tack för allt!


Torsdag, SNART HÖSTLOV!

Hejsan, kom precis ut från duschen. Herrigud så skönt det kan vara ibland. Skulle kunna stå och duscha hur länge som helst egentligen, men plikten kallar... Måste göra klart min läxor nu. Ett So hemprov och ett matte blad.
Idag gick jag i skolan, det var rätt kul faktiskt. hade verkligen saknat skolan... 
Ska skynda mig med plugget så jag hinner se lite prison break. Fan jag har verkligen börjat gilla det. Har typ aldrig sett det förut så nu har jag lånat Pers första säsong.
Nej men jag kanske skriver lite senare. För nu ska jag hurrryup!


kul inlägg? NEJ

Märkte precis att jag har missat typ halva Greys anatomy, typiskt mig. Men ska iallafall ta och kolla 'slutet' nu snart.
Efter eurostop åkte jag och pappa till hallen i typ 45 minuet, var inte meningen att jag skulle dit, skulle egentligen till Per en snabbis. Men han var och klippte sig. Så hann knappt träffa honom. Känns som om vi inte har sett på jätte länge nu. Men det är väl bara för att jag är sjuk. Längtar som inihelvete till höstlovet nu!!!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla TV i min ensamhet. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon!
GodNatt

kvällsdax

Märkte precis att jag har missat typ halva Greys anatomy, typiskt mig. Men ska iallafall ta och kolla 'slutet' nu snart.
Efter eurostop åkte jag och pappa till hallen i typ 45 minuet, var inte meningen att jag skulle dit, skulle egentligen till Per en snabbis. Men han var och klippte sig. Så hann knappt träffa honom. Känns som om vi inte har sett på jätte länge nu. Men det är väl bara för att jag är sjuk. Längtar som inihelvete till höstlovet nu!!!

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla TV i min ensamhet. Hoppas jag kan gå till skolan imorgon!
GodNatt

Fynd på Kappahl



Jag tycker denna tröja/jacka var skit snygg. Kanske ska köpa den till mammsen i födelsedags present så kan jag ta och låna den lite då och då? Ska iallafall åka upp till eurostop med pappa snart. Då kan jag ju ta en titt på det vackra plagget.

Just nu är jag jävligt sugen!



Borde jag färga nu eller ska jag vänta till nästa höst?
Känns bara onödigt på något sätt, för jag vet att när sommaren kommer igen kommer jag villja ha blondt igen...
Fast jag måste säga att jag saknar mitt långa hår otroligt mycket nu!


Efter ungefär 136dagar börjar det

klart det kommer någon gång.
Förlåt. Den här platsen är någon annans...


snart god natt för min del

Tror att jag ska ta och fräsha upp mig lite grann nu. Har legat i sängen i en och en halv dag nu så jag behöver verkligen duscha. Sen MÅSTE jag plugga. För jag vill verkligen gå till skolan imorgon. Fick sms av Jocke idag. Och hela blockdagen imorgon ska vi tydligen åka runt på arlanda och ställa frågor till människor om deras yrken. Låter kul!
Skriver sen för nu ska jag ta en varm skön dusch!

giftemål år 2025?



Hittade den här bilden för några dagar sen. Haha min lillasyster och hennes 'pojkvän'.


När man är i skolan vill man vara hemma, när man är hemma vill man vara i skolan

Hola, har precis käkat lite grann, thaimat som pappa kom hem med faktiskt, det går alltid ner i magen.
Har knappt börjat med mina läxor, har verkligen ingen ork, ligger bara i sängen och kollar prison break. I och för sig är det väldigt skönt. Vi satt och pratade vid matbordet om gymnasium igen, det börjar bli ett dagligt samtal om det. Börjar faktiskt bli väldigt taggad på omvårdnadsprogramet i uppsala. Fast ändå vill jag gå här i märsta, elit. Beror ju lite grann på mina betyg. (som inte är så extremt bra) Jag och Jossan ska iallafall gå på informationen till omvårdnadsprogramet, typ den 12 november. Elit informationen är idag, som jag inte kommer kunna gå på. Fast pappa ska ändå vara där och 'snacka' om programet så han får pumpa mig på information när han kommer hem.
Liksom elit programet (handboll) är någonting jag skulle tycka var kul. Fast vad är det för utbildning. Det är ju inte så att jag kommer bli proffs inom handbollen. Men därimot om jag skulle gå omvårdnad, då har jag ändå en grundutbildning jag kan söka på om jag då om typ tre år fortfarande vill vi barnmorska/sjuksköterska...
Annars är mitt tillstånd som innan om inte sämre, haha låter som om jag är sjukt dålig. Men det är jag inte.

