Fråga är hur ska jag ha mitt hår?




,jhgfalksrtwu6rt49iy2q9t uhwjn

הראשון שלנו שנקרא השנה החדשה. להיכשל!


Gott slut

Jag har komit fram till att 2009 har varit ett jävligt bra år. Jag träffade Per utav en slump, jag blev stört kär och nu har vi varit tillsammans i nästan sju månader. SkånelaIF flickor 94 gickt till Partillecup final, torska dock med en boll, men vi stod som vinnare endå tycker jag. Jag har lärt känna en av mina nuvarande bästa vänner, Anna. Henne kände jag inte alls så bra 2008. Jag konfirmerade mig tillsammans med de flesta i vårat lag i valsta kyrka, så nu är jag förjävla kristen... Moppe fick jag också där ett tag, den blev stulen så nu är jag moppelös... Jag har blivit blond iår också, märks väl både vid utseendes och i hjärnan med tanke på mina betyg iår... Haha vi i familjen har äntligen införskaffat en bärbar data och wii, det kunde man aldrig tro liksom... Nej det finns så mycket att säga, men höjdpunkten av 2009 var iallfall hela sommaren och sommarlovet. Det var en helt jävla underbar sommar tillsammans med min familj mina vänner och min pojkvän.


Finns så mycket bilder jag skulle vilja lägga upp nu, men har tyvärr inga på den här datan...


Så nu är vi hemma ifrån rosersbergshallen, var några stycken där, dom vuxna 'värmde upp inför nyårs festen' haha... Snart börjar väl förberedelserna. kläderna är iallafall klara, men något som inte är på plats är vart vi ska vara. Kvällen får ta oss någonstans... Jag ska iallfall först till Rosersberg med familjen på middag. Sen åker jag och Anna tillsammans till Märsta, träffar Elin och Madde sen får vi ta oss iväg tillsammans efter att ha varit här ett tag?.
Undra hur det här kommer bli...

 


grym film

Haha nu har jag suttit och kollat den har 'trailern' typ tre gånger. Fan jag tror att den där filmen har blivit min favorit film.


%&¤___

Nu har jag bytt ut mitt gamla smink mot nytt, och bytt neccesär har jag också gjort. Känns jävligt skönt. För mitt gammla puder har spruckit och kan ju säga att allt var ner pudrat i min gammla nessesär. Så det var jävlig behövligt att rensa ur den.
Sitter iallafall och pratar med Elin i headset eller va fan det heter, kan ju säga att vi inte har någon aning om nyår. Planeringen ligger på noll.  







Onsdag

En ny dag med nya händelser. Godmorgon.
Jag har precis pratat med mamma, vi ska åka till mormor och morfar och äta lunch nu vid halv ett. Sen går jag nog direkt till Per, jag saknar honom! Han har ju tatuerat sig nu, har sett den på bild så. :-)

Nyår? Undra hur fan det kommer bli...

 


When a man loves a women

Jag har precis kollat klart filmen som gick på femman tillsammans med min mamma och pappa. Den filmen var grym. Handlade om kärlek. Sånna filmer som jag är helt förälskad i. Något som jag ärft utav min mamma är iallafall tårar. Shit dom bara flödar när man ser sånna här filmer.

Ja, eftersom Fanny och Elvira har ockuperat min säng så ligger jag nu i Agnes säng. Den är hård och fin, precis som jag gillar...

Nej så nu ska jag ta och hämta ett glas vatten, sen ska jag sova. Och hoppas på att jag inte drömmer en så sjuk dröm som jag gjorde i natt, den var riktigt sjuk... Så ska jag se fram emot morgondagen! Godnatt!


kort...

Japp, första inlägget med nya datan. Det är ju underbart med bärbar data.

Min syster har då hookat upp min säng inatt tillsammans med hennes kompis. Kul.


0


Hem ljuva hem

Nu är vi tillbaka igen, det vart som sagt en liten tripp till örsudsbro över två dagar. Första dagen gick faktiskt bra handbollsmässigt. Men fan raka motsatsen idag. Äckel fingrar säger jag bara. Tre stycken blåsor har jag nu. Stackarns Madde också, hon prövade att stå igen efter ungefär två månader. Men det brast och hennes armbåge revs tydligen upp igen. Hon som brinner mest för handbollen liksom. Det är inte rättvist.
Helgen har iallafall vart kul, -Nämen vad är det där då? - Det är mina bröst. - Får jag lukta? - Visst. - Lukta gott... Filmen ska in Elin! Haha...

Nu ska vi iallafall käka tacos, underbara tacos.
Hey arnold! I'm sliten...

Upplands läger

Nu far vi iväg på upplads läger, kommer hem imorgon!
För er som såg min äckliga skor innan dom vart supertvättade, så här har ni dom , sprillans rena och fräscha! Nu jävlar ska mina dojjor glänsa...


 .
Trevlig dag allesammans!

Sent första inlägg

Min mellandags shopping blev ingen rea handling. Det vart nästan ingenting på rean, eller jo. Lite smink. Kläderna från gina vart ingen rea på. Vi var i Stinsen idag, mycket lite rea, jag gillar Kista mer. Där vi var igår, och där jag hittade en klänning och en stíckad tröja.

Jag hittar inte bilden på Madde...


Fullspäckad dag

Min dag har varit otrolig. Den började med stress till bussen, och nej vi hann inte till fyra över tolv tåget, eller vi, det var Per som inte hann. Han är tidsoptimist. Iallafall så tog vi 19 över istället, åkte till kista och fann vad vi sökte, han fick sitt spel och jag fick min klänning plus en jätte fin stickad tröja. En vit men krage, riktigt varm. När vi skulle hem från kista var såklart bussen försenad så jag kom försent till släcktmiddagen. Fast bara en kvart, so so what? Nej så vi käka, fika och dom gick hem, dom hann inte mer än ut från dörren förns nya gäster kom. Familjen Eriksson...

