I am free from this shit called bloggning

Okej nu är det såhär. Att blogga, det är inte roligt längre. Finns liksom ingenting att skriva om förutom min vardag. Intressand.. Nej så jag har nu kommit fram till att jag bara ska skriva när JAG känner för det. Så här på min bloggisch så kommer jag att miska inläggen..

Haha ja nu börjar ju det här igen om min vardag, men aa det blir väl ett nu innan vi åker till Järvsö i övermorgon. Jag Anna och Elin praoar ju. I vikingahallen. Haha no life liksom. Nej men det är skönt och ännu mer skönt. Vi har nästan inga tider att passa och det vi ar gjort har varit relativt roliga saker, vi har klippt ut tidnings utklipp och gjort en mapp/pärm utav det. Sen har vi gjort fint bland alla kläder på kansliet. Det sista vi gjort idag är att få in alla medlemar i skånela i ett register. Idag har också jag och Anna varit och srungit. Hurtigt. 

Imorgon blir det packning för hela slanten, inte för att vi ska vara borta så länge utan för att vi ska åka skidor, vilket betyder mycke stora kläder. Vi ska till söta lilla Järvsö i fyra dagar, och Peris ska med! Great!

Jag kanske ska ta och starta en bildblogg, för bilder kommer nog läggas in så ofta som möjligt!


peoples who i dont like

Kom hem till mitt kära hem på Brista nyss, har varit både hos Madde i hallen och Elin. Mycket jag har hunnit med att göra på bara sex timmar. Great. Snart ska jag hem till Per, väntar bara på att handbolls matchen på tv;n ska ta slut så mamma kan åka och handla. Och då skjutsa mig till Peris. Efter påsklovet ska jag nog ta och börja åka moppe. Om jag nu köper den. Men de tror jag, hoppas iallfall. Ska köpa den av Ludvig. One classmate. En liten Kymco. Ser ut såhär ungefär:
 


Elin och Matilda är kära


Haha

Nej asså kvällen blev genast rolig! Efter ett samtal.... ;-)

Nej men räkfrossan med morsor och morfar var faktiskt rolig. Ett roligt samtals ämne iallfall! Sen vart de film och och mys. Nu är jag hemma hos Madde, först hade vi verkligen ingenting att göra. Men sen så kom SMSen och samtalen. Fy så kul! Fan videosamtal kanske kommer!

Inställd

Kvällen kommer inte bli som tänkt. Från början så skulle jag åka till Riombo med annat folk. Men nej. Wonder why ;-). Så nu ska jag snart iväg med Mamma till moster Anneli för att äta middag där, räkfrossa! Sen sa jag träffa Madde som inte heller ska till Rimbo. GREAT! :-D

Min dag har varit überskön. Sovit halva dagen. Eller nja degat kan man nog säga att jag och Per har gjort. Och det är mysigt! Sen har jag också varit hurtig och städat mitt rum. Pappa ska ha herrmiddag idag så nu är hela huset fräschare!
Men vi hörs lite senare. För nu ska jag göra mig iordning för en myskväll först med mammor sen med Bästa Madeleine!


hemma

Nu är jag hemma efter en halv fredag i Stockholm, Östermalm. Riktigt stolt över dig tjejen! Du är super duktig. Nu väntar vi bara på uppdatering....!

Jag vi slutade väl skolan runt elva. Hur skönt som helst. No provet måste ha varit bland det lättaste som funnits bland tiderna så jag blir rejält besviken om jag inte får g. Till lunch i skolan vart det påsklunch med både det ena och det andra. Madde som kom lite senare vart faktiskt lite imponerad ;-).

Nej men så efter skolan for vi vidare till Stockholm, åt på ett jätte mysigt caffé. Det var jag Madde Elin Anna och Joakim. Madde fixade till och med en klipp tid där inne i Stockholm, hon är förmodligen klar nu. Jag och Joakim åkte hemm tidigare för just nu är jag barnvakt och Joakim orkade inte vara kvar. Så när vi väl kom till Centralen så missar vi tåget med ungefär en sekund. PISSIT! Men de var väl skit samma för när vi kom till Märsta fick jag skjuts hem av Roger och Jessica. Dom är så snälla dom! Tack :-)


HEM TILL MIDGÅRD

Ska snart lämna över datan till Pappa sen kanske pluggisch liiiiite. Vofflor har jag tryckt i mig också..

