fuck va hungrig jag är

Men på fredag, då väntas mitt första julbort. På mammas jobb. Herrigud vad jag längtar!
Idag börjar också veckan med Peris, han ska 'bo' hos oss i typ en vecka. Hur underbart är inte det..
Skolan är så jävligt seg just nu, jag vill ha helg och lov, föralltid! Våran matte lärare förde just idag in en ny grej. Den suger! Vi ska göra om våran klass och ha halvklass. Ingen lektion på torsdag men istället på fredag. Åt helvete med det säger jag bara.
Förlåt men tack, nu har jag fått ut mitt.

Musik

Musik är fångande och tilltalande

Nytt i garderoben


Sagoland

Det här är mitt sagoliv. Jag älskar det, självklart går det upp och ner. Fan vad bra att det gör det, för tänk va tråkigt att aldrig bråka eller vara trött på någonting eller någon.
Som det alltid brukar vara på söndagar så har detta också varit en RIKTIG degar dag. Skönt som satan. Vi kom isäng rätt sent igår eftersom att filmen var lång, plus att jag och Per var riktigt hurtiga och följde Elin hem. Men det var skönt..
Juste, för er som inte visste. Jag är en Iphone ägare. Känns underbart som fan!

Fingäster...

....

I love the way you laught

Idag efter träningen åkte jag, Anna, Elin och Peris och åt kina food. Så förbannat gott. Nästan värt pengarna också. Vi får se vad som händer idag. Dagen är inte förutsägbar... ;)
Jag lovar detta är värt att se, det här är så himla roligt!

Jag och min vän G

Nu är alla flyers bortflugna, nu är det bara kvar att hämta alla förbannade pantburkar. Men jag ska ej klaga, den var en rejält mysig och välbehövlig tid med min käraste g. Jag kände inte ens att det var kallt tillslut. Hennes tokiga prat och fixider fick mig att glömma! 'Eric är smartare än oss, eller ja iallfall än mig.. Jag är inte så smart. Alla i klassen tror typ att jag är osmart'. Haha hon är så söt...




Nu blir det lite matematikplugg, sen sängen, utan min lovely boyfriend by my side. :((((


Im broken when Im lost in thoughts. I need you forever

Mina dagar rullar framåt, det är ingen ide att kolla tillbaks och fundera på vad som egentligen har hänt. Det står skrivet innanför pannbenen på mig att jag är rädd och osäker.
'Jag mår as bra, skolan är lite för mycket just nu. Jätte för mycket just nu faktiskt. Jag har varken motivationen eller orken till att studera,plugga,lärasig blabla. Hoppas min metod fungerar. :)



less

Den här veckan har vi fem prov. Är inte det lite sjukt...?
ha haha

You ARE love


Drömmar kan inte gå i uppfyllelse efter en sekund eller en dag, bara om man kämpar för det.

bloggen hello.
Min dag har varit grate. Väldigt grate. Min helg har varit as bra..
Vi vann som sagt över Finland, borde ha varit med mer, på lördagen vann vi över Lidingö med 18 bollar, väldigt mycket för att vara ett lag som kom till steg fem förra året.. Bra tjejor!
Idag vaknade ja upp med Per på Söder G, han är världens sötaste när han sover, de kan ja lova! Åkte och dömde och tjäna lite prngar till julklappshandel. Och sen for de vidare till el Stockholmo. Riktigt mysigt är det där, gooo mat också. Fick med mig hem lite fynd från Johanna också. Hon kan vara generös ibland hon!
Seriöst, nu ska ja sova godnatt!

Skånela F94-Finland F94 18.30

Imorse var en mardömsmorgon, verkligen. Pappa kom in vid sjutiden 'vakna, gumman du måste vakna'. Det enda jag ville var att han skulle säga, du kan ligga kvar idag, du har sovmorgon. Men nej, jag slet mig upp till träningen, som tur var så var det bara slapp dag.
Jag hoppas att den här dagen blir bra trots allt. Jag tror det. Ska iallfall stanna kvar efter skolan, gå och köpa en sallad på SS eller å hem till Per, jag vet inte. Vi får se helt enkelt. Sen väntar ju matchen. Jag längtar faktiskt lite till den. Konstigt nog.
Just nu vill jag ha sommar, inget slask

Ursäkta språket men BOK JÄVEL!

Nu är jag äntligen klar. Det var på pricken att ja hann. 00.00 skickade jag in den....

men kan man lita på nån i världen

Fel skrivet av mig igår, vi hade inte match mot uppland, det har vi om en vecka. Men därimot har vi match mot Finlands landslag imorgon vid halv sju tror jag :)
Kom nyss hem ifrån träningen, två timmars så nu väntar duschen. Det får tyvärr inte bli en lång dusch för att jag måste verkligen plugga. Bokanalys som ska vara inne före klockan tolv idag. Hejamatilda. Där för får jag inte gå och kolla på Pers match idag, det bukar ju vara en tradition att vara i pinbackshallen klockan åtta, men icke.
Imorgon väntas tjejkväll tror jag, mysigt!

