if we were here

Kom hem ifrån hallen för ett tag sen, har setat och kollat trim SM, faktiskt roligt att kolla på. Kan ju säga att jag är totalt såld på Avatar seen igår kväll. Ja, kvällen blev kanske inte direkt som tänkt, men den blev lyckad! Vi bestämde oss för att åka och hyra film, vi tjejer då och mamma. Vi skulle ha kollat på den blå lagunen, men den fanns inte så vi slumpade en fim och de blev Avatar. Grymt fin film!

Ja nu orkar ja inte skriva mer, och ni orkar inte läsa min über dåliga blogg;) SEE YAH


klart

Kom på att vi är klara med ALLA nationella nu! Iallfall jag. Och de är ju underbart! Nu är de bara en massa inlämningsuppgifter kvar, dom gillar vi inte kan jag säga. För jag är en sån person som alltid vill göra sakerna i sista hand, och tillslut blir det inte av... Aja, bara ynka en månad kvar nu, fyfan så skönt!

Våran första 'träning' hade vi idag, vi hade mest genomgång om sommarfysen sen lite om pulsklockor, så nu har vi testat do, och dom är skit roliga. Haha skämt och sido. Efter all genomgång och lie joggning stack jag Elin Elin Jossan och Anna ut på en till liten kortare runda. Och de var urskönt!

Nej nu ska jag gå till säng. Har inte gjort så mycke den här kvällen. Godnatt!


NU ÄR ALLT KLART! :D

WIIOO

Grattis Agnes, hon vann! Alla grenar utom en då hon kom två med en centimeter i längdhopp. Grymt!

Ja, idag har varit en great day. Har hunnit med mycket, förtuom pluggning... Suck på skolan nu! Vill bara ha sommarlov. Utomlandsresa svävar i luften också. lalalala!

Baby har precis tränat klart sitt godnattpass. Nu blir det CSI, sen sova, sleepwell cyckelställ!


SS

Mamma är på musträff, pappa är på herr middag, jag kom nyss hem. Hem till två små systrar, en som vunnit två av tre grenar i SigtnaKampen, i längdhoppet så kom hon två då hon förlora med EN centimeter. Agnes, hon är duktig hon! När jag var liten höll ja också på med det där, kom trea i tre år. Fanny gjorde det också, vann två gånger. Haha så jag blir nog sämst i familjen ;-)

Gårdagen spenderades hos Elin, mysigt med tjejerna, sen kom på så vi åkte till honom och sov. wonderful.
Nu ligger syskonskaran och kolla på SM finalerna i handboll, sen måste jag tatag i min pluggning!


NU: ELIN

Kom precis hem ifrån en tre rätters middag på tre små rätter. Alltså kina mat, och jag är mätt, SOM FAN! Hurryhurry till Elin nu, sen kommer tjejorna. sen blre sova hos Per tror jag;) PUSS


HURTGUBBAR...

Ja, så kallade Louise Leif Wallmo oss för idag. Jag, Elin och Anna stack nämligen ur och sprang, sen körde vi fys inne. Faktiskt jävligt skönt att ha det gjort nu, slipper man tänka på det. ;-)
Idag har jag och Elin också haft de muntliga nationella. Gick verkligen PISS dåligt. Verkligen! Men so what?


Ikväll blir de myskväll med brudsen, vi ska iallfall göra iordning fruktsallad och mysa lite framför en film kanske? Senare vet vi inte än. Träffa Madde får vi göra då också. Haha vi har mycket att prata om!

Sitter föresten vid våran gamla data, har inte suttit vid den på kanske ett halv år. Känns jätte tokigt med så här stora klumpiga tanientbord. Men iallfall så hittade jag alla gammla bilder, guu vilka minnen!


HAHA


trehundratrettiofem dagar tillsammans

Idag är då våran 11 månadersdag. Underbara 11 månader älskling.


TAAACOOOOOOOOSS

Bläfyfan va jag är hungrig. Ska nog ta och baka en kladdkaka med grädde och jordgubbar! Skulle sitta fint hah? Fast mammsen kommer hem snart och då ska vi laga tacos, det kan aldrig sitta fel. Hur gott som hellst, var som helst och när som hellst..

Nej sen har jag en j'vla massa skri inlämningar att göra. Dom ska vara klara imorgon, och gissa vad? jag har börjat med en av tre. Faiiilmatilda.

Kolla här Elin, ja är inte så ovig! ;)


Vad fan gör jag här liksom?

Känns nästan lite konstigt att logga in och vilja skriva några rader... Cuandocuando, nu är jag här och vill skriva av mig lite grann.

Mina dagar på jorden milkyway rullar på gr8 som fan! Allt känns så jävla underbart nu när skolan börjar närma sig sitt slut. Btw, mycket frågor kring den 4:e juni. Då vi går ut den nionde klassen på Skolan Bergius. Kommer vi ha en 'slut bal'? Eller bara en liten middag? Va fan händer sen på kvällen? Va ska jag ha på mig?... Men eftersom att denna skolan är så minimalt liten och bara har tre niondeklasser så kommer de säkert inte bli någon bal, så den frågan kanske man kan stryka över..(?) Dagen efter skolavslutningen fyller självaste jag år, och dagen efter det firar jag och min underbara pojkvän ett helt år tillsammans. Så de tre dagarna kommer bli en riktig lyckamaraton!

Nej fy helskotta va jag vill ha sommarlov nu! Längtar så jag nästan spricker. Mellanvarma kvällar tillsammans med dom bästa, soliga dagar på särsta, moppeturer med allesammans. NEJ JAG ANROPAR SOMMAR NU!

Här kommer lite bilder som en sammanfattning av mina dagar...






RSS 2.0