Färglinserna

Framför allt de här två


Men de här är ju också balla...


Tack Madde.

Headern ser lite suddig ut, men det är för att jag gjorde den i fel storlek. Men skit samma!

Sitter här och äter kinesiska nudlar som jag själv värmt. Duktigt... Det är ingen hemma här i stugan än. Jag kan ju säga att jag njuter. Så himla skönt med tystnad ibalnd!

Jag har kommit på en sak som jag tänker önska mig i julklapp iallafall, linser. Färg linser, ett par knall blåa, ett par bruna blir det nog. Det finns ju typ överallt att köpa men jag har aldrig kommit till skott med det. Så varför inte önska sig det i julklapp när det endå är jul om 24 dagar kvar imorgon? Herrigud. Det är verkligen inte långt kvar till jullovet! Känns ju fan som om det nyss var höst lov. Och kan ju bara posetivt!

Bad Romance- Lady gaga


GÄSTBLOGGNING!

okej, nu vet jag inte om jag får skriva, men jag tänker göra det iaf! :D haha

Sitter här i hallen med allt folk, väntar faktiskt på att Matilda ska komma hit! Jag har fixat hennes header och jag vill se vad hon tycker, eller om jag ska ändra någonting? haha jag tycker iaf att det är jätte bra! :D

Snart har vi träning, eller klockan 5, det är 20 minuter kvar (: taggad till 100%
Nej jag har ju faktiskt ingenaning om vad jag ska skriva, så det tar faktiskt slut just nu (:
fast innan jag avslutar ska jag nog be er att läsa min blogg också, madeleinemaddegustafsson

Tack för mig leverpastej (:

2- 1

Kom hem för ett tag sen nu. Bestämde mig för att åka hem och sova lite istället för att kolla på killarna. Eller ja, jag hade inte något val. Hade glömt busskortet hemma så var tvungen att åka med mamma och pappa.
Våra matcher gick faktiskt bra, även fast vi förlorade två och vann en. Herrigud, det var jätte bra lag. Så jag är iallfall nöjd. Vi förlora med typ 5 i varje match...

Sitter nu och gör en header, haha går väl inte så värst. Det får bli vad det blir... Kan ju ändå inte sätta in den. Så inkompetent som jag är så... Madde kanske kan hjälpa mig :-)


BYE morning

Nu bär det tidigt av till kolsta. Åker som tur va bil med mamma!
Wish us good luck! GO BERIGUS... HAHA


Blandade meningar

Kan ju säga att checka in bloggar börjar bli en rutin för mig. Det är verkligen så att jag kollar igenom 'mina vänners' bloggar på kvällen för att se vad som hänt och skett på dan...

Sitter och lyssnar på musik och kollar in klockor ifrån Ur och Penn. Gash det finns faktiskt B&B klockor där. Vet inte om jag ska köpa en svart eller vit. Det återstår och ser... Och musiken som jag lyssnar på, herrigud det är nästan läskigt så en låt kan passa in på olika personer... But no more waste time on that.

Jag kom hem ifrån Per för kanske en timme sen? Har bara tagit det lugt nu, känner att min hals börjar knaka lite, men vem bryr sig? Det är ju skol SM imorgon, i lilla kolsta hallen. Hade väl egentilgen hoppats på att vi skulle befinna oss i vikingahallen och spela där, men nej det blir Bergius hemma hall-Kolsta...
Nej men ska dra mig till sängs snart. God underbara natt peopels!


På söderg

MIN KÄRLEK TILL DIG ÄR OBESKRIVLIG!

Borde kanske skaffa en header?

God dag människor. Trots att jag inte fårr min skönhets sömn direkt så mår jag faktiskt toppen, kan det vara på grund utav att vi inte har någon skola idag. Inte heller imorgon, vi har skol-SM hela dan imorgon. Hur skönt som helst att slippa skolan.
Aja, min dag eller ja, kväll spenderade jag i Rosersberg tillsammans med some peoples. Vi kolla film, två olika faktiskt. Inte för att jag var så insatt i den försa men aa. Efter en halv ironi film vart det tydligen dax för en rooomantisk film. Kanske låg det någonting i det AES?


Idag har jag iallafall dömt tillsammans med en av de bästa. Madeleine. Gick wonderful.
Nu sitter jag här i Pers säng och skriver i denna blogg. Han duschar... Sen ska han laga mat, KORV m. BRÖD!
OCH JAG SKA INTE MISSA OTH IDAG!

ROSERSBERG

Dax att göra sig iordnig för att åka hem till Anna i Rosersber nu då :) Snälla moster skjutsar mig till stationen.Puss och kram!

Lördag

Vaknade lite frustrerande av att mamma kom in och väckte mig och per genom att fråga om vi ville baka med dom. Haha, vi gick inte upp direkt men efter ett tag var det bara att kasta sig up och göra några söta lussebullar. Goda blev som iallafall!
Sen var det dax för match, match moa Tumba, vi vann! Med en boll. Det stod lika när tiden var slut och vi fick ett frikast. Elin S tog den. Och tjejen satte bollen i mål! Först vart jag lite besviken på att hon inte bombade in bollen i mål, men det visade ju sig att hon var smart och lobbade över försvarana och till och med målvakten! Så grym Elin. Kan ju säga att det inte är första gången hon gör ett sånt mål...

Nu: Äta tacos tillsammans med familjen, mormor,morfar och Annerlie, muuuuuuuums!

Haha duktigt att gå upp på morgonen för att baka...


Våra små mästerverk.



Idol

Kan ju bara säga att Erik är grym!
Sitter här med familjen och kollar idol för ovanlighetens skull. Känns lite små mysigt. Before this så städade jag, mitt rum. Det ser ofta ut som ett bombnedslag nu för tiden. För ofta. Mycket städning för min del...
Har prövat lite klänningar till balen också. Orkar inte köpa ny. Får ta någon av dom jag har här hemma. Har haft svarta klänningar på de två andra 'balarna' så kanske tar någon vit? Fast Svart känns mer vinter. Aja får se!

Nu ska jag fortsätta kolla idol. BYYE


det här visste ni inte va?

Jag har haft rött hår... Lite rött var det iallfall.


al this time

Lika lycklig varje fredag. Älskar varklgen när sista lektionen är avklarad i skolan. HELG, it's wonderful! Och det är ju verkligen inte länge kvar tills jullovet! Ännu bättre!

Aja, efter handbollen åke jag och Elin upp till Eurostop, mötte upp anna och åt donken, smmaarrigt. Efter maten gick vi in på Kicks, gjorde bort oss lite, eller ja det var väl jag som gjorde :-) Sen var det bara att ta bussen till Vikingahallen, kolla på fotbollsmatch. Lika vart det. PER GJORDE MÅL! Haha...
Nu sitter jag här och väntar på att mammsen ska komma hem med kina mat. Inte för att jag är så speciellt hungrig men kina går alltid ner. Senare mot kvällen blir det nog att träffa Per. myys.