Oj va man kan underhålla sig utav Hem till midgård.




Tjennäää

Vilken härlig dag det har varit idag, faktiskt. Två MVG på samma dag, kan det bli bättre? Haha det är verkligen inte ofta det händer att jag får de så varför inte få vara lite glad.... ;-)
Annars har dagen varit som vanligt... Förutom ett spanska prov, som gick sådär.

Imorgon blir de en tripp till El Stockholma med girlsen och Joakim. Humm, what are we going to do there?
Noprov är det tidigare på morgonen imorgon. Jag kan säga att jag är heeeeelt ointriserad av no, totalt så man får väl hoppas på ett G iallfall..

Slliiiteeeen tjej


Onsdag

Då var sista skriftliga nationella klar då. Känns bra men endå inte. Min magkänsla säger att de inte gick nå bra. Det är bara att återstå och se! Skoldagen var rätt skönt, innan lunch var det bara nationella, sen No på eftermiddagen. Vi skulle labborera. Idag ett tomtebloss. Jag jobbade tillsammans med Elin och det gick galant! Sista typ halvtimmen skulle vi gå ut och lära oss att släcka eld med brandsläckare. Och den ute vistelsen slutade roligt kan jag säga!
Efter skolan då, då gick Elin och Anna för att klippa sig, Elin skulle också färga håret. Fick se det för en timme sen i webben och det ser brunt ut! SKIT SNYGGT BABE!
Annars har jag varit med min käraste Per på söderG. UNDERBART!
Nu blir det badtime här på SG!

Underbar är bara förnamnet

Ja du är underbar, och gör verkligen mig så glad och lycklig. Lycklig över att du är min. Per Du är bäst! 367255843!

Ja annars har min dag flytit på som den ska, eller rättare sagt så som den brukar göra. Rätt skönt i skolan nu för tiden faktiskt. Vi har inte så mycket läxor, mest bara till proven som vi har. Så de är chill ;-).
Efter skolan så var det som alla andra tisdagar träning. Idag var Elise och Ehster med och tränade, hoppas ni tyckte de var kul!

Imorgon blir det halv dag nationellaprov och sen halvdag NO. Efter skolan ska Anna och Elin klippa sig, Elin ska färga sitt kycklig hår också så jag tänkte stanna är ett tag och checka hur resultatet blir. Sen blir det Per, efter hans kvartssamtal... Humm hur kommer de gå? ;)

Nu är det mat som står på listan, sen tv-time som sleeeeeeeeeptime!  


Jaani...

Nu har jag och Elin kommit fram till att det ska bli ett inlägg om dagen, inte mer eller mindre. Kanske någon enstaka gång. Låter bra ;-)

Nu börjar tröttheten stiga fram ifrån i helgen. Jiiisses va trött jag är och har varit hela dagen. Men det är det värt. För helgen har varit underbar nere i Göteborg, underbart folk att umgås med. Plus bra matcher. Och  jag måste ju säga att vi måste ha varit helgens grymmaste klack. Killarna tyckte att det kändes som om de var i sin hemmahall. Alltså måste vi ha varit duktiga!

Det enda dåliga med helgen var när det var ungefär en timme kvar av bussresan. Då jag och Marcus låg och sov, jäääääääääääätte gott. Plötsligt hör man Madde och Sigge blåsa i deras j'vla tutot. Gissa om vi blev arga... Mest Marcus. Och Maddes ursäkt. 'Det var min plikt att väcka er'. haha.....

En väl förtjänt fjärdeplats killar!