Godnatt folket

Nu blir det sömn för mig och HockeyPerra, Imorgon väntar en full dag i skolan sen tränings match, mot flickor 95s upplandslag. humm undra hur de kommer gå!


here i go again

Igår när jag gick hem i backen från att ha varit hos Peris var jag jävligt lycklig över att snön hade kommit, för att för första gången på vääääldigt länge var jag inte rädd att gå ner för backen. Så sjukt skönt med lysande vitt som lyser upp hela skogen.
Anyway idag har handbollen rullat på och snart sätter skol lektionerna igång. IGUn är inställd. Både bu och bä för det, för jag satt uppe hela kvällen och gjorde ALLA jävla IGU frågor.

Kvinnors hemliga liv

Jag har precis duschat mitt hår med BARA shampoo. Har jag nog aldrig gjort förut. Får se om de blir stripigt...
Ligger och kollar kvinnors hemliga liv, jises va kvinnor kan vara muskulösa. Helt sjukt, jätte osexigt tycker jag faktiskt.
Nu har skolan satt igång igen, mycket den här veckan. Det jag längtar efter nu är jullovet, som är om sex veckor. Men med tanke på hur snabbt dom här veckorna har gått så kommer tiden bara rinna iväg så är de plötsligt ett välbehövligt jullov! :D

Did you guys know that...

... Jag har en tendens att förvärra saker. Inte det att jag ljuger, verkligen inte utan att jag förvärrar saker för att de ska låta bättre. Liksom istället för att säga att klockan var två så säger ja att den var tre. Det är såna onödiga saker liksom.
...Jag är en väldigt avundsjuk människa även fast jag inte alltid visar det.
...Jag och min familj bor på en bondgård som våran farfar och hans familj grundade och är över 100 år gammal.
...Jag vill blir barnmorska eller personlig tränare när jag blir stor.
...Jag och mina bästa vänner fantiserar om att starta eget företag efter skolan.
...Jag älskar små bebisar!

Gosaker

Gårdagen var grym! Den började med hos Madde G med tjejerna, fix och sånt. Sedan väntade en lång bussresa, den var verkligen lång.. Men men vi kom fram, väl hos Fanny hade vi det kul, kul som satan. Mycket skit snack och hög musik. Underbart!
Nu är jag iallfall hemma, jag mår inte topp, ,trött och ont i halsen ska ta och dricka mycket te. Idag kom mina 'jag går på elit och tränar varje dag' ursäkter fram, ja jag har då ätit typ fyra-fem kladdkake bitar och nyss så kom Agnes med kokosbollar. Haha känns äckligt att äta så mycket onyttigt.
På tal om gosaker så kommer den allra sötaste snart.

En hel Att-bara-vara-hemma-Dag... SKÖNT

Jag väcktes av Fannys sms då ja åkte till stationen och hämtade busskortet jag skulle låna. Hon är bara för söt hon! Jag trodde det var som våra vanliga busskort att man kunde använda dem hur mycke som hellst, men nej hon hade ett tjugo resors kort... Jag har lite dåligt samvete så ja tror ja betalar igen henne!
Idag har jag varit ute och gått för ovanlighetens skull. Hur skönt som helst att gå själv och bara få rensa skallen lite grann. Jag ska snart hoppa in i duschen och stå där ett jävla bra tag. Sen ska ja stor städa mitt rum. Då menar ja verkligen stor städa. jag ska rensa alla kläder ja slängt ut från garderoben och nytt ska in. Bland annat så ska ja nog ta och beställa hem det här:
Den här är min idag!
Och mycket mer, ja ska ta och handla upp min sommarjobbs pengar tror jag, för att ja kommer inte kunna hålla mig tills julafton.. Eller?

slappt

Good evning Bitches!
Efter skräckisen vi såg så är man lite små rädd för vad man än gör. Igår när jag var hemma hos Peris gick ja på toa, och kom plötsligt på att de kanske kunde hoppa fram en demon och bita mig så ja sprang in till pers rum där han då satt på sängen, hans kommentar var: Fan va du är myskisk...
Idag har varit en skön degar dag, välbehövligt. Jag och Fanny ligger i sängen här och är rastlösa, jag vill ha mat!
För övrigt så slängde jag ut alla mina kläder på golvet här om dagen då ja inte hittade mitt skärp. Det är spårlöst borta, as konstigt. Så Just nu ligger ALLA mina kläder i en svart sopsäck och på golvet. Jag har insett att ja behöver åka och handla nytt. Är nästan trött på varenda klädesplagg jag äger.
Ja så här töntiga är vi... :)

And there is one more people tonight

Min dag, min förmiddag den var underbar. Helt oslagbar. Men så snett de kan gå ibland. :)
Ikväll blir ed bio mys med mina tjejer, vet inte riktigt vilka mer som ska med, alla säger olika men en sak som är säker ät att Lollo ska med! Det blir Paranomal Activity ||.

RSS 2.0