fortfarande sjuk

Stannade hemma ifrån skolan idag också, har typ frossa och är helt orkeslös.
Idag borde jag få mycket skolplugg klart.

*SO, tre inlämnings uppgifter
* Svenska redovisning lyrik
* Matteblad
* TEKNIK
* Spanska
* engelska

Kul va? ...Nej. Fast ändå mycket skönare och lättare att jobba med det här hemma.
Nej nu ska jag försöka äta lite frukost, har inte någon vidare matlust nu heller. Lite annanas går väl i.
CarpeDiem!


Trött och fryser

Satt percis och gjorde SO läxan och just nu har jag typ fyra olika plagg på mig. Fryser som fan! Tror jag ska gå och lägga mig. Får bli att jag sover i samma rum som Agnes för Fanny har tagit min säng. Hon var också sjuk idag. Typ samma som jag fast hon börjar bli sämre. Frisk familj...
Nej men nu ska jag gå till sängs, har ingenting vettigt att skriva om just nu . Vi hörs imorgon. GOODNATT


VILL VARA FRISK NU

.


sjuk

Kom hem nyss, var bara på handbollen. Mitt huvud håller ju fan på att spricka. Det bankar i fram huvudet, skulle aldrig gå att koncentrera mig... Eftersom jag är hemma från skolan får jag inte träna sen. Vi ska typligen ha träning med pappa och Jimmy. Tråkigt att missa det.
Men nu ska jag sova, ses!


GodMorgon

 

Varför ska det vara så jäkla segt på måndagar att komma upp ur sängen? Längtar så himmla mycket efter höstlovet nu, bara fem dagar kvar! Det är iallafall skönt att vi har sovmorgon till halv tio idag plus att vi börjar med handboll med Janne. Så det är bra. Sen är det lunch och bara tre lektioner. 
Huvudverk har jag också, hade det igår kväll också. Hoppas det försvinner under dagen... Men nu ska jag göra mig iordning för handboll. Vi hörs! CarpeDiem

OTH

Kan man bli mer gald utav TV? Hade ju glömt bort att det var one tree hill idag. Men som tur va så smsa Madde och påminde mig.
Helt ny säsong, underbart! Lucas och Peyton är ju tyvärr inte med det här året. Men det kommer vara bra ändå!
Kan ju bara säga att det kommer inte bli någon pluggning för min del idag. Efter OTH börjar gissipgirl. Och Per kommer nu snart. Underbar kväll!

vill

Har pratat mycket om att jag vill åka utomlands och nu är viljan ännu starkare! Kolla vädret i Sverige nu liksom. Typiskt höstväder. blött... Jag kollade nyss på alla Cypern bilder ifrån förra året och jag blev ju fan galen, vill verkligen åka nu! Familjen Söderman åkte i fredags till Thailand i tre veckor! Gissa om jag är avundsjuk. Skulle verkligen sitta så jävla bra med att åka bort i typ två veckor nu, så slipper man missa så mycket i skolan eftersom det är höstlov nästa vecka.
När jag går ut skolan (om tre år, suck) vill jag bli charterledare ett tag. Fy va underbart!







Today is just another day

Vaknade runt tolv tiden. Har käkat. Vi tänkte åka och köpa godis och kolla på SIFEN com börjar klockan tre. Sen hem och hård plugga... Har hur mycket som helst i skolan nu. Jobbigt...