GÖTEBORG

Yees, nu ä vi framme. Efter sex eller sju timmars åkande. Rätt skönt iallfall, sov lite, åt lite och prata lite. Nej så nu är vi på hotellet, det är fräscht! Ska snart till bussen igen, vi ska åka till Partillebohallen, GO GO GO!
Juste, det hände en skiiiiiiiiiit kul sak för Elin idag. Helt jävla otroligt! Men aa vi hörs!

schuupp

Nu är allt packat och klart, näsan iallfall. Och NU SKA jag krypa ner i mn säng och sova i sju timmar. Facebook är fängslande!, god natt peoples!


Äntligen

Kom nyss hem ifrån en tråkig och sur bortamatch mot GT. Äckligt avslagen och död kan man säga, men så är de ibland. Det var den sista serie matchen, nu väntar slutspelet. Looking forward! Men här näst kommer GÖTEBORG, imogon. Men nästan hela laget, hur kul är inte det då? AS KUL. But im gonna miss my litle floppise!
Nej men så jag har handlat till bussresan, den kommer ju ta typ sju timmar (jag kommer sova mer än hälften)? Nä kanske inte så mycket men aa, det vart två frallor med kyklingröra i och tomat, och en liiiiten söt greksallad. MUMS!

Annars har skoldagen gått galant, morgonen startade finfint imorse. Jag och Anna skulle då ha våran egna idrottslektion. And gues what!? Vi fick MVG. Det är sällan Matilda Lundin får de liksom. Typ tredje gången. Men andra för iår då jag fick det på min svenska nationella första gången :-D WIIIOOO! 


H E M M A

Kom hem för ett tag sen, har varit i skolan, hos Per på Willys.... Aa men nu är jag hemma, Per är också här, vi har suttit och kollat videoklipp ifrån hem till midgård och en annan del av köping. För roligt är det ju! Snart ska vi kolla Neew moon, han har inte sett den. Så vi tänkte kolla på den innan trean kommer ut. Sen blir de CSI till kvällssTV.

Elins hår är ju enligt henne orange. Det brukar låta så. De är säkert inte ens de. Får väl se imorgon ;-)


dags för skolan


Onsdag

Heldag noblock. Äckligt trött är man efter en sån dag, kommer gå segt.

Efter matchen i bilen lyssnade vi på den här låten, gjord på 70talet!? HAHA rolig var den iallfall. Matchen gick iallfall grymt, vi vann med typ 18 bollar, Wonderfull!


I S V A K

Då var årets första bad avklarat, underbart kallt. Det traditionella börjar bli att jag hoppas först, och de gjorde jag. Jiiises vilken chock man fick, även fast man gjort de förut. Man kopplar bort allting och koncentrerar sig bara på att komma upp. Skar mig på isen gjorde jag också. Fast de var bara en liiiten skråma. HAHA roligast var endå Elin och Viktor. Elin 'ramla' i när hon skulle sträcka sig efter sina ispiggar som låssnade. Och Viktor han tog ett bamse hopp så det såg ut som om han inte viste vart han skulle ta vägen sen. Nej de va roligt. Lollo och Anna har videosar och bilder så de kanske kommer lite senare.

Nationella gick väl sisådär. Läsförståelsen var iallfall lättare än hör då ja knappt fatta nånting. Så vi får väl se hur de går.. Stackars Patric blev sjuk inatt och missade det. Nej nu ska jag dricka varm chocklad och mackor som pappa gjort iordning, sen ska jag till Per tror ja. Sen blir det match i Väsby. Seeeu!

Ungefär såhär såg de ut, utan stege och mycket längre spring väg till bastun. ;-)


Vad borde jag egentligen göra nu?

Jo plugga. Vi har engelska nationella imorgon. Hoppas de går bra, har absolut inte börjat plugga än, men va finns de att läsa om? Kanske lite useful words och comman misstakes.. Vi har ju både läs och hör förståelse imorgon plus att vi ska hoppa isvak. Usch säger jag bara. Men vad gör man inte för sitt betyg? ;-)
Nej men nu ska jag plugga lite, iallfall försöka, sen ska jag sova så good night!