Hemkommen

Kom nyss hem ifrån ishallen, var som alltid tvungen att ta tio i tio bussen därifrån. För annars kan inte mamma eller pappa komma upp och hämta mig vid backen. 'För efter tio sover dom...' Så jag hann inte se klart hela matchen, men dom ledde med typ7-4 när vi gick. Stor skara där idag. HAHA.

Ovanligt nog så har vi inga läxor tills imorgon(?). Känns ju lagom skönt att för en gångs skull kunna somna utan att känna att man missat någonting. Helt sjukt, vi satt vid matbordet idag och bara prata och kom fram till att det faktiskt är fredag imorgon, eller aa om några timmar. Helvete va veckorna går fort! UNDERBART! Känns som om jag bara vill bort från skolan ett tag nu...

Nej nu ska jag dra mig till sängen, har faktiskt redan fått bort allt spacken och borstattänderna har jag gjort också! Så det är bara att lägga sig i en skön stor säng nu! Önskar du låg brevid mig älskling...
GODNATT!

Pictures of you...


KS

Tror jag har blivit galen i kanel och socker, åt för ett tag sen äpple med kanel och socker, och som 'middag' åt jag tomte gröt,  det var länge sen. Så gott! Eftersom träningen är inställt så ska vi gå ut och springa, får väl ta och göra det snart innan det blir för sent, fast det är det redan. Ska bara kolla klart på unga mödrar. Det är ju så bra! Aja, sen efter joggningen blir det varm dusch sen ner till ishallen klockan åtta. Per spelar.


 

 

Shitbulle

Kom nyss hem ifrån skolan, fick faktiskt skjuts av pappa. Stötte på honom på centrum så varför inte ta och åka med honom... Haha tro det eller ej, men det har faktiskt blivit mysigt på Märsta centrum, julgranen är uppe, julbelysningen och de flesta fönster är snö sprejade. Jag och elin gick hem sent ifrån skolan igår, då var det mörkt och jätte mysigt! Inte lika kul att gå ner för min backe nu när det är så sent, menmen.
Fick reda på matten idag också, Jag fick G, två pöäng ifrån VG, Samma som förra gången typ... Surt.

Ingen träning idag, inställd på grund av att det är för många borta, tillexempel Ekilla som har skooolbal. Jag är avundsjuk. Fast vi på Bergius ska ju som sagt ha en också den 18:e. Så får väl se hur det blir på den pyttelilla skolan.
En riktig slut bal för 9:orna ska vi iallafall ha, antingen tillsammans med Ekilla (kanske) eller så ska man typ få ta med sig en dit... Blir nog bra :-)

Fanny kom nyss hem med nybakade bullar som farmor har gjort. JUMMIII!



SG

Är hemma hos Per nu. Hans pappa och han kom och hämtade mig hos Elin. Vi skulle ju plugga jag och hon, engelska egentligen. Lyssnade bara på homelistningen sen blev det att skriva klart våran egna idrott som då är typ ruggby/doppboll fast på alla fyra. GRYMT. Nej men det vart mer skit snack än pluggning faktiskt. Alltid lika roligt och mysigt att vara hemma hos familjen Gustafsson ;-)
Är väl lite meningen att jag ska plugga nu också. Fast känner på mig att det kommer gå sådär när pär är här. HÄHÄ Han duschar nu, så får väl passa på lite.
Fan va jag skriver om pluggning. 'En sak att säga att man ska men en annan att göra det...'

Juste, Anna har ju äntligen skaffat blogg nu också! Wonderful! Tror den hette SHITBULLE.BLOGG.SE. Ballt name! Tydligen Madeleines idé. Typiskt henne ;-)

Engelska plugg kanske?

Käner att jag måste ta tag i det här med pluggandet? Yes.

Fick sova hos Per också. Helt otroligt snällt ju.
Boooring är det just nu. En tupplur skulle inte sitta fel direkt... En lång skön tupplur i min mjuka väldigt underbara säng.


MKL

Kom nyss hem ifrån skolan. Har varit en riktigt frustrerande dag. Läraren tog min telefon vid typ tio tiden i morse och sen dess har rektorna haft den hela dan. Så himla mycket regler. Okej man kanske inte får ha telefonen på lektionen men liksom att man inte få ha keps? Eller lyssna på musik under lektion? Nej det tycker jag ska vara tillåtet faktiskt.
Aja, matte prov har jag skrivit också. Gick väl sådär, hoppas på ett G iallafall. Förra hade jag ett poäng ifår VG, suuurt! Ärlig talat känns det som om jag ligger lite pyrt till till nationella som är snart.

Engelska prov imorgon, ska nog sätta igång att plugga lite snart, sen hoppas jag verkligen på att jag får åka hem och sova hemma hos Per, det är hans ända dag utan hockey på morgonen på torsdagar så... Det gick ju bra att övertala förra gången så varför skulle det inte gå idag? :-) 
 
SE YAAH!


 


!

Hatar dessa ständiga jävla regler

Godnatt


Vill till sälen iår igen...
 Mamma&Agnes, sälen

Vem kan det vara som ramlade av? Klanto(?)


24x2/11

Det är den 24/11 alltså 24 dagar kvar tills vi får lov. Som är helt underbart. Det är den 24/11 och betyder att det är precis en månad kvar till julafton. Gosh, i love this. Så himla trött på skolan nu. LOVLOVLOV!

Kom nyss hem ifrån hallen, har varit där sen jag sluta skolan kan man säga. Först träning sen dommarutbildning i drygt två timmar. Vi ska ju tydligen dömma redan i helgen på miniplan. Tyvärr går pengarna till lagkassan. Nej då, det är väl bra att vi får lite pengar dit också. Vi dömmer i Rosers och killarna i Vikinga. Typiskt att det ska vara så. Gissa om Jesper blev glad. JA. Han har bara fördommar om Rosersberg kan jag säga.

Tänt i pannan har jag gjort också. Herrigud va duktigt. Eller ja, mamma fick komma och hjälpa till efter ett tag men endå. Vi bor ju trotts allt på landet! Så nu väntar jag på att varmvattnet ska komma. Hoppas det inte tar för lång tid...
Horunge
Nej dax för lite läxor kanske? Vi som har så otroligt mycket. ;-)


skolanBergius...

Hola, kom nyss till skolan. Skönt att vara här i tid ibland. Vi börjar halv... Kan ju säga att jag är rejääält trött, mina ögen håller på att slockna när som helst. Inte bra.
Idag är det iallafall dommarkurs i vikingahallen. Lätt förtjänta pengar att dömma mini plan liksom i typ 20 minuter ;-) Så vi har bara inne träning idag, ingen fys.

Just nu längtar jag så grymt jävla mycket efter lov, jullov. Det är inte länge kvar dit nu. Mindre än en månad liksom! Vi ska ju typ ha bal här på Bergius som julavslutning. Haha... 
 
Want jullov och snö nu !

 



Blandat

Igår kväll efter matchen som vi förlorade med sex bollar så kom jag hem till en fet godis påse. Det kunde inte bli bättre efter en skit dålig insatts i matchen. För laget gick det bra men fan inte för mig. Men dom vi spelade mot är typ ett av sveriges bästa lag så...