-

Efter Elin och Madde kom hit gick vi nästan direkt ut. Gick mot Norrbacka för att träffa Anna. Och där var det folk. Stod ute tillsammans med henne i typ en timme sen gick vi hem, Fy så kallt det var. Nu sitter vi här och kommer inte på det trådlösa internet lösnet här hemma som vi skulle ha till Maddes bärbara data. But we keep smiling... Så det får bli att vi sätter på en film. Haha det blir väl Marley and i igen. Nejdå. Någonting nytt det här gången tycker jag !
Säger god natt nu.


M M E

Elin And Madeleine is on their way here!


kväll

Kom nyss hem, vi vann med 8 bollar mot Gustavsberg. Hur kul som helst!
Snackade lite med Jossan idag om gymnasium. Fan det lutar ju faktiskt åt att jag söker till omvårdnads programet i uppsala(Lundellska typ).  På tisdag är det information till Elit här i märsta också, det är ju också ett av altenativen. Fast jag är bara rädd att det ska bli för mycket handboll... Men vi får se, det kommer nog bli bra!
Ska hjälpa pappa med maten nu, as god mat ska det bli! Sen får vi se vad som händer!
Puss

lördag

 

Vaknade för ett tag sen tillsammas med Per. Har käkat och så. Snart är det samling. Match mot Gustavsberg borta. Efter matchen får vi se vad kvällen har att ge. Hoppas iallafall på bättre väder än det här. Blött och kallt. dax för riktiga snön att komma nu tycker jag. Skulle ju sitta fint! Jag har fortfarande inte köpt min vinter jacka ifrån Zara än. Får se om jag äns ska göra det.
Men måste duscha nu, vi hörs!




 Elin<3 Tomas


det är ju förfan helg!

Fredag! Det är helg, första helgen på två veckor. Det har ju varit fullt upp med handboll. Så skönt att bara ta det lugnt! Träffa dom man vill träffa... Och snart är det lov, så himmla underbart!


.

Just nu är jag jävligt sugen på brunt. Fast det känns ändå som om jag precis fått tillbaks 'mitt blonda' hår snart. Från början skulle jag och Anna vänta till hösten 2010 till att färga håret brunt, men hon var för sugen och gjorde det. En del av mig vill det men ändå inte...
Vet inte vad jag ska göra med mitt hår nu.

Känns som om jag har frossa, tänker ta en varmvarm dusch!




nytt inlägg

Skrev ingenting igår. Matcherna gick jävligt dålig. Matchen mot Rimbo kan man säga var pinsam. Vi förlorade med 15bollar...

Imorse åkte jag iväg till skolan med 20 över sju bussen, helt otroligt att jag var vaken så tidigt. Varför vi åkte så tidigt var för att vi skulle överaska Mathilda Kalla som fyller 15år idag! GRATTIS!
Efter skolan som slutade halv 12 åkte jag och Elin in till Kista för att jag skulle handla, det blev ett par skor, en stickad tröja och halsduk. Underbart att få kasta de gammla äckliga skorna jag hade innan.
Jag hann inte mer än hem när pappa kom med bilden i backen och fråga om jag ville följa med till eurostop. Så jag åkte med Pappa Fanny och Agnes dit upp. Agnes skulle köpa presenter.

Så jag kom nyss hem. Ska inte göra någonting speciellt nu, hade faktiskt tänkt att sova. Senare mot kvällen blir det att träffa Per!


-

Har nyss äit, sitter nu och kollar gossipgirls gammla avsnitt. Ska snart upp till hallen. Vi har ju två matcher. Första mot vassunda och andra mot Rimbo. Ska bli kul!

Haha jag och Anna nämde för lärarna om det här med att vi skulle pierca oss. Och oj va dom hade negativa åsikter om det, jo det är inte bra när man är i den här åldern, det kommer bli ett hål när man blir gravid...
Nej jag tror jag har bestämmt mig om det, jag ska göra det! Hoppas jag...

gästman,

Nu ligger jag här och hör en yrig tjej som försöker bli bra på sin engleska, medans jag njuter av att ha gjort klart allt med skolan denna vecka. Önskar dig lycka till med provet men just nu ser de inte så bra ut metanke på ditt uttal, nej men de ordnar sig matilda! nä men ja menah, nej men iallafall så tänkte jag som gästinläggare följa trenden med speciella saker i bloggen. och jag tänkte då på denna idee att dela ut dagens snygging. låter väldigt stotligt så, vill i detta lilla inlägg utnämna måns najjar som den solklara prinsen.
Dagens  snygging!