OJ OJ OJ

Nu va de länge sen. Och min förklaring är att jag inte haft tillgång till dator. Hela familjen har nämligen vart i Lund från fredag till söndag. Och självklart så skulle dom ha med sig datan. Och våran stationnära data har inget virusskydd så den kunde ja inte vara vid.

Men aja, min helg har rent ut sagt varit fantastisk! Helt underbar. Har spenderat tiden med mina bästa vänner. På fredagen hade bara jag och min älskade pojkvän de mysigt. På lördagen kom folket hit, hade lite rajtantajtan. Nej men de va roligt. Fast de vart en sen och kort sleeptime. Vi somna väl runt sex och vakna vid kanske halv tio. Wonderful.... På söndagen väntade dömning på tre matcher och två egna matcher. Jag SPRANG till hallen för att hinna. Hurtigt. Så där spenderades dagen och de var också mys. Per sov här i natt och mamma och pappa kom väl hem runt tolv.

Så nu ska väl veckorna rulla på som vanligt. Och bilder från helgen kommer senare! Nu ska jag äta. SEEU!


Goddag lördag

 

På södergatan är jag just nu. Svängig lördag. solning, promenad, vårullar och ett jävla massa liv. Men nu står ja på fötter.

Ikväll blire tacoonigtht. HAHA!

 

Skriver när ja kommer hem;-)


Oj vilken härlig dag!

Rubriken säger det mesta. Underbar sol vi har i Swwwedenburg. Hoppas den håller kvar till sommarn, untan snö. Idag har jag och Elin hittat på sjuka saker, den börja med att vi gick hem till mig, skulle gå ut och gå med Yeppe. Det sluta med att vi stod från ett staket och hoppa ner i snön som små barn, haha det var jätte kul. Och ibland ska man få vara i den lilla åldern. Underbart.. Men dock så hade vi ingen kamera med oss då, så vi bestämmde oss för att ta en skidtur i den vackra solen. Slutade med att Elin ralma 12 gånger och jag bara en. Hurtigt av oss att åka längdskidor tycker jag!

Snart ska vi äta här hos familjen Gustafsson, alltid go mat här, a la Roger. Sen ska jag skynda hem till Yeppe sen iväg till hallen.

Här kommer lite bilder ifrån när Elin faller om och om igen...






Kvällsmål

Nej nu ska jag snart sova. Sitter och pratar med mina två käraste för tillfället på facebooook. EG & PO;-) Om jag nu kommer kunna sova, kollade Criminal Minds. Och visst nej det är ingen skräck serie men jävligt äckligt avsnitt. Handla om en psykopatisk kvinna som kidnappade unga flickor i smal size för att göra om dem till dockor. Hon sydde klänningar till dem, målade dem med smink och sydde fast löshår i deras skallar. När hon sen dödat dem så häge hon ut dem på olika ställen, en på en gunga. Nej de tycker ja är äckligt.

Ikväll har också mamma bokat resa till Österike en vecka under nästa sportlov. Wonerful. Får se till att repa mina så kallade skills nu när vi åker till Järvsö om tre veckor! ;-) Annars får man ju lära sig av den bästa, Per Ohlsson som säger själv att han är grym på skidor... hummm

Brunett till hösten ska ja bli också. -.-


Underbar scen! Ellerhur Anna? ;-)
Nej jag kan inte tröttna på den här filmen, även fast ja sett den fleeeeera gånger!


L u g n t

Oj va länge seen det känns, även fast de inte var det. Det blir som an vaa att sätta sig vid datan och skriva här. Nej men mina ttvå dagar har sett lugna och, lugna och sköööna. Igår var det ju som sagt heldag block. Och jag överlevde! Dagen gick faktiskt fort. Efter skolan gick jag och Per gick hem till honom och tro det eller ej först åt vi oss tjocka på bakelser sen sov vi. Vi sov i typ två timmar. mysigt! Per sov i allfall hos oss, vi vakna upp och åkte tillsammans med pappa till skolan. Så idag har jag vart i skolan, tränat.