Aja tillbaka till idag, nu sitter jag här i hallen, vi har preis tränat. Både inne och ute. HUR JOBBIGT SOM HELST. Och skol dagen har väl inte heller varit världens bästa. Mer än halva klassen har IG varning i musiken. Så jävla dåligt av läraren tycker jag. Allt handlar om att inte alla har spelat in en jäkla låt. Menmen.
Snart bär det hemmåt, ska förbi och hämta Per sen åker vi hem till mig. Myyys.
Så bye, ska ta och hoppa in i duschen nu.

 

 


Missar OneTreeHill...IGEN

Samling snart, dax att tagga till. Vi möter serieledarna. BYE


Okej, ingen taggnings låt men...

737

'Med handen på hjärtat, mitt liv e du'
Det är underbart att få vara bara din
Det är vackert att få se och röra vid dig
Det finns inget finare än du
Du är den personen som kan göra mig så lycklig bara genom ett ynka sms
Jag älskar dig. //



slö söööndag

vaknade för rätt länge sen nu. Har bara tagit det lugnt tillsammans med Elin nu fram tills hon åkte. Vi har haft typ 'ständig' kontakt med Anna från igår kväll. Vi skulle ju egentligen sova hos henne igår, med av någon anledning vart det inte så... Menmen ci får ta den någon annan helg.
Nu har jag precis gjort en favorit i repris, gjorde äpple med kanel och socker. Jag och Elin gjorde det igår kväll också, haha. Så gott! Sen har jag lagat nudlar till min sjuka syster också. Duktigt.
Snart är det match också, eller snart och snart. Den börjar klockan halv åtta i typ spårvägen. Roligt värre! Hatar sena söndags matcher. Känns klite små sent med en halv åtta borta match liksom... Aja, det är bara bita ihop och spela galet bra istället!

  Våran gooa 'maträtt'... :-D

Kista

En underbar dag tillsammans med flickorna, vi har som sagt varit och kollat bio i kista, New moon såklart! Den var helt fantastisk. Lite udda om man jämför med alla andra filmer. Den var verkligen inte sämmre än ettan. Dom är lika bra... Filmen slutade med att Edward friade till Bella. Åh kan det bli mer spännande? Ja... Men vafan man vill ju veta vad som kommer hända. Tänker ta och läsa böckerna för jag kan inte vänta på den tredje filmen.

Efter bion på väg till bussen stannade jag och Elin för att köpa tuggumin i en liten kiosk nära utgången. Vi ställde oss i kön och när sen Elin skulle betala:
Han i affären -Det blir 20kronor...
Elin -Äh, (letar i plånboken) asså jag har nog glömt mitt kort. Jag har inte det med mig(bankomatkortet)(Men hon hade kortet i plånboken bara det att hon tyckte att 20 kronor var mycket för ett paket tuggumin)
Han i affären-Okej
Elin-Är det okej om jag går och hämta ut pengar i aoutomaten snabbt?

HAHA!
Aja nu ska jag och Elin ta och sova. Godnatt :)

Fick inga bra bilder ifrån resten av kvällen... 

 


Good

Vi vaknade rätt tidigt idag, fick ett SMS av mamma om att Agnes var på sjukhus för att hon vartit blek i ansiktet och sovigt sen tre på dagen igår och inte kissat någonting plus att hon har 40 gradern feber. Men dom hittade inga fel på henne mer än att hon typ har någon slags influensa. Skönt...
Jag och Per har kollat twilight ett nu så nu är jag taggad på att se tvåan på bio ikväll!

Nej men ska gå och suuuuuula nu tillsammans med min pojkvän.
BYEE

GIRLS


love you chicks.


Mot hallen

Ska ta bussen upp mot hallen nu som vanligt på fredagar... Haha.
Right in this moment at Elins place.

På södergatan

Lugn dag idag. Fast den började faktiskt med stress. Som vanligt på morgonen. Vaknade typ 15 minuter innan bussen gick. Men det gick bra och jag hann.
I skolan var det lugnt, först lite SO sen bara matte. Vi skulle ju ha haft handboll också men eftersom vi skulle ta sprutan vart det inställd. Fast den där jävla sprutan fick i ju inte i dag heller. Så himla dåligt. Alla lärare sjuor och åttor fick gå i för hand för det fanns bara 80 doser. Aja det gör ju ingenting om vi går och dör i svininfluensan...
Så gick tillsammans med Per hem till honom efter skolan. Har faktiskt precis duschat och bara haft det mysigt.

Godnatt.

 Nattinatt allesammans. Sliten och trött. Bäst att gå och lägga sig. PUSS


rubriker är överskattade... ibland

Kom ut ur en underbart varm dusch. Så j'vla skönt!
Sitter och kollar twilight klipp, herrigud, jag är taggad på att se tvåan faktiskt. Vi ska se den dan efter premiären. Var väl fullt på premiär dan. Så det blir väl ett litet gäng som åker in och kollar på lördag. Wonderful.




Imorgon är det spruta också. Sist jag tog var på um och då satt verkligen Elin och nöp mig i foten för att jag inte skulle känna någonting, jag hatar verkligen sprutor, det har jag gjort ända sen jag var liten. Men man vill ju inte få svininfluensan så det är väl bara att ta den. Den är ju tydligen inte så jätte farlig... 
Menmen, dagen imorgon ska inte förstöras för det. För vi slutar typ kvart i 11, och det är fredag imorgon! HELG!  Veckorna går verkligen fort nu för tiden. Det gillar vi!


Goddag!

Min dag har varit fullspäckad. Den började som sagt med idrott i kolsta, sen två svåra lektioner. Jag och Elin hoppade över spanska och matten och åkte till älvsjö, gymnasiemässan. Hur mycket folk som hellst. Och helt ärligt känns det lite onödigt att åka dit. Det var inte direkt så att jag fick värsta inpirationen. Menmen. Resten av klassen ska dit imorgon, kan ju säga att det lär vara rääätt mycket folk där då. Men det är ju mysigt...

Efter mässan blev det att skynda som satan för att hinna till träningen. Så lugn och skön träning idag. En halvtimme som bara vi tjejer höll igång med och den andra halvtimmen höll Gustaf. Roligt.
Sen åkte jag och mamma förbi Willys för lite snabbköp och mötte kusinen där...

Nu ska jag iallafall äta lite smörgåstårta, MUMMMS!
BYE

 Vill utomlands nu! NUNUNU!!!

Snabbis

Goodmorning. Sitter och käkar fil med flingor för ovanlighetens skull. Dricker te gör jag också.
Trött som vanligt är jag. Fast det är väl rätt många som är trötta så här dax...
Vid ett idag blir det nog att jag Elin och mamma åker till älvsjö gymnasiemässan. Enligt Madde är det otroligt mycket folk där. Och varmt.
Aja, vi missar iallafall matte provet. Inte bra...
Nej dax att klä på sig lite kläder inför idrotten. I kolsta, suuck att det ska vara så långt. Menmen.
CARPEDIEM

Per ohlsson, föralltid. <3

X X X

Ibland önskar jag bara att allt var så lätt.
Lätt att säga att man vill att det ska vara lätt och bra men en annan att göra det. Klart att allting man gör är annorlunda jämförts med vad det ibörjan var. Dumt att uttrycka sig som om det vore dåligt, som det verkligen inte är... Men ibland känns det bara som om allt var lättare förut. Sommaren...