och vill även nämna en kille som är härlig som jag också tycker är värd priset efter hans fina och härliga outfit idag.
grattis grabbar,
ja nu börjar de likna nåt med engelskan här borta, NAT. men ska mysa lite med min underbara flickvän, jag älskar dig.
Vi ses snart igen, hoppas jag! Älskar er alla besökare, ni är helt underbara.
hälsningar Per med familj, WBN.

ändrade plander

Jag åkte aldrig till Per, han kommer hit istället. Sen senare åker vi hem till honom och sover där. Väldigt ovanligt att jag får sova borta på vardagar. -det är skola imorgon, vänta tills helgen kommer istället... Så brukar det låta när päronen talar ut. Underbart att mammsen insett att jag inte är 10år längre...

Jag och Anna pratade idag om att vi tänkte ändra så att vi piercar oss på höslovet istället för på jullovet. Låter ju grymt! Så vi får se vad som blir av utav det. Kanske lite jobbigt att ta det på höstlovet när vi har upplandscup sista helgen. ähh det lär väl inte spela någon roll... Nu är jag taggad som fan på det!


Nu kommer jag till den här punkten då jag inte förstår hur jag ska göra med min header... igen

.

holahola

Kom precis ut från duschen. Härligt att duscha efter skolan. Haha dagen började med So såklart, vi skulle argumentera i grupp om olika frågor. Gissa vilka som tillslut satt och skrek på varandra: jo Anna och jag...
Menmen, senare efter 'lunchen' åkte klassen in till Sollentuna för att kolla två rättegångar. Men den första belv inställd då inte han som begått brottet kom. Den andra var ungefär 45 minuter senare, den rättegången handlade om natkotiainnehav typ. Intressant......
Snart ska jag ta bussen till Per. Så jag måste göra mig iordning. goodbye!

-

Vi vann våran match mot Srånga med tre bollar tror jag. Helt okej match faktiskt.
Imorgon är det onsdag! Så skön dag, heldag block och eftersom det är So nu så är det kul! Vi ska på rättegång imorgon... Och ingen handboll alls har vi. Så då hinner jag och Per träffas. Hann se honom en jätte snabbis idag efter idrotten. Bara jag ser och får känna hans närhet kan fan ingenting gå fel. Han gör min dag och han är helt är underbar!

Men tänkte faktiskt sova nu. Rätt trött efter matchen. GoodNight.

Ska nog börja med att bara lägga in svart/vita bilder.

Åker med Börg till Spånga om typ 20 minuter. Får hoppas vi vinner nu.
Det har inte blivit av med någon engelska än. Har istället kollat kläder och skor. Har fastnat helt för stickade kläder nu... Jag vet inte än vad det blir för skor, ett par svarta iallafall. Får åka in till stan och kolla i helgen någon gång.
Det här vita tröjan har jag iallafall fastnat för:


ah så här kul har vi det i skolan.


 
HAHA!


snabbare data-ovanligt

Kom precis hem ifrån skolan. Ännu en dag med helt konstigt väder. Jag vart ju fan glad när jag bara kolla ut genom fönsteret och såg att det 'snöa'. Falsksnö.
Nej men skolan gick rätt fort. Vi har So block nu i två veckor. Sen är det lov! Jävlar va jag längtar!

Match halv nio ikväll i spånga. Så jag borde egentligen sätta igång med engelska plugget nu. Prov på torsdag.

Idag Fyller coach Karin år, 30 faktsikt. GRATTIS! Hon ser fan inte ut som 30... 