Efter träningen skulle vi lotta om vilka som skulle till Göteborg med ettorna. Det vart lollo kalla my anna och fanny! Congratzzz! Jag elin jossan elin.s vart utan. Haha det kommer nya år. Vi säger som Elin sa i bilen, det var ju ändå lite bra att vi inte fick följa med, vi kommer ju tröttna på göteborg... ;-) Nej de hade vart skit kul men tyvärr, jag har aldrig tur i lottning :-)


På söderg

Som rubriken, jag är hemma hos Per på Södergatan. Har väl varit här i två timmar. Haft de mysigt som vanligt... Nej men idag blev det klart att jag Elin och Anna fick prao plats på arlanda eller rättare sagt i vikingahallen. No life liksom. Haha Ser fram emot tre och en halv dag där. Snålt av bergius att ge oss så lite tid men så är det. Och på torsdag ska vi tydligen lotta ut vilka som ska med till Göteborg med arlandas elit årkurs ett. Dom har för lite folk och ska låna av oss som sökt till nästa år. Huumm, jag brukar ha otur med lottning... Vill faktiskt me, skulle vara skit roligt. Och juste, Grattis Miranda!
Nu ska vi sova, vi hörs imorgon, heldag block. Kan dagen starta och sluta värre i skolan? NEJ..

Ä C K L I G T

Idag har vi haft världens äckligaste no lektion. Fy helvete säger ja bara. Det hette typ bot fly. Det är när plugor lägger ägg på människor nånting. Aa de flesta kanske redan har sett de men aa här kommer det.


almost readdy

Nu är ja nästan klar med min svenska uppsats. Lagt in order för tulpanerna har jag också gjort, denna vecka sålde jag noll... Sen korvarna vi ska sälja i klassen har ja inte lagt order på, det var bara Miranda som var min trogne köpare, hoppas de kanske inte gör någonting att de inte kommer någon korv, eller vi får se, det kanske går att lägga till.. Nej, försäljare ska jg nog inte bli iallfall, det verkar inte vara min grej. Mina sista planer inför kvällen är: SOVA.
God natt på er, sleep well!


Haha lillasyster premumenerar på Mcdonalds och fick just hem erbjudanden, det tackar man ju inte nej till... ;-)


Skolan är igång... igen

En lång första dag. Åh va jag skulle vilja ha mer lov! Om en vecka har vi första nationella i engelska också. Vilket jag är otroligt nervös inför! Annars gick skoladagen bra, rätt lugnt endå..

I hallen har jag hunnit vara också. Första träningen med laget sen sportlovet, kändes underbart. Älskar verkligen vårat lag. Finns inget bättre! Imogon väntar en ny träning, då kanske inte lika JOBBIG fys som vi hade idag. Herrigud, jag trodde jag skulle dö. Först jogga vi bara lite, boxing, lite ben styrka och sen kom det jobbiga. Vi pulsade i snö. Första och sista gången säger ja bara!

Nej nu ska jag sätta igång med mina sysslor. BYE!


Jag är livrädd att fastna vid det...

Nej, fan det är söndag och skola imorgon. Dax att sova för min del snart. Nu väntar en ny vecka med nya förutsättningar och händelser... Längtar faktiskt efter handbollsträningarna, men INTE efter tre veckor block i NO:n. Usch va äckligt jävla tråkigt det kommer vara!

Nej så nu ska jag tvätta av tha smink och borsta gaddarna. Vi ses imorgon!

Jäklar va mycket snö det har kommit under den här vintern... Det här är liksom hemma hos oss. Ser ju ut som norrland.



P E K K A

Hola amigos! ja kom hem från allen för ett tag sen, har käkat lite och nu sitter hela familjen plus Camilla och Johanna och kollar Snabba cash, orkar inte kolla just nu för det är jätte dålig bild.. 
På dan kom Per hit. Vi var här kanske två timmar själva, uur skönt. Sen var det dax att bege sig till hallen för att kolla herrarna. Vi missade första bussen så vi var tvungna att skynda till stationen och ta nästaa buss. Vi sprang sista vägen, det var en väldigt rolig men arg promenad/jogging stund.. Haha Melike!