Just nu kan jag säga att jag är varm. Har suttit och stått hoppat och skrikit till det här jäklas wii. Fan det är faktiskt skit kul. Haha min kusin Anna spelade det också, och shit va hon såg rolig ut.

Snart kommer väl Per, det är bara jag och småttingarna hemma, mamma och pappa är med familjen eriksson i sigtuna så nu jäklar ska vi spela...


Här är kattungarna som bor över oss, gissa om vi springer upp dit var och varannan minut?...



Mellandags shopping

Nu ska vi se om Matilda Lundin hinner med bussen som går om 40 minuer och om Per Ohlsson kommer vakna och hinna med det tåget? Känns inte som det. Jag vill ta fyra minuter över tolv bussen, ska åka till kista. Ska nämligen åka och köpa min nyårs klänning, om jag nu hittar den. Per skulle köpa något spel... Sen imorgon blir det mer shopping. Blir grymt!

Nej så nu ska jag klä på mig och fixa mig. Föna håret varmt. Like it.
Mamma håller nu på med att installera wii. Haha efter tre dagars om och men. Vi fick ta kusinen till hjälp. Ingen av oss i våran familj är ju särskillt tekniska. Så tack Alex.


Nyår?

 

 


Behövligt...










blött

Jag tog mitt förnuft till fånga och gick ut och sprang, svin kallt när det blåser snö/regn i ansiktet på mig. Menmen, det är så jävla skönt nu när det är klart. Ska hoppa in och ta en varm dusch nu, ska bli nice...

'lugnt och fridfullt'

Hola, dagen vart inte som den var uppmålad. Jag har varken sprungit eller installerat in wiit. Det är kolsvart ute så löpningen för min del blir nog inställd. Kvällen blev väl inte heller som den skulle ha blivit, skulle egentligen hem till Madde. Men nej... Så vad ska jag göra nu? Kan få handen ur arslet och installera wiiii? Kanske sova lite?

Imorgon måste jag åka och köpa en nyårs klänning, får se vad det blir. Om jag inte hittar något blir väl lösningen Ginatricot. Där har dom alltid någonting. Måste köpa linsvatten också. Haha låter som om jag vore an old lady with glasses. Men nej det är färglinserna.  :)


God morgon

Ska börja med att säga att jag hatar min mobil telefon. Men jag snackade men Jesper igår och han har ju en lia dan telefon som jag har fast som han inte använder. Så den kanske man kan få låna.
Jag vaknade nyss iallafall, hemma hos Per. Jag är trött!
Idag måste jag gå ut och springa, och koppla in wiii:t. Thats kul!
Bye

mer mer mer jul...

Datumet på bilderna är fel. Det är väl endå den 24e idag.







God fucking Jul!

Hoppas ni alla har och haft en bra dag, det har iallafall jag.
Jag vaknade och direkt började vi med att öppna alla julklappr, det var absolut inte meningen att alla skulle bli öppnade, men så blev det. Det gjorde ju ingenting, för vi fick jätte bra julklappar. Helt grymt! Sen gick vi in till farmor och fick hennes julklapper, min snälla farmor! Efter ett tag åkte jag vidare till Per. Vi lämnade våra julklappar. Och jag säger bara, jag har väldens bästa pojkvän.
Nu sitter jag iallafall här tillsammans med Jesper, mormor och morfar, Anneline och familjen. Har öppnat lite julklappar och snart ska vi äta. Muuuummms!






kvällen den tjugotredje



looooovvvvvvvve

Ja nu är allt klart vad gällande julklappar. Armbandet är klart och graverat och pappas julklapp är fixat, mycket gott i den julklappen farsan. Så nu är jag glad. Och vet ni vad? Jo Per ska tatuera sig på måndag! Modig kille, för det kommer göra såå ont.
Mötte upp pappa på centrum så vi åkte och köpte hem pizza. Göött. Haha våran julstädning här hemma går inge vidare bra känns det som. Men vad fan gör det liksom?

Det är under sånna här dagar när bara vi är tillsammans som jag verkligen förstår hur jävla mycket jag älskar dig. Vad vore jag utan dig? Du är fan bäääst! You makes me happy!

dagen innan jul

God dag allesammans. Gissa vad jag och Per har gjort idag? Jo sprungit, vi har sprungit kyrkrundan, typ 5 kilometer. grymt ju. Slagit in julklappar har vi gjort också.
Har precis duschat här på Södergatan ska snart gå ner till centrum igen, gå och kolla om det går att gravera in det där armbandet. Hade ju gömt det igår när vi gick ner dit. Så vi gör ett nytt försök...
EN DAG INNAN JUL LIKSOM! Känns inte som det...

Justin biber


hemma på BG

Kom hem för ett tag sen. Helt perfekt dag. Har världens bästa pojkvän, det är underbart att vakna upp vid hans sida. Ja iallafall, runt halv två gick vi ner till centrum och köpte present till lagets lottjulklapps utdelning. Jag fick såklart min egna. En stor burk med skummtomtar. Haha... Till Knivsta kom vi runt 3 tiden gick hem till Jossans söta hus och åt go fika, sen då julklappsutdelningen. Sen bar det vidare till Tumans skolan för att kolla på Erik Calle och Rabi eller va han heter. Sen PIZZA. Suuuper gott och mättande.