Snart blir det god natt för min del

Börjar bli trött nu så tänkte krypa ner i min säng i min ensamhet och kolla lite tv. Vart precis klar med Lyrik arbetet. Skönt!
Näst sista utidrotten imorgon vid ishallen. Sen blir det teori en gång i veckan, måste verkligen se till att det går bättre i år med det.
Nej orkar inte skriva mer. vi hörs imorgon. gooooooodnatt



21.00

precis kommit ur duschen. Sitter nu och pluggar svenskan. Kul faktiskt. Men har mycket kvar, fast svenskan får vänta nu ett tag. Det är ju Svenska Hollywood fruar nu. så löjligt kul.


at home

Precis ätit pappas goda mat. Pastacarbonara eller va det heter. Ska snart hoppa in i duschen. låång dusch ska det bli, för sen blir det sten hård skrivning i svenskan. Jag måste verkligen bli klar med den idag. Redovisning imorgon. Fast lyrik är kul att jobba med faktiskt. Jag jobbar med latinKings låt. -För lång bort i mina egna jävla tankar.  Vi skriver alltså en 'text eller dikt' analys.

Aja, skriver mer när jag är klar. ses!

himmla seg data...

Sitter och käkar frulle och lyssnar musik. Fan man blir ju så mycket piggare av musiken. Grymt.
Skola snart, börjar med handboll, sen har vi bara tre lektioner så det är skönt. Spanska ord som jag inte ens har kollat på. Men men.
Efter skolan blir det träning. Nu i veckan kommer det vara grymt mycket handboll. En träning och fyra matcher. Tror att två av dom är hemma? Hoppas det iallafall.
Nej nu ska jag gå och byta om till handbolls kläder. Sen göra mig iordning.
CarpeDiem

i like it


Hemma igen.

Kom hem nyss ifrån lilla Edsbyn. Vi vann alla matcher och kom då såklart etta i gruppen! Så härligt att gå direkt till steg tre. Hoppas vi får det hemma.
Åkte med Partic och gänget hem. Somnade efter typ 20 minuter men vaknade när det var cirka 40minuter kvar. Jag och Anna satt och prata hundar då, hur konstigt det än låter men vi satt och grät när vi talade om våra små hundar där hemma. Vi hade nämligen sett Marley and I innan.

Satt och tänkte efter sista matchen varför jag egentligen spelar handboll... Liksom det är ju någonting som drar mig till alla träningar, alla tidiga söndags matcher och alla cuper.
För mig har handboll alltid varit en självklarhet. Känns som att jag liksom är uppvuxen i hallen tillsammas med mamma och pappa. Självklart är det kul och underbart att vara där tillsammas med allihopa. Fast man har ju sina perioder. Ibland är det som det roligaste som finns, men ibland har jag mina svackor då ingenting passar...
Men vafan utan dom där träningarna matcherna och cuperna hade juingenting varit sig likt. Innerst inne vet jag att jag älskar det!



         


Kallt och inte taggad

Ja, nu har vi landat i Edsbyn för ett tag sen. Spelat två matcher. Vinst båda! Första var faktiskt rätt spännande, men andra var väldigt avslagen. Inte så kul. Fast bra att vi vann :)
Så nu ligger vi väl antagligen etta i gruppen. Det ger ju bättre lottning om vi vinner gruppen liksom. 
Som sagt, jag är inte taggad alls nu. Första matchen gick sådär. Men andra gick det inte bra alls för mig.
Ses, vi måste sova snart...
GodNatt.


adios.

Åker mer nu om 10 minuter till Edsbyn. Hinner inte skriva, vi hörs lite senare!


 Alltid lika underbart att vakna tillsammans med dig älskling!


ja det här är mina svar...



Jag har insett att min senaste kyss
: var underbar
Jag lyssnar på: bless the broken road
Jag pratar: ?
Jag tycker om: mitt liv för det mesta
Min bästa vän är: jag har många. Men de närmaste Elin Madeleine och Anna
Jag avskyr när folk: klagar och lägger sig i andras problem
Kärlek är: är helt jävla underbart just nu!
Jag gillar att: väldigt mycket!
Jag kommer alltid att: älska mina närmaste & leva livet!
Jag är hemligt förälskad i: helt öppet jävla förälskad i Per
Sist jag grät var: typ två dagar sen?
Min mobiltelefon är: är gammal men bra
När jag vaknar på morgonen: Hatar jag verkligen när alarmet fortsätter ringa
Innan jag går och lägger mig: dricker jag alltid vatten
Just nu tänker jag på att: kanske städa mitt rum?
Bebisar är: så himmla söööta!
Idag har jag: vart i skolan och hemma
Ikväll ska jag: träffa Per!
I morgon kommer jag: åka till edsbyn och spela SM
jag vill verkligen: föralltid vara din

dålig på rubriker känner jag

Har inte kommit till den punkten till att jag har städat än. Fy fan, mår ju dåligt när jag går in i mitt rum. Det är verkligen hemskt!
Vid sju tiden ska jag träffa Per, så det är att rappa för min del.