Godmorgon

Jag är trött. Och jag vill inte att skolan ska börja imorgon. Ångest verkligen. Fast det är inte så långt till nästa lov, påsklovet. Plus att nästa helg ser vi fram emot, helgen efter den ser vi också fram emot. Så det kommer nog vara fina helger fram till Påsken då vi ska iväg och åka skidor. Greeeeaaat.

Jag sitter iallfall och kollar vasaloppet det är ju förfan traditionellt ;-) Pappa brukar oftast vara med, men inte iår. Nej nu ska jag kolla klart, sen ta en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs. Sen kanske träffa Pekka. Seeyah!


typiskt

Det är väl inte så konstigt att det inte är någon mottagning här på gården??? Nej. Och blä för de. Nu ska ja sova. Hejdå


Don't stop beliving

hæj!
Idag för ovanlighetensskull så följde jag med Mamma, syskonen, gudmor och Johanna på en ute/fika stund i Sigtuna, jätte trevligt. Finarre väder får man leta efter i Alperna. Gud så fint väder det har varit det här lovet. Hoppas det håller sig till påsken då vi ska åka skidor i Järvsö... Iallfall när vi sitter och fikar sitter mamma och kollar ut över vattnet, eller rättare sagt isen. Så säger hon Är inte det där en kändis? Vi sitter och tänker och så kommer Fanny på vem det är, hon från sällskapsresan när dom är i Mallorca. Men vi är inte säkra. Så Fanny och hennes modighet går fram till henne och frågar. Och det var då hon. Men sen efter ett tag så kommer då Lotti som hon hter fram till fanny och ger henne nå papper med autograf på.. Haha världen är liten. ;-)

Så nu är vi hemma igen, jag hade faktiskt tänkt att ta en tupplur. Skulle verkligen inte sitta fel!


Fixar Matilda

Dags att installera. Vi hörs senare!


kvällsdax

Nu bär det av till Rosers med Elin Per och Kalle. Hörs senare!


Fredags mys

Det här lovet har verkligen gått jätte fort, även fast man inte gjort särskillt mycket. Men jag tycker att det har varit jäkligt mysiga dagar.

Gårdagens tripp till el Stockholmo blev jätte mysig, börja med att vi mötte upp mamma på hennes jobb. Min vägledning från Märsta till Engelbrecktsgatan gick förövrigt rätt bra förutom att ja satte mig och mina små syskon på fel Tbana. Men vi kom iallfall rätt tillslut och det var ju huvudsaken. Ja sen käka vi some Lunch/midda, handla some stuffs, fika och åkte tåg hem. Tjejdagen blev alltså lyckad!

Senare på kvällen kom Per hit, han hade hyrt film så vi kolla på den och käka guuudis. LA gigolo såg vi...

Idag har jag Per och Elin vart och tränat. Först sprang jag och Elin till hallen, mötte upp Per där så körde vi lite styrka. Det var väl mest Per som körde styrka eftersom vi var trötta efter vår löpning i det snabba tempot. ;-)

Nu
väntar en varm dusch och sen middag med la familia. -rostbiff med potatisgratäng och sallad!


El Stockholmo

Tjaba tjena och godmorgon!
Min väckarklocka blev då när min kära mor ringde och påminde mig om att vi syskon skulle in till Stockholm för att göra stan, tillsammans med mamma då. Så det är där jag ska spendera min dag. Vi ska väl käka lite, kanske shoppa och gå på bio. Vi får väl se. Bara ha en tjej dag tillsammans. Det är inte ofta liksom.
Så jag ska vägleda min små kära två syskon till mammas jobb, och jag undrar hur f'n det ska gå, jag har fått en vägbeskrivning dit. Men aa vi får väl se vart vi hamnar.
Just nu är jag iallfall hemma hos Per, har precis duschat och käkat lite frulle. Bion som vi var på igår var shhhiiit rolig. När vi väl kom till kista så hade alla enat sig om att vi skulle se Shutter Island. Men när vi väl ska beställa biljätter så är det fullt. BLÄ. Så det fick bli farsan. Men det gjorde ingenting för den var somsagt jätte bra.. En riktig sommar film egentligen. VILL HA SOMMAR NU!