Nu sitter jag hemma i julstöket, vi ska snart pynta julgranen som då familjen huggit själva i våran skog.... Per kommer nog hit snart också. BYE!




do you remember

Godmorgon nissar. Sitter här i Pers säng och kollar lite Våra bästa år. Han kom tillbaka för ett tag sen, han gick upp sju sov alltså tre timmar. poorPer. Snart ska mästerkocken bjuda på lunch. Ska bli otroligt spännande och se vad det blir. Nudlar kanske? Sen hade jag tänkt att gå ner till centrum och kolla julklapp till laget för typ 40-50 kronor, det är väl rätt oseriöst, och kanske kolla om detgår att gravera in Pers. Får se. Klockan tre ska hela laget iallafall åka till Knivsta och kolla Erik, vara hemma hos Jossan ooch byta julklappar och käka pizza. Mysigt!

 


min 'förmiddag'

Vi åkte och handlade i Väsby jag hittade de mesta jag sökte. Bara pappas julklapp som jag inte hittade. Kalles mamma tyckte jag skulle köpa en parfym till honom, men får se. Kanske blir ölkorv iår igen. Haha... Madeleine och AES har köpt sina första julklappar också. Snälla flickor. Dom har ju tydligen aldrig köpt till sin familj något annat år. Madde kan jag säga hittade jätte fina saker till Lollo. Anna också för den delen. Mysig dag med tjejerna. :-)

Som vanligt när jag tar bussen måste jag ju gå ner för min hemska backe. Jag hatar den verkligen. Det är så jävla mörkt och jag blir rädd för minsta ljud som låter. Ni vet när man inbillar sig att det är någon som förföljer en, precis så känns det varje gång man går ner för backen. En 500meter lång mörk backe i skog liksom... Mindre rädd blev jag ju inte när vi hade setat på bussen jag och Elin och pratat med två mammor om hemska män och misshandel. Usch sjuka människor finns det verkligen.

AEs, Elin och jag hittade våra egna önskningar, Madde va hittade du? Jo dyyyra julklappar till mina käraste. Snäll du é.


mot bussen

Mitt framtida jobb är nog att städa. Jag är en riktig klippa på det. Nej men faktiskt är det jävligt skönt när man väl är klar, rent och fräscht.
Snart blir det att ruscha till bussen för min del. Stressar alltid till bussen. Så de är jag ju van vid. Undra vad jag ska köpa till mina underbara föräldrar? Och vad jag ska gravera in på Pers? Haha det återstår och ser! Det är ju bara tre dagar kvar till julafton gott folk. Och tio dagar kvar till nyår. Undra hur nyår blir iår? Kanske blir lite planering idag med tjejerna.


Första dagen på lovet

Nu är det dax för storstädning i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag. Sen måste jag ta itu med alla ellememt i huset. Kuuuuul.
Efter städningen blir det den sista julshoopingen för att köpa julklapp till mamma och pappa tillsammans med Elin, Madde och Anna. Anna hade ju inte ens börjat med hennes julklappar, säkert inte Madde heller. Så det kanske kommer ta ett tag?
Aja nu ska jag ta tag i mitt städande. BYE.


ONE TREE HILL

TV kväll känns det som att det är dax för idag. Nu, one tree hill, och sen 21.00 på femman vet inte va den hette men den skulle tydligen vara grym. Får ju inte sova borta för mina Päron så varför inte ta och koppla av och glutta TV hela kvällen?

Fjärde advent

 

Kom hem för ett tag sen, det är ju inte så långt mellan Rosers och Märsta så det är ju bra när man har en bästa vän där. Skönt med tåg och buss ibland...
När jag kommer till min backe möter jag pappa i trktorn, han skottar bort snön. Och sen när jag kommer hem till huset ser jag Fanny och Mamma stå och sätta upp julbelysning och så har dom hämtat granen, åh gud det är så mysigt.

Så jag satte mig ner och slog in Fanny och Agnes julklappar, mamma och pappas ska jag köpa imorgon.
Nej nu ska jag faktiskt skotta ballkongen. Haha...



Grattis

Grattis säger jag bara, det tog ett tag att göra det lilla snabela:t till min hotmail på den här datan, haha deras datas snabela fungerar då inte...

Sitter hemma hos Anna, Vi kom runt åtta hit till hålan, Rosersberg (förorten till Märsta typ), har varit en sväng förbi Nelli med folket. Fast drog hem snarast, för det var sjuukt kallt. Så nu sitter jag hos Anna tillsammans med Elin och Isak, Jesper och Matte åkte för ett tag sen. Har precis ätit Sveriges goaste macka, kall-falukorv-maka-med-smör. Otrolig gott måste jag medge. Haha nej men nästan Sveriges goaste inte riktigt. Vi har setat och pratat om allt från vatten och is. Och jag säger bara Blunda inte för verkligheten.

Nu, kolla klart Helens små underverk.

...me like...

Hej mitt vinter land liksom, det är så jävla mysigt med snön! Det gäller bara att klä på sig varmt, annars blir det som för Elin som tydligen gick i nylånstrumpbyxor igår natt i 20 minus grader, jag lider med henne.
Hoppas bara att snön håller sig kvar i minst fem dar till. Gärna, jätte gärna helt jullovet! Det vore great!



Ihopbakat

Ja, dagen igår började med skola, bara tre lektioner sen var det dax för den Katolska kyrkan och julavslutning. Mina betyg såg inge vidare ut, typ 5 VG och & G, vi har ju inte fått alla betyg nu till julen eftersom vi läser block...
Efter skolavslutningen gick jag tillsammans med Elin och Jocke för att ta bussen hem ifrån lindvägen, det var ju hur kyligt ute som helst. Men jag missade bussen för första gången i mitt liv. Jag vet hemma en snabbis sen fick jag skjuts av mamma och pappa till Per, vi åkte till kista och julhandade. Haha fick bara med mig till mina systrar. Mamma och pappa får vänta. Balen i skolan stod jag över, jag och Per skulle egentligen åka till Sigtuna, men det blev ingenting. Så det vart en myyys kväll hemma på södergatan.
Idag vaknade vi för typ tre timmar sen, trötta, det inte varför. Precis käkat och kollat Grinchen. Ikväll blir det kanske att vi åker hem till Anna, hon är ensam hemma. Där hemma julbakar dom godis just nu, Per ska snart på träning så jag kanske åker hem och bakar julgodis ett tag.
Bilder kommer sen när jag kommer hem. BYE!