Imorgon bär det av till Edsbyn. Klockan nio på morgonen åker vi, fattar egentligen inte varför vi ska åka så tidigt, första matchen är vid typ tre eller nåt sånt. Äh, det blir bra. Haha god mat ska det vara hela helgen också!




inside

Sitter här och lyssnar musik på hög nivå, underbart.
Kom hem ifrån skolan vid typ 10 över ett. Faktiskt så vandrade jag hem idag. Jävligt skönt. Men jävla teknik säger jag bara. Inställd två gånger irad. Så vi har hoppat över handbollen i onödan. pissit.

Fick nyss en massa tidningar av mamma som vi fått på posten om gymnasium. Så jag sitter och fyller i en massa frågor. Jag vill egentligen gå någon omvårdnads linje. Kanske i uppsala, Lundelska tror jag det hette. Fast själv tror jag det kommer sluta med att jag går på Arlanda... Har ju som sagt inge vidare betyg. Men vi får se...

Måste städa mitt rum sen också, det ligger kläder överallt. Längtar verkligen tills jag får min 'lilla stuga'. Fast det blir väll till våren. Kanske tidigare om jag har tur!

-







booooooooring

Efter att ha skrivit No provet i en timme nu känns det otroligt skönt med en resterande skön dag.
Slutar klockan ett. Hur bra som helst.
Vill bara träffa Per nu!

Fick reda på mitt spanskaprov, SÅ JÄVLA NÖJD, SLAPP FUCKING OMPROV! G, wiiiio!

God fin morgon

Har precis käkat lite frulle. dos mackor med juice. Snart bär det av till skolan. skön dag förutom NO prov.
Idag hoppas jag på att få träffa per. För imorgon åker vi flickor till Edsbyn och lirar SM. Steg ett.

Om jag ska hinna till skolan nu så måste jag sätta fart. Vi hörs. Carpe Diem


God natt bloggen

Tänkte gå till sängs snart. god natt!

seg data, går inte att ladda upp bilder

Det gick inte att logga in på bloggen, man skulle tydligen byta lösenord eller email. Nåt sånt...
Sitter och gör NO;n lite. Det är inte kul. Jag hade hellre suttit i ishallen och kollat på Per men madde och anna. Hade G i alla mina No ämnen förra året. och jag är säker på att det inte kommer förändras. Har verkligen inget intresse för NO,Fysik,Kemi, blablabla... Men jag försöker.

Kollade nyss på sista minuten resor, vill verkligen utomlans nu! Till Thailand. Har fakriskt aldrig varit där.
Jag gillar inte det här mellan tinget på vädret i Sverige. Det är inte snus kallt och det är inte stek hett. Ska inte klaga. Men det skulle ju vara underbart om antingen bara vintern kunde komma nu eller att åka utomlans. Kostade typ bara 7000:- och typ åka den 21 eller nåt sånt. Thailand två veckor. UNDERBART.


Torsdagkväll

Nu är det körigt, skulle egentilgen förbi ishallen och kolla en liten stund, men har ingen skjuts, plus att jag sitter här i morgonrock...Så vi får se hur det blir med det. 'allt ordnar sig'
Sitter och lyssnar på musik just nu. Har fastnat för en låt som anna skickade till mig. Hon har så himmla bra musik, alltid någonting nytt. Det gillar vi! Föresten har hon tagit bort sin blogg nu, det är tråkigt. Men därimot har lilla Elin skaffat en ny nu. Elingu.webblogg.se. Fattar faktiskt inte varför hon tog bort sin första...