onsdagsmys

En mysig såkallad lill-lördag tycker jag att det har varit. Och förmodligen kommer den fortsätta vara det. Vi ska nämligen på bio ett par stycken. Antingen på Shutted island eller Farsan. Själv vill jag verkligen se Shutted island. Men det vill inte killarna. Blää. Eller jo kanske att Marcus vill se den. Men aa vi får se. Den ska iallfall vara jävligt läskig. Och det gillar vi ju!
Just nu är jag hemma hos Per, kom hit för ett tag sen. Innan var vi hos mig och passa småbarn. Haha vi laga både lunch och middag. Vofflor och hamburgare. Grymt! Sen bjöd lilla Agnes på fika ;-)


'en bild beskriver mer än 1000ord'



Träning är kul

Jag kom precis hem ifrån hallen. Jag Elin och Elin tränade. Det var meningen att vi tre bara skulle köra tillsammans, men så när vi kom till hallen hade pojkar93 också träning. Så varför inte träna med dom tänkte vi? Jo så det gjorde vi, dom hade nämligen bara fem egna spelare, så det blev väl perfekt när vi kom in och hjälpte till som styrkor... ;-) Sen körde vi även styrka, då tillsammans med Miranda, Anna och Jessica. Grymma tjejer!

Snart är väl meningen att jag ska till Per. När han blir klar i gymmet. Kanske blir övernattning på söderg då;-)

Juste, Miranda Larsson ska iväg till götet imorgon och slåss om gymnasie plats. Så lycka till tjejen!


Tjejmilen 2009 tillsammans med nästan hela laget, jobbigt men kul! Elin Fanny och jag kom faktiskt in på en tid under 55minuter, som var vårt mål. Äckligt trött var man efter den en mils rundan kan jag säga er... ;-)


jagvillhasommar

Hello readers!
Elin sov hos oss inatt. Och tydligen hade hon vaknat utav att jag satt och 'kammade' hennes hår bakom örat. Rätt läskigt för det har jag inte ett enda minne av.. Usch.

Ja, vi två bestämmde oss för att ta en liten prommis igår, det belv egentligen inte en promenad. Det belv en fika stund med mysiga mormor! Hon är så söt hon, ska alltid bjuda på någonting gott. Hon är precis så som en mormor ska vara, min mormor! Ja så där satt vi kvar och pratade i ungefär en och en halv timme. Morfar låg/ligger på sjukhus så hon är ensam hemma. För den delen var pappa också på sjukhus igår, både morfar och pappa oprerera sig, fast då på olika ställen såklart. Pappa i knät och morfar i halspulsådern.

Aja, vidare efter mormor skulle vi egentligen gått hem, men icke. Vi mötte upp Per och Marc på ett såkallat hemligt ställe... ;-) Huummm, were can it be?

Så ja nu sitter vi här och chillar galet. Ska snart ta bussen till Per sen vidare till Vikingahallen. Hörs senare!
:-D

Dock är inte Anna närvarande.


ÄNNUENDEGDAG

Det är ju förfan lov? Så varför inte dega... Precis det vi har gjort hela dan idag iallfall... Det var väl meningen att jag skulle gå till Elin, men Agnes är sjuk och jag fick inte gå någonstans. Ingen annan var nämligen hemma. Aja, vi ska ses lite senare ;-)

Per gick hem för ett tag sen, så nu är det upp till mig att ta tag i mitt förjävliga rum, det ser helt katastrofalt ut. Till och med jag kan säga det. Men innan dess ska jag äta min delicious schotshini. Jag själv har lagat den faktiskt, i ett mini format. Kommer bli super gött.
 
Så vi hörs efter min måltid och min städning!

Jaao så här förfärligt ser det ut.



RSS 2.0