ÄH, jag är lycklig, och det har jag varit ända sen den dagen jag blev så innerligt kär i dig. Du gör mig lycklig...


Skolan

Gud va jag älskar att snosa, ställde klockan på halv sju och snosade till 25 över sju. Så underbart att ligga kvar i sängen när alla andra är uppe och härjar.
Fast kan ju säga att jag har varit otroligt trött nu i skolan. Haha vi hade till och med en vilo stund efter lunchen här i klass rummet då vår kära mentor satte på jätte lugna favoriter... Inte för att det vart så lugnt då. Våran klass tysta liksom... Nej det går inte.
Nu har vi iallafall rast, i tio mintuer, lika generöst som vanligt! Vi har hel dag block idag. SO. Vi ska typ skriva en uppstats som ingår i både SO och svenska. Den ska handla om 1900-talet. Och jag är en person ifrån Danmark. Detta är svårt kan jag lova!

Efter skolan blir det nog att träffa Per. Har ju ingen handboll idag! Ingen alls fakiskt... Rätt skönt.
Nej men Bye, måste arbeta!


Tidigt godnatt


-

Hur löd ditt senaste SMS och till vem? Per, - Skulle vara underbart!<3
Vem var den sista du träffade? Camilla, Madde, BM om man inte räknar med familjen
Vem är din bästa vän? Mina tre bästa vänner, EMA Elin Madeleine Anna
Hur lång är du? 1.68/69
Vilken var den senaste film du sett? heart break hotell
Vem ringde dig senast? Mammamo
Vad är dagens planer? Plugga, Sova
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
Får du allt du pekar på? Nej verkligen inte...
Har du pojkvän/flickvän? Ja, underbaraste
Vilken ögonfärg har du? Blå/grön
När vaknade du idag? Halv sju...
Vilken är din favoritplats? Pers famn
Vilken plats föredrar du minst? Nu för tiden, skolan
Är du bortskämd? Nej
Vad skrämde dig som barn? Mormors kylskåps grej.
Sportar du? Ja, handboll
Vem fick dig att skratta senast? På riktigt, Miranda Berge
Sover du med eller utan kläder på dig? Varierar
Hur många kuddar har du i sängen? tre
Har du någon gång spytt på fyllan? Nej för fan
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara lite, resten spendera på olika saker
Tycker du om kinamat? Jätte gott!
Tycker du om kaffe? Bara kall, eller ja Caffé coler.
Vad dricker du till frukost? Antingen ett stort glas juice eller te. Beror på humöret...
Sover du på någon särskild sida? Mest på vänster tror jag
Tycker du om att mysa? UNDERBART!!!
Är du en beroendemänniska? Nej det tror jag inte.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej inte känner direkt.
Vill du ha barn? Såklart!
Kan du några andra språk än svenska? Engelska och liiiite spanska
Föredrar du havet eller en pool? BÅDE OCH!
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder?
Äger du dyra smycken? Tror jag väl
Vad var det senaste du stoppade i munnen? En napp godis
Vem är den roligaste människan du känner? Känner många roliga
Välj ett ärr på din kropp? Handleden
Vad har du för ringsignal? Moa och Matildas garv... Faktiskt.
Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej men syrran har.
Flirtar du mycket? Nej
Vilken var den senaste bok du läste? Tillsammans
Läser du dagstidningen? sometimes
Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp
Dansar du i bilen? Nej?
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min autograf
Vem tänker du alltid på? PERPERPERPERPERPER
Vad gör du om ett år? Går på ett roligt gymnasium
Kan du sjunga eller är du tondöv? Helt tondöv är jag väl inte...
Sanna vänner eller ljugpottor? Dum fråga...

Mitt nya ord är att säga oj.

Hola amigos, har precis käkat mammas thai mat. Suuuper hungrig så här efter träning. Så nu sitter jag och äter nappar. Så gott! Tror att jag måste börja läsa min SO snart. Vi har nämligen block i SO i tre veckor nu. Faktiskt lite dåligt upplaggt, vi har typ bara haft SO och NO nu de 6 senaste veckorna minst...
Åkte med gudmor Cammila hem idag efter träningen. Vi satt och snacka läxor, egentligen är det hur mycket läxor som hellst. Två/vecka i spanska, engelska, matte, block och kanske svenska. Aja, jag har aldrig gjort så mycket läxor på en vecka iallafall så...
'Horunge'
En efterlängtad sak som jag fick reda på idag var att det är bestämmt med raqulett det tredje december. GRYMT! Det är ju nämligen traditionellt med en raqulett middag varje år.

tidigt

Godmorgon allesammans, sitter i skolan och äter frukost just nu. Taggar inför en lång skoldag... Naaaaat. Nej men skolan lär ju gå snabbt idag. rätt långa raster och bara fem lektioner.
Efter skolan blir det handboll direkt, Anna ska åka direkt idag. GREAT! Mycket skönare att åka direkt till hallen iställe för att åka hem, känns ju lite stressigt.

Somnade med leende på läpparna igår kväll. Underbart att man kan bli lycklig av bara några få ord...


i love you


ullared

väldigt dåligt jag uppdaterar nu, haha ska bli ändring på!
Sitter och kollar Ullared medans jag försöker skriva klart min svenska gånger två. HEJA MATILDA!
Träningen idag var faktiskt jätte kul, mycket fart. Nytt med tre två ett. Grymt ju...

Snart är det ju dax för twilight-the new moon. Fan taggad som fan. Fast skulle vilja se ettan en gång till så att jag verkligen hänger med på bion-tvåan sen. Trodde faktiskt inte jag skulle fastna för twilight. Men när jag såg det hemma hos ElinS var den grym. Vart ju imponerad. Nej så nu vill jag verkligen se tvåan!

Kanske dax att lägga det här på hyllan för ett tag och ta tag i svenska?...Ja.
Vi hörs!

PLUGGPLUGGPLUGG

Har stannat hemma ifrån handbollen idag. Hade hur mycket plugg som hellst fick jag redag på typ igår kväll. Jag har ju fan ingen koll på saker. Får ta och skärpa mig!
Ska iväg till skolan till 12, så tar väl tio i bussen. Vi har bara tre lektioner. Var av två som vi har förhör på tror jag... Sen väntar handboll klockan fem. Först inne sen ute. Taggad!
Nej men nu ska jag fortsätta plugga lite mer spanska och engelska. Mina ögon håller typ på att slockna men annars går det bra...
CARPEDIEM!

När ska du inse att vi vet vad du håller på med? Tycker synd om dig tjejen...