Lite tidigt att tänka på julklappar menmen... Som julklapp till oss kompisar kom Elin på en genialisk idé, att vi kompisar åker och fotograferar oss. Typ hos någon specialist. Känns mycket bättre än att köpa hur många julklappar som helst...


Den här låten är tydligen ifrån miley cyrus, gammal. Från hennes film tror jag. Men jag har helt enkelt fastnat för den nu. -Butterfly Fly Away


i hallen nu

Haha är otrolig irriterad på I... just nu. Han ar förändrats hur j'vla mycket som helst. Förstår inte hur man kan bli så påvåekad av andra människor faktiskt.
frustrerande.
Dagens misstag: slängde min corney pga att Eling inte ville ha. pissit
Dagens roligaste: Gubben på moppen som rökte eller K's hairi leggs. snnnusk
Dagens tabbe: Matte lektionen
Dagens finaste: Per och Karin coach
Dagens klädsel: mjukis, t-tröja, mjukis tröja
JA, dagens en av de finaste... -haha

nej, dåligt upptaterat igår...

Igår åkte jag Madeleine och Marcus in till kista och handla lite. Marcus köpte en jävla mus, Madde en parfym. Aja, efter det mötte Per upp oss på märsta station så åkte han och jag hem till mig. mysigt.

Idag är det långdag skola, torsdagar är den segaste dagen. Fast svenskan gillar jag! Efter skolan är det träning i vikingahallen, det är ju SM i helgen. Tyvärr i edsbyn. Vill att det ska vara hemma... Fast det är bara steg  ett än.


Grattis på 16årsdagen älskling! Du är underbar. Jag älskar dig.


?

Skola nu. Bara block hela dagen... aja, ingen handboll idag, så skönt med onsdagar!  måste åka och handla present. har noll aning om vad det blir. suck.


dax att sova.

Sov tid för min del nu. Block NO hela dan imorgon. INTE KUL ALLS!
god vi hörs imorgon natt.

bruntbruntbrunt!?!?!

vill ha!

Kollar runt på olika kläders hemsidor. Kom fram till att detta är vad jag vill ha nu närmast till vintern.


...

Kom nyss hem ifrån träningen. Den var väl sådär.
Nu sitter jag iaf och äter.- nudlar och någon biff som pappa gjort, riktigt gott faktiskt!

Jag börjar faktiskt bli lite trött på hösten, det är sviin kallt på morgonen. Så då är det värsta vinterkläderna som åker på. Men sen mot dan, nej då är det varm igen. Så jag vill faktiskt ha vintern här nu, snö, vinterjacka,tändaljus, Julafton, nyår... Nu längtar jag!
Fast å andra sidan så är det skylltar överallt på vägarna om varma cypern. Usch,tänk ett ligga på stranden, sola och bada. Sena svala kvällar. Nej ingenting slår att vara utomlans!







school

nu ska vi snart få reda på matte provet! spännande som fan. 

fyra månader tillsammans baby! 
 

god natt

Snart blir det god natt för min del. Haha är som vanligt pisstrött. Underbart att få lägga sig i sängen och kolla på marley and I. Älskar den filmen, så sorglig i slutet...
Nej nu ska jag gå och göra mig redo inför natten. goodnight.

S A K N A R  F A K T I S K T  M I T T  B R U N A  H Å R  N U . . . 


tired and happy

Precis duschat, lång varm dusch-underbart! Per åkte för en timme sen, han skulle på träning. As usual. Nej ska inte klaga. jag tränar väl också rätt mycket. Inga bra tider heller...
Skit samma det är bra att få sakna varandra.