Underbart

Kortfattar min dag, den var underbar och det bästa är att den inte är slut än. Skriver mer imorgon!

Brottom

Ska snart skynda som en gris mot SISTA lektionen innan Jullovet. Guu så underbart med lov! Som jag längtat!
Nej men hurry till Kolsta nu. BYE!

Taio, break your heart

Kom nyss hem ifrån hallen, haha tog ett j'vla tag att färga tre hår. Madde du gör det där bra du! Enligt mig vart mitt hår en gnutta gult, men inte enligt Madde och Elin. Mitt underhår är förtfarande konstigt så det kanske är det som gör det. Skulle vilja ha Anna lincolns hår säger jag bara. Långt och rätt tjockt. Jag själv fäller hår som en annan hund här hemma, snart har jag väl ingenting kvar. Nej men det vart faktiskt helt okej mitt hår. Jag är nöjd.

Sitter och äter min egna holomisallad. Hur jävla gott som hellst. Vill till Grekland. Nej men ska försöka få lite plugg gjort också. Vi hörs. BYE :)


Det är torsdag

Det är bara en skoldag kvar nu. Sen får vi jullov! Så jävla underbart. Detta lov är verkligen behövligt. Jag är skoltrött, och det här mina lärare insett. Mina betyg är nämligen iinte dom bästa. Har fått reda på de mesta betygen. Det är väl mest G. Inte bra. Aja, det är bara att ta igen sen till våren. Då ska jag ta skolan på riktigt hörrni.

Hallå snön, det är ju helt otroligt hur mycket snö det finns i Märsta. Sjukt mysigt. Måste köpa riktiga vinterskor. ångrar att jag köpte klackskor förra gången. Det är jävligt irriterande att gå i.

Jag Elin och Madde har köpt varsinna hårfärger också. Jag och Elin köpte typ platina blonda färger. Vi ska bara slinga så det kommer väl inte synas så mycket. Madde köpte ljusbrun färg. Så hoppas det kommer bli bra. Vi ska färga här i hallen. Men nu ska typ Elin ha datan. BYE.

 


Fattar jag? nej

Jag fattar verkligen inte det här med att fixa bloggen. Ni ser ju, det ser hemskt ut. Snett och ingen text på bilden, picnik haka upp sig så det gick inte att fixa. Blir så irriterad. Får inte tag på mamma eller pappa heller. Dom är tydligen i hallen...

-

Den är egentligen mycketmycket rödare än vad det ser ut... Kanske inte låter så fint, men den var jätte söt faktiskt, kanske en julaftonsklänning, mayby nyår...


Hola Onsdag

Kom nyss hem ifrån en liten trip med Madde och Marcus. Och ingela då som körde. Marcus köpte ny telefon och jag köpte min lilla gåva till min kära. Haha. I väsby var vi, det blev inget färga håret idag, Elin skulle ha delat ut glimten, men det vart tydligen inställt. Så vi färgar imorgon. Suuugen som fan.
Det ahr verkligen varit skönt i skolan nu. Helt sjukt egentligen, det bruar alltid vara fullt upp. Men nej, det var riktigt fridfullt.
Hittade en klänning på NOW i väsby, ska lägga upp den snart, ska bara käka lite först. Bye...

god trött morgon

Hur ska jag orka sitta på en heldag NO? Vi ska i och för sig kolla film typ Day after tomorrow.

Juste! Måste ju skriva om Jossans incident. Haha hon kom till träningen typ en eller två minuter innan vi började, så sa hon, Jag lyftade hit! Haha då har kvinnan blivit tillfråga om hon vill åka med två 'damer'. När bilden kommer så är det en skåpbil... Så jossan sitter där i skåpen och fryyyser. Sen ringde hon sin mamma och sa. Mamma jag var nära på att dö idag.
HAHA så iskallt Jossan!

Nej bye, måste åka till skolan. blääääääää

Im so happy, im so glad

Jag måste bara säga att jag är på otroligt bra humör. Vet inte varför? Kanske är snön. Det är ju verkligen underbart att kliva i den knastrande snön. Helt vitt är det. Ett stort plus är att mamma har fått jobb i stan också! Skit kul. Vet inte riktigt vad det var, men att jobba i huvudstaden måste vara mysigt. Speciellt nu på vintern...

Kom iallafall nyss hem ifrån träningen, eller den slutade runt halv sju. Jag Madde och Elin tog en riiiiktig lång dusch. Så jävla varmt och skönt. Haha... Sen vart det ett stop vid willys, var skyldig Agnes en pepparkaks deg. Höhö.
Ingen läxa heller. Wonderful eller vad? Hur ofta händer det på skolan Bergius? Verkligen nästan aldrig. Inte för att jag gör dem men det är jobbigt.
Och Madde, du kommer komma tillbaka, det är jag helt säker på. Du är stark.
Nej nu ska jag checka in lite hår färger, ciao!

Haha, det här var tider det...


igår 14/12

Ja tillbaka till igår när jag hade så fullt upp att jag inte hann skriva. Efter skolan där jag avklarade typ tre prov så gick jag hem till Per ett tag, där var klanto också. Vi var inte där så länge. Vi åkte hem till mig. Var där ett tag och bara möööööööös sen ringde såklart Madde och ville att vi skulle komma upp till hallen, full fart till hallen, stress i tio minuter till bussen. Haha var väl i hallen kanske 40minuter? Sen gick vi hem, nästan hela vägen hem till Brista. Eller vi tog bussen ifrån Elin. 10 i 10 var vi vid min backe, vi sprang jag och Per för att hinna till Paradise Hotel. Vi hann. Hurtigt.

