girls night

Bättre sent än aldrig va? Ja jag skulle ha vart hos Madde för ungefär två timmar sen men så kom min lilla mor in rullandes med ny opererade ögon. Så jag har fått ta hand om henne, lagat some food and given her medicin in her eyes... Men snart kommer pappa hem då får han ta över!
Jag får ta cykeln till valsta, skönt med lite benträning huh.

Osminkad och äcklig känner jag mig men äääh.


miss you sweetheart...

En mysig kväll vid Rosersbergs slott blev det igår kväll. Prat, kort, bad, mat, kubb och en massa fotografier. Dock så gick vi upp vid typ sju... Im pretty tierd. Vi var väl hemma runt elva. Men jag åkte nästan direkt till G och G, Elin och Gizmo alltså. SUPERSÖTPUPPIE!  Snart bär det av till vikingahallen och träning. puss och kram!


Lite av bilderna ifrån kvällen och morgonen.



KVÄLLSDOPP OCH TÄLTNING!

-

-Your song

Mysig söndag, det brukade vara den stora ångeste-dagen. Men icke för vi har sommarlov!
Jag vaknade upp brevid en pojke, en pojke som gör hela mig varm och pirrig bara genom att lägga sina armar runt min kropp. Det har gått nästan tretton månader sen första gången han för första gången gjorde det. Och jag har fortfarande den där underbara känslan som inte går att beskriva. Jag är kääääääääääääääär! Nej men iallfall jag tog lillmoppen hem. Bestämmde mig för att få med systrami till Eurostop för att köpa bikini, men den fans inte... Skön cykeltur vart det iallfall. Vi drog direkt därifårn till familjen söderman för att kolla fotboll, äta middag och baada. Lite senare fick Madeleine med mig till Anna och valpisarna och sen åkte vi tillsammans och tog ett kvällsdopp. Sköntsköntskönt!

Så nu ligger jag här i min säng, funderar på hur måna gånger i veckan jag kommer spendera hos familjen G efter morgondagen? Dom ska ju få en liten söt Puppie! Världens sötaste Gizmo! Åh jag tror jag längtar mer än G.... Hmmm.
Nej men nu ska jag sleepa, upp i skaplig tid imorgon för att åka och bada. ses!


Let's pretend that it was yesterday

Känns som igår, att man loggar in på Blogg.se, skriver några ovisentliga rader, lägger upp en alter ego bild och stänger ner datan. Förr kändes det mer som att de var tvunget att skriva. Men inte nu.. Ibland hamnar jag här framför tanjentbordet för att skriva lite, men raderar allt och loggar ut. -Det här är inte min grej att blogga. Men som nu, nu VILL jag bara in och få ur mig lite.

Så midsommarhelgen, för måga har den nog varit fullspäckad. Inte min, jag har inte gjort mycket alls bortom mitt hus. Förutom 'sill' middag hos kusinerna, det var mysigt.

By the way så är en Turkiet resa inbokad i sommarkalendern, vecka 30 så far jag iväg med underbara familjen Ohlsson Svanberg. Den ser jag fram emot grymt! Till Alanya ska vi. Det verkar vara årets utomlands ställe. Hur många som hellst verkar åka dit, jag själv har inte varit där, men hoppas på fint väder och billiga stuffs att köpa hem. Men fram för allt en hel vecka med ett eget rum tillsammans med Peris!  Läääängtar...... Men först på kartan står Partille. Ta mig till Göteborgs hettan, sönder skrapiga ben, fyllda vattenflaskor och en grusig handboll, jag älskart! Tillsammans med mitt underbara lag så kan nog ingenting gå fel. Vi har alltid kul!


Just nu ligger jag i min super sköna säng, ensam hemma med min lilla puppie, okej nej han är ingen puppie han är en stooor hund. Jätte skönt faktiskt. Om ett tag tar jag Maddes söta mopped till SöderG. Vi kanske hörs! :D


RSS 2.0