863372278


Hola amigos

Dåligtdålig upptatering. Har inte hunnit med liksom...
Nej men igår gick jag iallfall hemmifrån mig till stationen, och det regnade! Jag gick som en nunna för att inte bli dyng blöt i hela ansiktet. Men annars var det mysigt att gå... På stationen mötte jag upp Per. Vi skulle hyra film, tog väl en cirka 45 minuter att välja. Sen tog vi bussen hem till mig. - MYYYS KVÄLL.
Aa och idag har jag spelat match. Vi vann med åtta bollar mot skogås. SÅ JÄVLA SKÖNT!
Nu sitter jag här hos Per, kollar lite one tree hill. Som jag missat de två senaste gångerna.
Nej hejdå. :)))

JULIA

Julia i kort eller långt hår? Anna tycker ju verkligen inte att hon ska klippa sig eftersom hon har så fint hår nu. Själv vet jag inte riktigt... Båda passar nog... Hmmm.


Rubriken

Min fredag
Vi råkar heta samma-MatildaKarin.  Jocke råka trilla på coopan
  


AES och Elin i ishallen                          Alla utom jag sover...
  

Nu till min lördag, vaknade som sagt upp hos Anna. Klockan typ ett vaknade vi. Ur skönt att sova, mysigt var det också.
Aja vi åt pannkakor till frukost. Har nog aldrig varit mättare. Har absolut ingen mat lust just nu iallafall, och kommer inte ha på länge... Men det bar hemmåt runt halv fyra. Så nu sitter jag här och bloggar. Bara sitter vid datan och slööööar. Det är ju hemskt skönt ibland. En dusch ska jag ta snart också, gud det behövs, en riktigt varmvarm dusch:))
Sen blir det nog att jag och Per träffas mot kvällen. myyyys

Bye, ska duscha!

if i say you are the one, would you belive me?

Min dag har varit kul. Efter skolan bar det av hemmåt en jätte snabbis, kanske 20 minuter bara? Sen var det dax för fotboll i hallen. Sen hemmåt igen för att äta. Nej men sen åkte jag tillsammans med mamma och Fanny på herrmatchen och mötte upp massa folk där. Faktiskt rätt mycket folk där idag. Dom mötte ju trotts allt Djurgården. Jag såg bara ena halvleken och jag tycker att den var riktigt bra. Men den slutade tydligen med att Skånela förlora med 4 bollar typ och pappa fick röttkort? Inte bra...

A efter halvleken gick jag tillsammans med Anna, Elin och Madde till ishallen för att kolla på Per. (och respektive) haha...
Och nu sitter/ligger vi här hemma hos Anna, har kollat på the proposal eller va den nu heter och har käkat grymt med gooodis. Gööt.

Kan ju säga att alla utom jag sover just nu, lyckat...



Fredagen den 13

läskig dag... Haha nej då, dagen har faktiskt börjat väldigt bra. Eller jag hoppas det, för vi hade nyss NO prov. Kändes inte direkt som om det gick grymt. Kanske ett G? Och det skulle jag vara nöjd med om jag fick, NO är liksom inte min starka sida. Egentligen tycker jag att det är rätt onödigt med NO, menmen...

Snart har vi matte sen lunch och sen bara handboll kvar, slutar klockan ett. SÅ SKÖNT!
Efter skolan bär det hemåt snabbt, måste göra iordning lite grann i min kära rum, men sen tror jag att det blir vikinga hallen för att kolla på fotbollen. Haha...

Lyckliga fredag säger jag bara. BYEE

NONONONONO

Ja, allra överst på min lista står NO, måste verkligen ta och plugga lite nu.
Så vi höres senare!

BTW

UNDERBAR KVÄLL IGÅR!

Im reading very well

Aa jag har precis suttit och läst maddes blogg, högt alltså. Mycket bra faktist. Hon och hennes hahah.
Aja nu sitter vi i hallen, komprecis ifrån skolan, jäätte seg dag har det varit faktiskt. Typ halva klassen satt och sov på sista lektionen, fast det var ju i och för sig jävligt kul.

Vaccinera oss, det ska vi tydligen inte göra imorgon heller... Alla dosorna eller va fan det heter hade inte kommit så vi ska göra det någon annan dag. Får se när det blir. Tur att det inte blev imorogn iallafall. För det är ju trotts allt fredagen den 13. Och då kan ju allt gå fel. Haha...
Men den ska iallfall bli av, till och med Anna ska ta den nu, hon som var imot den så otroligt mycket. Hon har väl blivit rädd utav alla myter. Jag tycker det är bra att vi tar dom faktiskt...

Nej men nu ska vi gå och bya om till handbolls grejer, idag har vi bara inne handboll och ingen fys, rätt skönt!
BYYYYE


fovorit i repris

Jag är riktigt förvånad just nu faktiskt. Pappa lät mig sova borta på en vardag, helt otroligt ju. Underbart!
Så nu ska jag ta mitt pick och pack och dra mig mot Per snart, Eller aa halv nio skulle han vara klar typ. Mamma får ta och skjutsa, hon är ändå igång med bilen, kommer hem ifrån träning runt den tiden tror jag.
No pluggandet har fått lite uppmärksamhet, men det riktiga plugget får vänta tills imorgon, provet är ändå på fredag så.

Faktiskt har det varit rätt lugt i skolan med läxor den här veckan. Det är ju verkligen tummen upp! Det brukar alltid vara jätte mycket läxor och prov, och det är så himmla jobbigt när man knappt har någon fritid. Om man säger så här, fritiden går ju lugnt före läxorna. Så ska det vara. För vem vet, jorden kanske går under 2012, då har man pluggat allt i onödan.  (haha).
Victor är riktigt rädd för det där med 2012, han börjar snacka om att bygga en egen raket eller va fan det heter och åka upp till rymden. Så kul...

Just nu är jag lycklig.

GUD VAD JAG SAKNAR DEN, MIN LILLA RÖDA!


Inställt

Det var ju meningen att jag skulle åka in till Uppsala tillsdammans med Jossan och Sofie, men nej. Hade vekligen ingen 'motevering' till att åka dit. Tror inte jag tänker gå på den skolan iallafall. Den verkar vara som Bergius. Nej men ärligt talat kommer jag nog hammna här i mästa, någon inriktning. Hellst handboll!
Precis käkat pappas jätte gooa mat, Gudmor och Johanna kom också förbi, så alla vi utom Johanna har ätit...
Har faktiskt skrivit klart mina sexnoveller i spanskan idag också, så skönt, nu är det bara No:n kvar. Suck.


Bara för att pappa lyssnar som en tok på PattySmith because the night. Fast här är cascada... Haha pappa har typ nyss kommit på att youtube finns, han är fascinerad att allt finns där. Haha.
Cascada- because the night

Skola dygnet runt

10 minuers rast, generöst liksom. Nej verkligen inte,  snålt som f'n.
Imorse vaknade jag utav att jag låg och grät faktiskt. Och jag kan säga att det var hemskt. Så jäklans dum mardrömm. Läskig och bara allmänt jobbig. Trodde ju att det var verkligt när jag vaknade... Usch va jag hatar mardrömmar.
Nej nu ska vi snart gå in på lektion. BYE!