I morse fick vi skjuts till stationen, gick upp till Per för att hämta hans hockey kläder. Vi var i tid för att han skulle hinna typ halv åtta var vi hos honom. Men när vi sen gick mot skolan och ishallen så ramlar han. Han ramlar på snön och tappar bort sina nycklar. Klanto nummer2. Vi gick iallafall ner till hans hem igen och leta. Men hittade dom inte. Så vi gav upp och gick upp igen. Och där låg dom. LYCKA... Nat.                                                                                          

Men bye for now.    

I want to go and skiiii now, right now!               

                            
       

Helo Dear Winter

Det är ju hur mysigt som hellst ute!
Är hemma hos Per nu, skriver mer när jag kommer till skolan.

HOLA

Äh, äh, äh, tssss du får skriva thihiihi äh jag kom precis hem från per, nej jag har precis ätit lite pankisar. äh men lägg av äh och min dag har varit hektiskt, idon't know huhu haha meeen! aa äh gjort tre prov. det  har gått sådär, jag soolade lite för mycket kanske på lektionerna på proven. aa äh, efter skoldagen drog jag hem till lilla perisch. Marcus var också där.
SNYFT

'Matilda Sammanfattar'

För det första har jag ingen header enligt Madde. Men jag har det på min data så? Annars är det ju snyggt om jag inte har...

Dagen både började och slutade med vikingahallen. Från kockan 20 i åtta till klockan 20 i åtta. Det blev en 12timmarns. Kul var det. Vi vann båda matcherna idag. Vi vann ju igår också så det betyder att vi vann gruppen och är klara för steg fyra som går typ två veckor efter SverigeCupen. Gasch i'm taggad. Har inte spelat mycket alls själv idag. Typ 10-15 minuter sammanlagt? Mina ben och kropp pallade tydligen inte.

Hitta lite bilder som Anna tagit... ;-)



Missat one tree hill har jag gjort också, för andra gången på raken. Men ringde och checkade med Agnes om hon spelade in, och det trodde hon att hon gjorde, så det kanske blir nån dag med oth i Rosersberg?

Nu ska jag iallafall plugga gärnet. Har Engelska och matte prov som jag måste ta igen eftersom jag inte gjorde dom när jag var sjuk, och musiken, den måste vara inspelad imorgon. Kul dag jag kommer ha. Antagligen ska jag upp till hallen och kolla 'lussekul' Får väl se.

Nej, dax för hardplugg!


12 dagar kvar till julafton

Matchen var rätt avslagen men grym! Tjejerna spela som gudar och vi vann med typ 15 bollar? Imorgon får jag spela också! Hoppas jag verkligen...
Efter matchen blev det middag tillsammans med familjen och 'gudmödrarna'. Jätte gott! Sen kom Per, shit hade inte träffat honom på typ fem dagar, vi träffades inte igår så... Nej så det var underbart.

Men jag ska ta och sova nu, det är ju samling typ åtta i morgon bitti, och matchstart vid nio. Taggad. Andra matchen är vid två tror jag. Så det blir en hel förmiddag i hallen.

Madeleine has something to say me toooooooooo! I'm nyfiken.

God Natt allesammans!


Hej jag är lycklig?

.


GO F94




Detta är exakt ett år sen. Vi vann gruppen och gick vidare till steg fyra. Jag vet att vi kommer klara det det här året med! Kom igen nu tjejer!
Vikingahallen klockan fem.


Godmorgon första SM dagen

Har precis käkat min första riktiga frukost på fyra dagar. Muuums. Känns faktiskt som om jag är liite bätte nu. Inte helt frisk men jag vill fan spela imorgon iallafall. Haha ont i magen har jag fått också, hade det när jag vaknade. Måste vara för att jag åt en hel gurka och fyra hela morötter igår... 

Glad är jag att Erik vann också, tror jag. Jag håller fast vid att båda var gryma!

Sitter här hemma nu, ensam. Mamma och pappa har precis åkt för att kolla på både Agnes och Fanny spela handboll. Jag hann inte med så nu har jag fått hemma sysslor av min snälla mamma. Jag ska dela ut två tvättar och hänga upp en och sätta in en. Hemskt. Dax att börja nu så jag kan hoppa in i min 60graders varma dusch! För en gångs skull har vi varmt vatten. Otroliiigt

GOOMORGON!

HEJA UNDERDOG!

Jag har inte röstat än... Hmmm.

-


Kvällen är bara ung

Kom nyss hem ifrån en liten bi ltur med mamma. Sponsrat p-93 har vi gjort och så har vi varit på coop och köpt min kväll. Jag sitter ensam här hemma. Mamma och pappa är på julbord och små syrrorna är på varsina 'kalas'. Så j'vla skönt att vara ensam ibland. Lugnt och skönt!

Jag har fakriskt blitvit klar med mitt rum. Och det gav resultat, för det vart jätte fint! Min lilla julstökning gav susen. För nu är mitt humör på topp.

Snart är det idol också. Jag har beslutsånges för vem jag ska rösta på också. Nejdå, jag har min teori, - Erik är bäst men Calle kommer slå i underläge!
Jag får ju inte gå någon stans eftersom jag är sjuk. Så Per ska nog komma hit. Myss, har inte träffat min underbara pojkvän på tre dagar.

Nej men ska käka min goooa kyckling/grekiska sallad nu, BYE!


Det snöar

Det kommar faktiskt lite snö här i Sverige. Liiite. Hoppas det blir mer!
Ska snart ta tag i mitt rum, får se om jag hinner innan oth börjar. För det ser nämligen ut som ett bomdnedslag. Så måste jag julpynta lite i mitt lilla blåa rum. Resterande hus är redan klart så det är väl bara att ta tag i och göra.

