TRÖTT

Om en vecka och en dag, då är jag hemma ifrån turkiet. Då ska jag lägga in en massa bilder ifrån den här sommaren. så hang in there!

Nu i två dagar har jag varit hemma hos mina underbara morförädrar ja alltså mormor och morfar. Tillsammmans med mamma har jag sovt där i deras källare, det är nämligen så att jag har drabbats av halsfluss.. B B L L L L ÄÄÄ Ä ! Har haft 40graders feber, ont i huvudet, ont i halsen, frossa och bara allmänt svag... Tur att jag har mina nära och kära! Hoppas bara inte de också råker ut för samma sak, det var ju nämligen av Per jag fick mín halsfluss... Fast nu har jag fått medicin så ja kommer sluta smitta imorgon.

TURKIET IMORGON DÅ! TAGGAD SOM ALDRIG FÖRR!


Erik hassle


summerloving

Göteborgs vistelsen blev fan lika lyckad som förra året, ett underbart silver. Även fast jag tycker att guldet skulle ha vart vårat. Menmen, 'tredje gångn gillt'. MEN vi bvisade att man visst kan gå till final två år i rad..  Vädret var upp och ner, ner och upp. En dag ösregnade det, en dag var det stekande sol och en annan hadde både det ena och det andra..

Nu är vi iallfall hemma, men redan imorgon bär det av till stockholmsskärgård. Borta tills fredag, hoppas att vädret kommer vara på topp så vi kan bada galet och hoppa ifrån på bryggan och hopptronet!!!

NU fika! :)


Im back in soon

Imorgon åker vi ner till Göteborg, hoooooooooooopppas på final igen, 'aldrig två år i rad' var det någon som sa.. Vi får väl se. Man kanske inte ska hoppas på för mycket men jag tvekar inte på vårt mål och vårt lag.  Nu kör vi brudar!


lovely


Japp, så här hade vi tänkt sove. Utomhus på ballkongen... Tyvärr hade mamma och pappa paxat dden platsen så vi hade tänkt att sova på studsmattan men icke. Nu blir det varma sköna sängen!

Solen fortsätter lysa, vädret är verkligen perfekt. Jag älskar't. Bad och värme! Det sägs ju att sommarvärmen har kommit nu och har tänkt att stanna. Tyvärr inte i Göteborg där vi ska vara, talas det om... Skit samma. Det är iallfall bara tretton dagar kvar till Turkiet när jag kommer hem ifrån Partille då blire riktigt med bad och sol!

i have my answers to my questions

Love days whit big suns.

Min dag startade väääldigt tidigt, då på grund av att jag skulle jobba. Denna gång hade jag stor hjälp till hands, mina bästa vänner. Hur snälla som hells som ställer upp och åker till valsta och sigtuna vid åtta på en lördags morgon. Love to you guys! Vi gjorde arbetspasset till någonting mysigt, super mysigt. Köpte jordgubbar, körsbär och åkte till vofflan och beställde en varsin glass, utom G som tog åt sig en tallrik voffla. Om jobbdagarna vore såhär mysiga skulle jag kunna jobba oftare!
Solat har jag hunnit med också, på Gs tomt, vi gick ner till barnsålder och satte på vattenspridaren. Roligt men barnsligt... ;)

Snart bär det snart av till Kista med ett gäng brudar iallfall. ECLIPSE! SOM JAG LÄNGTAT!!!!
Vi kollade tvåan igårkväll för att fräscha upp minnet lite men nu jävlar ska jag se trean. Muuums!


when im gone

SOLSOLSOL! Me like!
Helt underbart Sverige, håll värmen kvar nu. Amen.

Har varit och badat på db med lite folk, otroligt skönt. Sen när ja kom hem la jag mig på framsidan, känns ju fasiken som att det är +30. Och senare åkte jag med Fanny och köpte Kinamat. Nu väntas girlsen!


Days like this is wonderful..

...ja helt underbar morgondag och dag!
 Morgondagens kväll spenderades alltså hos Madeleine tillsammans med Elin och Anna. När jag kom dit så hade söta Madde bakat sin helt otroliga kladd-kaka. Även fast man intalar sig själv innan att man inte ska äta så förbannat mycket så går det inte att motstå hennes bakelse. Den är fan världsklass! Men efter fikat så kollade vi den senaste beck. Den var jäääätte bra och faktiskt lite skerry..

Senare mötte jag upp min underbara pojkvän. Han hade vart ute och sprungit så vi duschade när vi kom fram till SöderG. När jag sen kommer ut ifrån duschen och går in i hans rum så har stumpen släckt ner, tänt ljus och gjort iordning ost, kex och vindruvor... Han är bara för söt han!

& idag när jag kom hem så hade min gulliga pappa och syster vart och köpt skor till mig, så jag flög igenom träningen. Jätte rolig träning faktiskt..



RSS 2.0