SVÅRT!

Alltså alla dom här gymnasie katalogerna och papprerna gör mig ju så osäker. Innan allt kom på posten var jag ju nästan säker på vad jag ville. Men nu, herrigud det finns ju hur mycket som hellst att välja mellan.
Märsta vore ju rätt skönt att gå. Men ändå kul med lite förändring. Skulle faktiskt vilja gå i uppsala. Det är ju rätt så nära, typ 20 minuer med tåget? 

Det jag är mest intresserad av just nu är nog arlanda faktiskt, att gå Elit handboll! Underbart att få träffa pappsen hela dagarna då liksom, både i skolan och på handbollen i laget! Madde går ju där och hon säger att hon träffar pappa mer än sin egna pappa. Så det blir isåfall väldigt mycket träffa pappa då.
Aja, ska ta och läsa igenom dom här papprerna nu. Kommer ju nya varje dag känns det som.

'I WANT TO BE FOREVER YOUNG...' true 

Jordin sparks SOS



Har precis kommit hem ifrån träningen, faktiskt jätte kul träning idag. Kände tagget liksom. HAHA!
Nej men nu sitter jag här, har precis ätit nudlar, yoghurt med jätte söta flingor. Fan flingorna dom gjorde ju så att man blev sugen på att äta.
Informationen för Lundellska var tydligen inte idag. Den är imorgon, både Jossan och Sofie är sugna på omvårdnad. Så man blir ju själv lite mer sugen när det är kompisar som vill gå samma linje. Tråkigt att gå helt ensam... Fast som sagt jag tror att jag kommer hammna på Arlanda när sommaren 2010 är slut. Och det verkar ju bra där också, så varför inte? :)

school

Jag trodde att skolan började 10 över 8. Men nej, jag stressade i onödan hemma för vi börjar halv. Suck. Nej då det är i och för sig skönt såklart.
Vi har bara idrottslektion nu sen SV/ENG och sen block. Kul dag!
Har tänkt på det här med att färga håret nu. Och fan, jag tror jag har blondt den här hösten. Känns onödigt att färga nu. Bättre att jag gör det direkt efter nästa sommar! Så, så tror jag att det blir för min del. Men därimot har jag hört att Elin kanske ska färga brunt, Det skulle faktiskt vara så grymt fint.

Okej den här bilden kanske inte är så tydlig men...


snabbt

Godmorgon, aa jag är nyvaken och ser ut som ett monster. Hoppas pappa kan skjutsa mig till skolan idag. Annars hinner jag verkligen inte göra mig iordning. Måste gå om 20 minuter isåfall. Så nej jag måste åka med pappa.
Har precis ätit fruktsallad, så himmla gott på morgonen.
Idag är det handboll igen så det blir väl att man åker direkt till hallen som vanligt. 
Nej bye nu ska jag göra mig klar! CarpeDiem

Min livsglädje är här




quicksand

Kommit hem ifrån skolan nu, rätt skön dag faktiskt. Fick reda på att jag fick ett och ett halft poäng ifrån VG på spanska, i'm proud actually. Hade nästan inte pluggat ett skit så.
Nej men nu ska jag skriva svenska, sen drar jag mig nog till Per. Vi har ju inställd träning idag. Vi hade änså en och en halv timme handboll i skolan så det gör inte så mycket.

I skolan på fredag ska jag ju då vaccinera mig mot svininfuensan. Är tvungen. Så vi får väl se om jag är normal på fredag. Hoppas jag inte får någon 'bi effekt' att jag går baklänges liksom... Nej men jag tror det är rätt liten chans att det blir så faktiskt. Haha.
I hope it goes well!

Bye nu ska jag äta.

godermorgon

Har precis vaknat upp ur min skönhets sömn... Nej då, inte direkt.
Snart har vi handboll i kolsta med Janna. Haha Tomas har anmält oss till skol SM, och vilken jävla lottning vi fick. Typ tyresö, irsta, gustavsberg och skurus skolor. Det är ju grymt bra lag, så vi får väl se hur det går...

Klar med min garderob blev jag också. Eller aa ena iallafall. Men det var faktiskt inte så hemskt att städa ur den. Skönt att ha lite ordning faktiskt ;)

Nej nu är det skol dax, ska göra mig iordning. CarpeDiem

JACKAN


Min Söndag, dålig uppdatering

Aa vaknade upp tillsammans med världens bästa. Han Skulle egentlign bara komma och hämta sin data som han glömt. Men det blev att vi körde övernattning. Haha
Vi åkte här hemmifrån vid 12. Jag alltså. Skulle på match. I Nacka, vi hade två matcher, vann första och förlora andra så det var väl okej. Efter matcherna åkte jag och Elin direkt och köpte MIN jacka. Gud så underbart att ha den i mina händer! Som jag längtat. Fast den var inte lika glänsig som jag trott att den skulle vara, men den var snygg ändå!
Sen åkte vi till ishallen ock kolla lite hockey. Per gjorde ett mål och fick matchstraff. Grymt...

Nu har jag verkligen två måsten innan jag går och lägger mig, ska göra iordning min vackra garderob. Som absolut måste vara klar innan 24.00 idag. Sen måste jag skriva klart min svenska redovisnig. Eller bokressension. Så jag får väl se när det blir godnatt för mig. Har ju ändå sovmorgon så det är skönt.

Nej nu ska jag ta tag i mina sysslor. Wonderful!


Juste det är ju farsdag idag också, Grattis till att du är fader, fader.
Han fick faktiskt frukost på sängen av oss barn i morse, nu har han fått en bok och rakhyvlar. Och en väldigt gooood middag!


im tierd of being tierd

Är sjuk trött nu. Skulle egentligen träffat tjejorna. Men det börjar bli lite sent för mig nu. Är sjukt trött plus att vi har match imorgon så...
Agnes R skickade nyss bild på hennes hår som egentligen skulle ha blivit mörk blond när hon färgade det igår. Men det blev brunt, jätte fint faktiskt. Vi pratar nu om att jag också ska färga, men fan jag vet verkligen att jag kommer ångra mig direkt efter julen. Då kommer jag vilja ha blondt igen, och så blir det en sommar med orange hår... Igen.
Nej antingen tonar jag brunt eller så färgar jag brunt nästa höst, direkt efter sommaren!

Elvis and Lisa Marie VS Tove Östman

Jag tycker att Tove lätt höll klassen med orginelet.



När vi satt framför TV:n igår och kolla Idol fck jag verkligen rysningar när Tove sjöng. Hon fick ju rätt mycket kritik. Det tyckte jag var helt fel. Hon var grym! Hon är liksom bara 16år, helt sjukt.