Har haft en hel mor-och-dotter-dag idag känns det som. Har pratat med mamma och både det ena och det andra. Det är bra att ha en mamma att prata med ibland även fast det inte blir så ofta man verkligen pratar...

Min svenska inlämning ska vara inne inatt också, engelskan ska göras på måndag och samma med matten. Har missat rätt mycket nu på tre dagar känns det som... Skönt att det endast är exakt en vecka kvar till jullov nu! UNDERBART!

Mallorca... Skulle ju inte sitta fel nu.


Det luktar vällling

Jag är uppe med tuppen idag. 

Haha! Precis efter att jag skrev den där rubriken för typ 5 minuter sen så ställde sig Yeppe vid dörren och ville gå ut, så jag gick mot dörren och tänkte, fan va det luktar välling här. Det måsste vara dom där uppe som gjort välling till Benji. Men så ser jag att det ryker ifrån spisen. Då är det mina nudlar som har stått på i typ 15-20 minuter.

Så nu har jag inga nudlar att äta, det hade jag väl i och för sig glömt bort så det gör ingenting.
Jag vaknade som sagt med tuppen idag, typ vid sex? Fanny ska ha lucia i skolan så hon gick up jätte tidigt, kul att jag har mitt rum mitt emot hennes. Hon går ju bara i femman så hon skulle vara tärna med glitter. Haha det var ju jag också när jag gick på Norrbacka, men i sexan då var jag faktiskt lucia. Haha det glömmer man ju aldrig. Jag Elin och Moa skulle sjunga 'trio', det vart inte direkt så. Det slutade med att bara Moa sjöng ungefär... Så Fanny sitter redan nu och önskar att alla ska rösta på henne nästa år till lucia. Lyckatill!

Exakt tre år och en dag sen var detta i Norrbackas gynastiksal. 



snyggt va?

Lucy Twill Dress SEK 1199, French Connection - NELLY.COM


OTH

Kan ju säga att jag inte hittat söndagens hela avsnitt i oth, vissa parter fans inte. Blir less... Men hittade en film vid namnet Wicker Park. Tänk om man kunde ladda hem filmer som typ resterande Sverige gör? Jag och min familj här nere på landet har aldrig laddat ner någonting. Vet inte ens hur man gör. Kuuul. Nej men vi är ju iallafall lagliga.

Nej nu ska jag fräscha upp mig lite grann, ta en dusch och föna håret varmt. Sen lägga sig i sängen och kolla första säsongen av oth som går på tv:n klockan halv fyra medans alla andra kompisar tränar och sen ska kolla hockey. Kul riktigt jävla kul




I midsommras, hälsingland.


the scientist


Jag saknar dig redan...


Godmorgon

Pappa kom in i mitt rum klockan nio och råka väcka mig. Hans fråga var: - Matilda, jag förstår inte hur jag ska göra utropstäcknet på datan, det fungerar inte när jag gör det. Kan du hjälpa mig?
Haha han är rolig han, för när jag kom och skulle hjälpa honom hade han redan gjort sitt utroptecken...

Så jag vakande och satte på TV:n, kollade på oprah och fastnade totalt. Programets mening var mobbning. Oprah hade tre olika mammor och pappor som gäster som hade blivit av med sina söner på grund av att de blivit mobbade i skolan. Den ena hade blivit mobbad sen feman och han gick i åttan när han tog självmord i familjens badrum. Tänk att må så dåligt att man inte orkar leva längre.... FY!

Efter O var det som vanligt våra bästa år, och nej jag börja tycka att det är en riktig skit serie Madde, så himla dåliga och osanna seener. Men på något sätt är det underhållande. HAHA.

Jag sitter och försöker hitta söndagens avsitt av oth, men det finns ju inte. Får ta och söka på YT.


sova, sova och åter igen sova

Känns som om jag har sovit bort hela dagen, fast det är väl bara bra, för då blir man ju friskare... Känner verkligeninte för att göra någonting annat än att ligga i min säng och glo på Tv, har nästan ingen lust att sitta här och skriva.

Det jag har gjorde idag är ungefär, sovit, kollat one tree hill, unga mödrar, sovit, biggest looser och sovit. Har klämt i mig lite mat också. Typ två lussebullar och pasta. Hunnit öppna engelska böckerna har jag i och för sig gjort också. Jag och Elin skulle egentligen spela in våran låt i musiken imorgon, men det lär väl inte bli av. Tror nämligen inge jag ska till skolan imorgon, eller jag vet att jag inte ska. Trååååååk!

Krya på dig du med Madeleine i din mage!


Hur ofta är inte jag sjuk nu för tiden?

Är hemma ifrån skolan. För precis en vecka sen gick jag hem ifrån skolan för att jag var sjuk och var borta tills fredag. Nu är jag sjuk igen, hur länge? Är trött på att vara sjuk.
Vi har ju USM i helgen också, hemma! Kul om jag skulle behöva missa det. Usch va jag skulle bli besviken. Jag kör min sjukliga bli-frisk-metod att dricka te. Det gör ju susen! I just looove te!
 Nej så nu ska jag bara kurera mig och bli frisk till helgen. Börjar tro att jag har svininfluensan årligen, haha nej då det hoppas jag inte. Plugga behöver jag göra också. blääääääää.

Seg dag

En väldigt seg dag idag. Eller ja den har varit stressig men endå väldigt tråkig. Jag är verkligen skoltrött känns det som. Tänk om jag inte hade min roliga klass, då hade jag fan inte gått till skolan. Eller jo men...
Aja, fick iallafall reda på att jag bara behövde göra om gramatiken i engelska. Det var ju någonting bra. Efter skolan var det som vanligt att åka upp till hallen för träning. Det kändes vääääldigt segt om jag ska vara ärlig, iallafall på fysen. Mina ben hängde verkligen inte med.