Sitter här och tänker på hur allt kommer bli när man börjar gymnasiumet. Har nästan ingen aning om vart jag vill gå. Det kommer väl sluta med att man går på Arlanda, någon inriktning. Ska väl iallafall söka till Elit. Fast i want to bacome a nurse egentligen. Eller polis. Fast enligt Madde,Elin och Mig ska vi starta eget företag. haha... Man kan ju alltid hoppas.



måndag eftermiddag

ja, slutade för ungefär en timme sen. Rätt skön dag faktiskt. Bara spanska provet som var uselt. Har nog aldrig skrivit ett sånt dåligt prov förut. Måste verkligen skärpa mig i spanskan, jag hade faktiskt vg i slutbetyg förra året. Men nu ligger jag illa till...
just nu borde jag plugga No, men orkar verkligen inte. måste äta sen kanske jag får lust.

godmorgon

hello, vaknade nyss, käkar lite frukost. Borde egentligen plugga till spanska provet som är idag... Får ta och göra det snart ;) 10.30 sägs det vara repris ifrån gårdagens one tree hill och det är är ju ett måste att se!
Idag är alla handbolls träningar inställda. Skönt faktiskt, så det blir en dag tillsammas med per hoppas jag ;)
CarpeDiem

trött

Dax att sova för min del. Är ur trött! god natt, hörs imorogon!

Nu är saknaden stoooooooor


HEMMA!!!!!!!

Så himma skönt att vara hemma efter typ tre pass om dagen.
vaknade typ vid sju på dagarna, då var det frukost, teori, sen träning och så rullade det på... Det var lärorikt, för trött blev man. Plus att efter våra individuella samtal åkte vi direkt till mcdonalds för att ladda upp till match, elitmatch i Tyresö mot typ bara 93:or. vi ledde med 10-5 eller når sånt i paus. Men det slutade lika. grymt bra eftersom vi bara hade tre avbytare och hade spelat fredag,lörda och söndag redan.

Kom med i upplandslaget gjorde jag också! Åh, har inte varit så spänd som jag var inför vara samtal med tränaden. herrigud. Jag grät som en stucken gris kan jag säga...

Imorgon blir det sovmorgon, hoppar över handbollen på morgonen. Så vi börjar 12 ;) ...skönt...!



Jossan på upphopp...

snart rullar det

tiden tickar, nu har jag packat. ska snart åka till Annelie och Jesper, ska åka med dom.
Hoppas det här går bra nu.
-Upplandsläger.

will miss you...



NU KÖTTAR VI TJEJER!

...


kan inte sluta lyssna

jagsaknardigförfort

Precis städat mitt rum, borde väl egentligen packa också, åker ju om typ två timmar... men det orkar jag inte just nu.
Jag kolla nyss på min jacka som jag SKA köpa, jag är ur lost i den. men vafan jag måste ju ta mig tid att köpa den också. Hittade den i nacka när vi var på cup, men får väl åka in till stan och köpa den, på zara... snart fyller Per år också. svårt att köpa presenter till killar...

mitt humör går verkligen upp och ned nu för tiden. ena dagen är allt helt jävla perfekt, allt flyter på. och pricken över i:t är att få träffa Per, som är sällan, känns det som. Och en annan dag känns det bara jobbigt, eller trögt. orkar ingenting. Men det är väl så det är. Livet har sina 'motgångar'

Anna- ta ur handen ur arslet nu! HAHA!

Jag kommer aldrig glömma dom underbara stunderna med dig. jag älskar dig, och vill göra det så himmla länge!
Du är underbar Per Ohlsson.
VILL HA DIG HÄR NU! Vill ingenting hellre just nu. fan







-



'i'm watching you breathing, for the last time'... hemskt





har slutat!

Elin madde matilda lollo
haha aa, vi sitter i hallen, väntar på typ mathilda kalla. vet inte varför.
ska snart hem , skriver mer då....

forfarande i hallen

precis duschat, vaaarmt och skönt! Tänkte ta en titt in i ishallen for a moment snart.
och det är torsdag! ortoligt vad veckorna går fort. helg imorgon liksom... effer helg och helg. vi har bredd och elit hela helgen från fredag till söndag. fan dax att tagga, är noll taggad nu kan jag säga.
aja vi hörs :)


haha!

Kollat lite hemma bland vinterkläderna. och hittade hundmössan!
Man ser ju nästan ut som en hund i denna mössa...

hmm...



Precis haft svenska prov och engelska redovisning.
undra hur det gick... har ingen bra magkänsla.
aja, efter skolan är det träning, fan fotogtrafering också fick jag reda på. kuuuuuul!
ses sen!

RSS 2.0