LOOKING FORWARD

Har ju fått reda på att delar av mina jobb pengar finns kvar. Och just nu är jag jävligt sugen på att åka och shoppa. Var nyss inne på ginatricot, dom har fan nya kläder hela tiden. Så jäklans snygga! Hittade en svart tunika, med typ en 'kedja' vid halsen, den är pösig. Precis som jag älskar. Kan ju inte kopiera bilder därifrån så kan inte visa. Men den var iallafall ur snygg.
Vi ska ju som sagt till Nacka imorgon och spela handboll. Så då ska jag passa på att köpa min jacka på nackaforum. På Zara, jätte billig faktiskt för en vinterjacka. 800:- tror jag. Ur snygg. Så när man ändå är där kan man ju passa på att köpa tunikan på ginatricot. Två flugor i en smäll liksom.


Här är jackan ifrån Zara jag ska köpa imorgon. (Hoppas jag verkligen)




Tog en lite suddig bild på tunikan ifrån Gina. Den ser nästan lite nunnig ut. Men det är väl charmigt...
 


GRATTIS AGNES!

Per har precis åkt, han skulle på match. Så nu sitter jag här och äter. Hamburgare, MUUUMS!
Snart kommer väl Agnes små gäster. Barnkalas här hemma då. Jätte roligt! Senare på kvällen tror jag att jag ska hem till elin och mysa lite med flickorna. Får väl se hur det blir.

Har fått tillbaka min kamera nu, så lycklig! Så nu ska jag börja ladda upp mer bilder. ;)

Grattis surpuppan!


i used to

Jag Elin och Anna åkte faktiskt upp till Madde i hallen och kollade på den 20 minuers långa fotbolls matchen. Dom vann med 5-1 faktiskt. efter det gick vi och käka vi tjejer. Sen kolla vi amrikanska fotbollen, kuuul.
Nej sen gick vi hem till Madde och Marcus, jag och Elin. Kollade lite idol sen blev vi otroligt godis sugna. Så vi skyndade snabbt ner till coop på 10minuer och handla. Skit snuskigt godis men...
Sen mötte vi upp Per. Tidsopptimist som han är så fick vi vänta och frysa utanför han. På vägen mot M&M hände någonting väldigt strange. Några riktiga fjårtisar fråga om cigg. Vi gick dit, och helvete va fulla dom var. Tre stycken som verkligen inte visste vad dom höll på med. Tyckte så synd om dom faktiskt.


Asså det här med 2012 är ju riktigt läskigt. Med Maya folket och skit. Deras kalender tar ju tydligen slut 2012 den 21 december. Usch. Haha här är då deras såkallade kalender...



K L A R ! ! !

Nu är jag klar med min sysslor här hemma, eller ja jag har städat med inte rensat garderoben, det får vänta. Jag har iallfall varit duktig och städa halva huset. Jag och syrran liksom. Feels great!
Nu ska jag göra mig iordning för att åka upp till vikinga hallen och kolla fotboll. Haha, Har ingen aning om vad det är för lag. Per skulle iallafall spela. Madde är ju redan där så man får väl ta och hurry up dit nu.

Sen tror jag att jag och Elin ska följa med Anna och kolla amrikansfotboll, har typ sett det en gång förut. Och då fattade jag typ ingenting om vad som pågick. Så får se om jag fattar någonting den här gången. Malin skulle också dit så hon får sitta och lära mig.

Nej måste gå och göra mig klar om jag ska hinna till tio i bussen. Jag måste hinna.
Fast måste säga att jag är grymt hungrig. Kanske blir SS efter matchen? :D
BYEE FOR NOW!

Come on get higher


HOLA

Sitter i skola, har 10minuters ynka rast. Vi har precis skirvit NO test, och jag känner på mig att det inte gick så värst bra. Iår har vi ju nationella i NO också. Helt sjukt tycker jag. NO är väl inte så jävla viktigt...

Snart har vi matte sen lunch och sen bara handboll kvar, så skönt med fredag. HEEELG!
Efter skolan måste jag hem direkt och städa, enligt min mamma så kommer hon dra in på månadspengen om jag inte har städat ur min garaderob senast 24.00 på söndag. Så det är bara att ta tag i det och göra, det kan väl inte vara så jobbigt...

5 månader tillsammans med Per idag också, underbart älskling.


...

Har tappat bort mina absolut favorit örhängen. Blir så jävla arg när man slarvar bort saker. Känns så onödigt liksom... Mitt puder har gått sönder också. Ligger i typ tusen delar. ÅÅHH! Nej nu tänker jag gå och sova. Är skit trött. Har bara suttit och verkligen slööööat framför datan nu sen jag kom hem ifrån handbollen. Känns som bortkastad tid. Menmen.
Föresten imorgon är det fredag också. UNDERBART!

Har tänk på att verkligen färga mitt hår brunt nu, eller ja tona ska jag göra först. Antingen det eller så färgar jag mitt nuvarande hår blondare. Är väldigt trött på detta hår som sitter på min skalle just nu. Fast enligt min mamma Louise Wallmo fungerar silvershampoo väldigt bra på oranget hår.

HAHA! Tur att jag har min favvounge kvar...
Haha fy fan, bilden är tagen i sjuan. J*vla fjårtisar.


you

Jag kan ju säga att jag fastnar för nya låtar varje dag. Beroende på mitt humör, haha. Alla tre Anna Elin och Lollo har jätte bra musik. Så det är ju perfekt att ha fått tillkaba det gammla minneskortet. Som då min snart sjuåriga lilla syster Agnes hade snott.

Min lilla vovve Yeppe fyller år idag. 4 år, haha Grattis Pipen, och faktiskt min kusin också, fast då 18år. Grattis!

TikTok




Så som Du behandlar andra blir du behandlad tillbaka, tro inte att jag tänker fortsätta anpassa mig längre.


min torsdag

Har inte hunnit upptatera någonting idag. Har helt enkelt inte hunnit med. Har varit skola sen handboll. Som vanligt då....
Idag kan jag hålla med om att det faktiskt snöade. Hur stora snöflingor som hellst ju. Vill ha den riktiga vintern här nu! Elin pratar hela tiden om att redan börja jul baka, själv tycker jag att det är lite tidigt. Fast snart är det ju första advent så det börjar faktiskt bli lägligt. Vi pratat om att åka in till stan under juldagarna och julhandla, fika, ha tjocka vinterjackan på sig. Gud va jag vill ha vinter nu, riktig vinter!
I helgen ska vi åka och spela match i nacka, så då hade jag tänkt att åka in och köpa min jacka på nackaforum. Det är verkligen dax att köpa den nu. Har ju velat ha den hur länge som hellst nu känns det som.
Nej nu ska jag äta, bye!

varför?

Varför känna såhär?


i am a litle bit on the way whit my spanska

Aa nu har jag översatt en text på typ två sidor (kanske lite att ta i men det var mycket) på spanska till svenska. Snacka om tråkigt, tråkigt tråkigt!
Nu är det bara att plugga in den långa texten i min lillalilla hjärna och sen plugga lite på grammatiken som vi också har...  Fast den är jag lite mer säker på. Haha jag sitter och skriver om min spanska, det måste vara någonting fel.
Menmen, snart kommer Per hit. Det blir ofta att vi ses sent på kvällarna nu för tiden. Äh det är lika bra det.