Nu ska iallafall Per komma, jag skulle till honom egentligen men mina föräldrar har väl inte ens en tanke på att hämta mig med bil sent på kvällen. Miss my moppe. Även fast jag inte skulle kunna köra nu men.
Aja ska äta upp min gooa julskinke-macka, julstämmning! BYE ! :-)




Taggad till USM nu...


What about now?

Vänner, riktigt bra vänner som man känner att man börjat lita på och älskat. -Vi känner antagligen olika för varandra. Men förvänta dig inte då att jag vill dela med mig om det jag har om du inte gör det. Det är verkligen heeelt okej om det är så, men för fan, säg det då istället för att försöka skratta bort det.
Tyck inte bara synd om dig själv. Vi andra har också känslor. Men kanske inte som vi visar på samma sätt. Livet är fyllt med lycka men också motgångar.



dåliga måndag

Kan börja med att säga att min dag inte har varit världens bästa. Den började i och för sig med att världens bästa vakande upp vid min sida. Tack för att du finns... Nej sen var det srtess till bussen för att springa cooper-test med handbollen i skolan. Jag och elin kom sent så jag fick springa med killarna. Kuuuul. Ja, coopern gick totalt sämst, men alla har väl sina dåliga löpturer? Dagen blev bara sämmre och sämmre, fick reda på att jag fått ickegodkänt på engelska provet. What? Det hade jag faktiskt inte tänkt mig. Ett svagt g men fan inte ig. Aja jag hatar engelska. Efter skolan var det träning. Inne sen yttligare mer löpning ute i regnet. PALLA. Och min sjukdom i min kropp mår inte bättre nu kan jag säga. Helt slöö i kroppen och halsen svider.

Aja, nu sitter jag här och ser inget hopp om idrottsprovet imorgon. Vi har inte ens gått igenom vad vi ska ha i skolan. Okej nu har jag varit neggo, men det får man fan vara någon gång ibland. Jag är skoltrött och jag heter Matilda Lundin.


JAG TALAR UT

JAG SÄGER BARA HATA HATA HATA!


HemmapåBG

Kom nyss hem ifrån ishallen, träffade Elin där. Fick en del sagt och hört om man säger så... Alla lever verkligen på olika sätt i det här samället. HAHA...

Nej så mamma kom och hämta mig vid ishallen, fick inte sova hos Per, men han kanske sover här? Nej vet inte än... Att åka med mamma på en söndag betyder att dela ut Fannys newbody. Herrigud, syrran har sålt med sitt lag, och just hon har sålt så att hon får åka till Partille i sommar för dom pengarna. That's my sis! Riktig försäljare.

Men nu ska vi fortsätta baka på det som resten av familjen börjat på. BYE


kallabalikkkkk

Efter att jag dömt idag kollade jag på Skånelas juniorer när dom spelade JSM, vinnare säger jag bara...Kan ju säga att min dömmning var högklassig. Eller inte, fick utskällning av ledaren, eller aa han hånade mig. Men brydde jag mig? NEJ. Jag gick fram till honom efter matchen och sa Du, det här är första gången jag dömer, och det är inte så lätt. Så killen fick dåligtsamvete och sa att jag var jätte duktig. Haha smörare...
Aja efter hallen gick jag till Per. Vi har legat och myst här hemma hos honom, köpt pizza. Nu sitter jag själv hemma hos honom, han vart inkallad till match så jag är här hemma på södergatan tillsammas med hans familj.
Men ska åka till ishallen nu. BYe
ETT HALV ÅR TILLSAMMANS MED VÄRLDENS BÄSTA IDAG OCKSÅ! DU ÄR BÄST PER OHLSSON! JAG ÄLSKAR DIG <3

Jallajalla

Igår efter matchen i Vikingahallen som var totalt tråkig, dom vann med typ överlägna siffror. Iallafall, efter matchen var det att åka hem fort så kom Camilla och hämta mig här hemma, vi skulle åka skriskor, nja, Marcus och dom skulle åka. Vi tjejer var bara åskådare. Nä men den där jätte kalla ishallen var för kall så vi gick in i den andra och kolla på Per som egentligen var det vi skulle se på. Kul match, typ 10-1 vart det...
Sen efter matchen begav vi oss vidare till Madde och Marcus place för att käka den efterlängtade middagen. Jag tyckte det var skit gott, men killarna? Nej...
Bilder kommer!
Nu idag har jag precis vaknat, ska upp till hallen och döma. Pissit.
Brottom nu, så BYE.

12.10

Gissa om jag körde över Per igår när Calle gick vidare innan Erik. HAHA!
Nej men fan jag tycker faktiskt att Tove var värd den där finalplatsen istället för Calle, eller fan jag vet inte.
Aa Per kom iallfall igår, han sov här, vi vakna för ett tag sen. Vi har suulat en del.
Ska snart bege mig till B och sen till Madde och vidare till Vikingahallen ;-)

MIDDAGEN ÄR BOKAD!


Måste hålla med om att Erik faktiskt är grym!

-

CK

Snart är det ju idol. Nästan alla tror ju tydligen att Calle kommer åka ut. Själv vet jag inte. Alla tre är bra!


save tomorrow

Jag hann inte upp till hallen, den traditionella fredagen blev förstörd.
Jag hann iallafall klart med min SO inlämning, och det var på håret. Den skulle vara inne 16.00 och jag skickade den 15.59.36, haha iskallt.
Fast jag hann varken läsa igenom den där fyra sidor långa uppsatsen eller rätta stavfelen. Menmen, den vart endå okej för att vara så snabbt gjord. Nog skrivet on den där JÄVLA uppsatsen.