PLUGG

Först upp på göra listan blir att plugga. Måste verkligen plugga spanska. Har prov imorgon och jag kan som vanligt inte ett piss. Men det gör ju inget.
Kom hem för ett tag sen, och shit va mörkt det har börja blivit nu. Inte kul att gå i våran skog typ bara runt fem tiden. Det är ju hur mörkt som helst.
Aja, efter en heldag block i NO idag tyckte jag och Elin att vi var värda lite fika, vi gick och köpte fingrar och kokosbollar.
Idag kom Ludde till skolan, han var inte där igår och ingen visste var han var. Och det visade sig idag att han hade varit och spelat in en reklamfilm för hemtex igår. Så om några veckor får man se sjärnan på tv!
Nej nu blir det spanska läxa att göra, bäst att göra den innan Per kommer hit. För då blir väl ingenting gjort?


 


Fy fan vad jag saknar det!

Så himmla udnerbar vecka tillsammas med brudarna i Göteborg. Silver liksom!



Lite tydligare bilder kanske...





at home

Kom hem nyss, jag kollade tillslut herrarna. Men dom förlorade med typ tio bollar. Ingen rolig match alls!
Har precis öppnat en hel drös med brev om information om olika gymnasium. Jossan har faktiskt koll på det här med omvårdnads programen, härligt att någon har koll. Så jag och Jossan åker förmodligen in till uppsala både tisdag och onsdag om jag inte har fel. Mathilda Kalla kanske också skulle med.
Det här med gymnasium valen ändrar sig varje dag för mig. Ena dagen är jag otrolig taggad på omvårdnad och ena elit. Vi får väl se hur jag känner efter jul då jag tror man söker in?
Tur att Jossan iallafall också är intresserad om omvårdnads programet!


Dit blir det på onsdag nästa vecka!


HEEEEJJJ BLOOGGGGEEEN xD <333333333333333

Gästen Jocke<3 här!!! Dagen outfit består av ett par mjukisbraxer och min tighta tröja xD !!!! vi hänger i hallen och har en underbar tid tillsammans xD <3333333
Dagens Dikt:
Jag är omringad.
Fan vad ljust.
Smakar mint.
Jag är en pärla.

Dagens Snygging är Per Ohlsson , han är bara det för att jag en rädd att han ska bli sur om jag bloggar här.

Haaaaa det bääässsttttt!! xD xD xD <33333333
xoxo



kossan

Hejsan, nu är äntligen skol dagen slut, så piss tråkigt med NO. Menmen nu är vi i hallen, ska väl snart byta om. Är i hallen.
Funderar på om jag ska kolla herrarna sen i käll. Får se om jag orkar. Måste plugga lite också!
Nej men ska inte skriva mer nu. Skriver ikväll istället!
Kvällens inlägg kommer tillägnas till Joakim Fagerlund.

KALLT!

Godmorgon, det är hur kallt som helst här hemma! Sitter och fryster som en ko!
Snart skola, jag och Elin ska ta 20över bussen istället för 10i idag, det betydde 10minuters extra snosning. Haha underbart! Vi har ju inte ute idrott vid ishallen längre nu när det är så kallt, så nu har vi teori inne med Erik.
Nej men borde gå och klä på mig, jag tänker ha någonting riktigt varmt och skönt, blir väl mjukis käldsen idag...
CARPEDIEM


Hemma nu

Hemkommen ifrån hallen nu. Har precis duschat. Riktigt sköönt!
Skulle egentligen till Per, men var tvungen att vara barnvakt, får se om han kommer hit istället. Hoppas det. Det är alltid lika underbart att få träffa honom.
Madde har då fixat till lite här på min blogg, jag tycker den är fin! Det ända är det rosa som vi inte hann få bort. Plus att kommentererna och de syns inte för det är vit text. Herrigud, hon är verkligen duktig på det där med att redigera designen, hon vet typ precis vart hon ska trycka. Jag som inte fattar ett piss sitter bara som ett fån och säger hur jag vill ha det... Ja Madde hon är duktig hon!
På vägen hem ifrån hallen åkte jag med Elins pappa, Vi lyssnade på den här låten. Så himmla gammal, och bra!


Är i hallen

Måste ju bara lägga upp en bild på våra jätte snygga match tröjor. Okej nu är det svart vitt, dom är egentligen gula med röda ränder. Så jävla snygga. Vi ser ut som clowner, och det är ju såå charmigt!
Aa skolan har varit heelt okej, dagen har gått fort faktiskt. Med tanke på min inställning till skolan så var det faktiskt rätt kul. Måste verkligen ta tag i skolan nu. Så säger jag innan varje temin eller efter varje lov, och tror ni att jag skärper mig? ...Nej. Jag kan bara inte sitta hemma och bara plugga, det känns som typ det tråkigaste som finns. Och det är det väl. Menmen, nu ska jag iallafall ta tag i min skolgång.
Ska snart ta och byta om till handbolls kläder. Så vi hörs!


skola

A idag är det måndag och betyder skola, slut på höstlovet. Nej men nu är det bara att se fram emot jul lovet, och det är faktiskt inte så långt kvar, typ 60 dagar eller någonting sånt.
Sitter och äter frukost nu, borde snart börja sätta på mig handbolls kläderna. Dagen börjar ju med handboll med Janne i en och en halv timme, det är kul! Sen har vi bara tre lektioner. Så skönt!
Nej nu ska jag göra mig iordning.
CarpeDiem


Jag har världens underbaraste pojkvän

.

jag är pissed off på Pers data nu!

Ja, jag hade skrivit ett helt nytt långt inlägg och det bara raderades. Jävla skit.

Vi förlorade våra två matcher idag. Men det var ändå bra, för dom vi mötte första matchen var rent ut sagt kärringar. ja, stora som huset. Vi förlorade ändå bara med två bollar. Andra matchen förlorade vi som sagt också, med typ tio billar... Äsch.
Efter matcherna kollade vi på sista landskampen, sen bar det iväg till älskade Per. Vi åt på Göstas restaurang, gott! Sen spelade vi bil spel på tv:n. Gissa om jag vann överlägset? JAAA! Även fast jag typ aldrig har spelat förut...
A och nu sitter jag hemma, ska snart gå ut lite med Yeppe. Och sen MÅSTE jag göra klart min Svenska. Är nästan klar. Måste bara få in den, det är ju redovisning.


gooooooooooodmorgon

Tidig uppgång för min del idag då. Jag fattar egentligen inte idén med att ha samling en och en halv timme tidigare? Det är väl ändå onödigt... Aja, jag är sjukt taggad ändå! Idag är det ju dam juniorer vi möter, och spårvägens 93or. Så det kommer nog bli svåra matcher.
Söndag 1 november
09.45 Uppland - Westermalm DJ, A-hallen
12.00 Uppland - Spårvägen F93, B-hallen
Föresten fick vi våran 'overalls tröja' igår. Inte match tröjorna för dom hade DJ, dom var faktiskt helt okej, kanske inte direkt som spaniens men aa...
Nej nu ska jag göra mer te. Vi hörs senare!


RSS 2.0