Ikväll hoppas jag att jag är frisk nog att få gå ut för mina stora päron. Dom brukar vara J'vligt petiga på det där med att om man är sjuk och hemma ifrån skolan ska man inte gå yt den på dan. Men jag är faktiskt inte sjuk längre... Så får se. ;-)

Haha moppeskaran. MISS IT!


After im dead

Godmorgon mina kära läsare. En bra dag idag?... Ja, kanske, beror på. Jag ligger i och för sig hemma fortarande och är sjuk. Eller jag är inte sjuk längre, det är bara en återupphämtningsdag idag. Därför jag inte är i skolan liksom... Så jag ska väl kunna pallra mig upp till hallen och kolla lite fotboll, det är ju trots allt lite traditionellt nu varje fredag.

Och jag måste ta tag i min SO också. Mamma har nog en mening i det hon säger när hon säger att jag alltid ska skjuta upp mina saker. Så BYE for the moment, nu MÅSTE jag skriva om första och andra värdskriget i Danmark... Jag menar dom var neutrala? Vad ska jag skriva?

 


ÅKA BIL FORT PÅ HAL IS

Nu blir det skynda först upp till hallen och kolla derbyt mellan Skånela och Djurgårn. Sen ska jag övertala mamma att åka en snabbis för att kolla lite ishockey hade jag tänkt. Bra för henne med snabba puckar...

Jag är lost på denna låt som både Anna och Kalla har. LOST! Så sjukt bra efter typ 30 sekunder...


BYE, TIME TO HURRY!
d


Jag gillar inte folk som har grodor i munnen

Min So inlämnade skriv uppgift är ju verkligen inte klar, den ska var inne imorgon. Får se om jag ens ska till skolan imorgon, annars blir det att sten plugga nu ikväll. Vet nämligeninte om jag får åka till varken vikinga eller ishallen nu när jag är sjuk...

Säsong ett i one tree hill går varje vardag typ halv fyra, jag har aldrig sett den säsongen så det är perfekt att kolla på den nu. Den är grym precis som alla andra säsonger i den där underbara serien!

Lag foto inför nästa helg har jag hunnit med idag också uppe i vikinga. Jätte snyggt blev det, verkligen!



HAHA

-Matilda Karin Lundin . Jag bor med min familj på en bondgård mittemellan Odensala och Märsta kan man säga  Jag är 15år, går alltså i nian på friskolanergius. Min klass är otroligt rolig . På fritiden spelar jag handboll , tre gånger i veckan har vi träningar, oftast två matcher per helg också. Mina andra intressen är min pojkvän Per , mina vänner  och min familj . Mina absoluta tre bästa vänner heter Madeleine , Elin  och Anna .
Efter jag gått ut nian kommer jag förmodligen gå på Arlanda gymnasiet . Jag vill hellst gå inriktningen Handboll Elit som jag sökt, men annars blir det nog bara någon vanlig SP inrikting, för det här med att alla ska få datorer  lockar ju innerligt mycket. Men fram till gymnasietiden ska jag förbättra mina betyg...
Efter skol tiden vill jag förs små jobba och få ihop pengar till en lång utomlandsresa, jorden runt skulle inte sitta fel liksom . Om jag skulle bli rik rik rik  jätte rik  skulle jag ta med min familj och vänner på en låång resa, spendera pengar på kläder ,  nöje, köpa ett stort fet hus vid vattnet, hjälpa fattiga länder och leva rikt livet ut.

I julklapp önskar jag mig iallafall ögonlinser , navelpiercing och pengar(?). 


godmorgon torsdag

Är hemma ifrån skolan idag också. Är fortfarande sjuk. Lite ont i halsen, förkyld och nackspärr. Synd för mig...
Vaknade i tajming till när våra bästa år började. Den serien följde jag för ett tag sen, men nu hade jag inte sett den på över typ tre månader. Men det var faktiskt bra.



Senare idag hoppas jag att jag är frisk nog att kolla match. Träna kan jag inte. Mamma är så känslig med det här att ha ont i halsen och träna. Bra de...

Nej nu ska jag kolla in lite julisar, underbart att det bara är 21 dagar kvar!

 


onsdag och jag är sjuk

Kom hem för ett tag sen. Mamma var ändå på willys och handlade så jag passade på att åka hem i samma veva. Nu kommer jag missa grymt mycket i SO:n. Menmen, är man sjuk så är man.
Per är också sjuk. Så han kommer hit... Sjukdommen tar två flugor i en smäll.

Har hittar två blustar på Gina, säkert inte några 'nyhetsblusar'. Men dom var snygga.

Ska försöka göra en ny header nu när jag endå har mycket tid också. Jag som är så otroligt bra på att klippa och klistra...


Bad

You know im bad, im bad you know it. HA-H!

Igår efter tröningen kom Per, och för ovanlighetens skull sov han hos oss. Det är sällan det går bra för min päron på en vardag... Men bra!

Nu sitter jag här i skolan tillsammans med Elin, Jag mår inte bra. Tror jag ska gå hem faktiskt. Fast vi har heldag SO, så det blir mycket att ta igen om jag går hem.
PoK


anna är ett äpple

Kan ju börja med att säga att jag är sjukt trött. Ont i halsen och förkyld också. Druckit två koppar te idag. Fler lär det bli...PISS
Jag och Elin gick ner på rasten till en viss affär för att kolla julklapp till en viss person. Tror jag har hittat det rätta faktiskt :-)

Nu sitter jag här och försöker skriva om första och andra värdskriget. Det är inte lätt. Har verkligen inte någon isiration för att skriva en berättelse om detta.... Världens bästa lärare än nämligen inte i skolan idag.
Snart är det pannkakor som gäller. Skit äckligt, är inte sugen alls. Ingen matlust.
 
Time to work now! BYE
Konfirmatinen 09, miss my hair!


Jag och Madde höll fan tal inför ett tusental människor... Och det vart ju ett fiasko, menmen...

RSS 2.0